Πέμπτη 12/3: Τι να δείτε (ή να αποφύγετε) στην TV

Αφιέρωμα στον Κεσσανλή, σούπερ guests στην πιο εξωφρενική σαπουνόπερα της αμερικανικής TV, αλλά και τι... «ανάβει» τα ζευγάρια των «Κλεμμένων ονείρων»... 

Πέμπτη 12/3: Τι να δείτε (ή να αποφύγετε) στην TV

Αφιέρωμα στον Κεσσανλή, μηχανορραφίες και σούπερ guests στην πιο εξωφρενική σαπουνόπερα της αμερικανικής TV, αλλά και τι... «ανάβει» τα ζευγάρια των «Κλεμμένων ονείρων»...

Πέμπτη 12/3: Τι να δείτε (ή να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 1

Η εποχή των εικόνων
20:00 (και σε επανάληψη στη 01:30), ΝΕΡΙΤ
Γιατί ο Νίκος Κεσσανλής ήταν ένα enfant terrible της δεκαετίας του 1960; Με αφορμή την έκθεση «Τοίχοι της πόλης» που παρουσιάζεται στην γκαλερί a.antonopoulou.art, η Κατερίνα Ζαχαροπούλου απαντά στο ερώτημα με τη βοήθεια των Γιώργου Χαρβαλιά, Πάνου Χαραλάμπους, Poka-Yo, Άντζυς Καρατζά και Γιώργου Τζιρτζιλάκη.

Πέμπτη 12/3: Τι να δείτε (ή να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 2

Empire
21:30, FOX (μέσω Nova, OTE TV, HOL και CYTA)
Στο 10ο επεισόδιο της εξωφρενικής hip hop σαπουνόπερας που αυξάνει θεαματικά τα ποσοστά τηλεθέασής της στην Αμερική από βδομάδα σε βδομάδα, ο Lucious (Terrence Howard) προσκαλεί την οικογένειά του στο σπίτι πυροδοτώντας ένα νέο γύρο αντιπαραθέσεων, ο Hakeem (Bryshere Gray) βρίσκεται ακόμη «υπό την επήρρεια» της Camilla (ποιος να τον κατηγορήσει όταν την υποδύεται η Naomi Campbell), ενώ η Mary J Blige και η Raven-Symoné σε guest εμφάνιση θα ενθουσιάσουν τους φίλους της σύγχρονης αφροαμερικανικής μουσικής.

Παρασκήνιο
19:00 (και σε επανάληψη στη 01:00), ΝΕΡΙΤ Plus
Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «My Crazy Obsession» έβλεπα δύο Αμερικανούς με εμμονή με τη μουστάρδα ο ένας (αγαπημένο του χρώμα το κίτρινο, στα ρούχα και τους τοίχους του σπιτιού του) και με την κέτσαπ ο άλλος (ο οποίος πλησίαζε ανθρώπους σε εστιατόρια και τους πίεζε να ρίξουν κέτσαπ στο φαγητό τους). Υπάρχουν εμμονές και εμμονές και σίγουρα λιγότερο τρομακτικές και πολύ πιο ενδαφέρουσες είναι αυτές που παρουσιάζει το σημερινό ντοκιμαντέρ της σειράς της ΕΡΤ, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Ξανθόπουλου: ο Γιώργος Ζεβελάκης έχει πάθος με τα λογοτεχνικά περιοδικά και τις ηχογραφήσεις λογοτεχνών και εκπομπών λόγου, ο Δημήτρης Μπαγέρης με τους Έλληνες υπερρεαλιστές ποιητές, τους συνθέτες και τους ηθοποιούς, και ο Γιώργος Ράλλης με τους δίσκους βινιλίου ελληνικής μουσικής.

Πέμπτη 12/3: Τι να δείτε (ή να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 3

Εεεεε
00:40, MEGA
«Το “Aθόρυβα” είχες βγάλει πρώτο CD, έτσι; Λόγω κινητών το έκανες αυτό; Να μη λέτε “Κλείστε τα κινητά σας”;» Αυτή είναι μία από τις ερωτήσεις που υποβάλλει ο Χρήστος Ανθόπουλος στην Πάολα (στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που προβάλλεται σήμερα σε επανάληψη) κι ένα παράδειγμα για το τι πήγε εντελώς στραβά μ’ αυτήν τη σειρά send-up συνεντεύξεων αλά «Between Two Ferns». Η χαλαρότητα, η αυτοσχεδιαστική ροή και η λεκτική ετοιμότητα χρειάζονται έμπειρο παρουσιαστή να τα υποστηρίξει, αλλά όλα αυτά δεν θα προλάβουν να προβληματίσουν όσους είναι πάνω από 15 – θα έχουν αλλάξει κανάλι όταν τεθεί η πρώτη ερώτηση στην Πάολα: «Άλλες ξεκινούν την καριέρα τους στα 4. Εσύ την ξεκίνησες στα 14. Άργησες πιστεύεις;»

Πέμπτη 12/3: Τι να δείτε (ή να αποφύγετε) στην TV - εικόνα 4

#Hashtag
23:30, E TV
Σε άλλη μια προσπάθειά της να σοκάρει τις νοικοκυρές, η Μελέτη καταπιάνεται με τις φαντασιώσεις. Προτιμήστε να δείτε μία ταινία από τη δική μας καυτή λίστα της κινηματογραφικής erotica.

Στο μεταξύ στα «Κλεμμένα όνειρα»:
«Ο Σταύρος και η Ελίνα συνεχίζουν να μελετούν το έργο του Μπίλυ, ενώ ο ερωτισμός ανάμεσά τους είναι διάχυτος.» Η λύση στην ερωτική σας ζωή: στρείδια, σιλδεναφίλη ή το έργο του Μπίλυ...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.