«Αμερικανικό» σαββατοκύριακο στο STAR

Τρεις νέες σειρές («Arrow», «Mom», «Covert Affairs») και το δεύτερος κύκλος του «Hart of Dixie» ανανεώνουν το χορταστικό μεσημεριανό-απογευματινό block αμερικανικών σειρών.

«Αμερικανικό» σαββατοκύριακο στο STAR

Ώρα να διαθέτουμε να βλέπουμε αμερικανικές σειρές τα σαββατοκύριακα στο STAR. Αμέσως μετά τη μεσημεριανή ταινία και μέχρι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το κανάλι με το σταθερά φροντισμένο ξένο πρόγραμμα προβάλλει τα αγαπημένα «Φιλαράκια» (αυτές τις επαναλήψεις δεν τις βαριόμαστε με τίποτα), το «2 Broke Girls» που είναι όσο χοντροκομμένο χρειάζεται για να χαρακτηριστεί «ένοχη απόλαυση» και το «House M.D.» που βάζει κάτω όλες τις ιατρικές σειρές. Απ’ αυτό το σαββατοκύριακο, τρεις καινούργιες σειρές και μία που επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων, κάνουν πρεμιέρα ανανεώνοντας το block με χιούμορ και δράση φυσική και υπερφυσική.

«Mom»
Η Anna Faris υποδύεται μία πρώην αλκοολική ανύπαντρη μητέρα με μια πρώην αλκοολική μητέρα (η βραβευμένη με Emmy για το ρόλο Allison Janney) στη νέα δημιουργία του Chuck Lorre («Two and a Half Men», «The Big Bang Theory»). Αυτή είναι η σειρά που θα ήθελε να είναι το «Μάνα X ουρανού»...

Πρεμιέρα το Σάββατο 25/10 στις 16:40. Δείτε το trailer:



«Hart of Dixie»
Η γιατρός Zoe Hart (Rachel Bilson) που εγκατέλειψε τη Νέα Υόρκη για μία λιγότερο υποσχόμενη καριέρα σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Αλαμπάμα, βρίσκεται στον 2ο κύκλο αυτής της συμπαθητικής δραμεντί ανάμεσα σε δύο άντρες.

Πρεμιέρα το Σάββατο 25/10 στις 17:50. Δείτε το trailer:



«Covert Affairs»
Η Piper Perabo (υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο), υποδύεται μία εκπαιδευόμενη πράκτορα της CIA η οποία προάγεται σε ειδική πράκτορα υπό κάλυψη. Οι δύο δημιουργοί της σειράς μας είχαν αλλάξει τα φώτα με τα «Χριστούγεννα στην Πρίζα», αλλά μην αφήσετε αυτήν τη λεπτομέρεια να λειτουργήσει αποτρεπτικά.

Πρεμιέρα το Σάββατο 25/10 στις 18:50. Δείτε το trailer:



«Arrow»
Κυρίες μου, τι στοίχημα πάμε ότι θα κολλήσετε μ’ αυτήν τη μεταφορά ενός σούπερ ήρωα της DC Comics; Ο Stephen Amell υποδύεται έναν πολυεκατομμυριούχο γόη ο οποίος μετά την πεντάχρονη εξαφάνισή του εξαιτίας ενός ναυαγίου, επιστρέφει στην πόλη του με σκοπό να την καθαρίσει από το έγκλημα και τη διαφθορά. Μια καλοφτιαγμένη σουπερηρωική σειρά, με μπόνους την εμφάνιση και άλλων χαρακτήρων από το σύμπαν της DC Comics.

Πρεμιέρα την Κυριακή 26/10 στις 18:50. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.