Οι φίλοι μας τα ζώα σε… high definition στον OTE TV

Οι φιλόζωοι (και συνδρομητές του OTE TV) απολαμβάνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Animal Planet HD με εκπομπές για τα ζώα και τη ζωή στη φύση.

Οι φίλοι μας τα ζώα σε… high definition στον OTE TV

Δεν είναι όλα ειδυλλιακά στο βασίλειο της φύσης και των ζώων. Μια ματιά στις εκπομπές του Animal Planet μας πείθει γι’ αυτό: στο «River Monsters» παρουσιάζονται οι αδίστακτοι δολοφόνοι του γλυκού νερού, ενώ στο «My Cat From Hell» τα χνουδωτά κατοικίδια μεταμορφώνονται σε εφιάλτη. Υπάρχει όμως και η «Too Cute» πλευρά, που μας κάνει να λιώνουμε κάθε φορά που παρακολουθούμε κουτάβια στα πρώτα βήματα της ζωής τους. Το Animal Planet HD είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά στη Ελλάδα στους συνδρομητές του OTE TV ενισχύοντας το μπουκέτο καναλιών με ντοκιμαντέρ και το high-definition περιεχόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας. Μ’ αυτή την αφορμή ο Αλέξανδρος Χριστογιάννης, υποδιευθυντής Κινηματογραφικών και Θεματικών Καναλιών του OTE TV, ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που προσθέτουμε το σπουδαίο κανάλι Animal Planet HD στην πλατφόρμα του OTE TV, συνεχίζοντας τον εμπλουτισμό του μπουκέτου και αυξάνοντας τις επιλογές των συνδρομητών μας με προγράμματα για όλη την οικογένεια σε υψηλή ευκρίνεια. Θα ακολουθήσουν κι άλλα κανάλια με ντοκιμαντέρ και περαιτέρω αναβάθμιση του περιεχομένου του OTE TV κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.