Το «Gotham» απέχει... 48 ώρες από την Αμερική

Η πολυαναμενόμενη αμερικανική σειρά που παρακολουθεί τη γέννηση της μπατμανικής μυθολογίας και των κακών της, θα προβάλλεται αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της NOVA από την Τετάρτη 24/9.  

Το «Gotham» απέχει... 48 ώρες από την Αμερική

«Before there was Batman, there was GOTHAM»… Η Gotham City συγκλονίζεται από τη δολοφονία του ζεύγους των δισεκατομμυριούχων Thomas και Martha Wayne. Σας λέει κάτι το επώνυμο; Πρόκειται για τους γονείς του 12χρονου Bruce Wayne (David Mazouz, «Touch»), του οποίου η παρουσία στη σκηνή του εγκλήματος είναι η αρχή της δημιουργίας ενός από τους θρυλικoύς σούπερ ήρωες που πολεμούν το Κακό. Δίπλα στο μικρό αγόρι καταφτάνει ο θαρραλέος και εργατικός αστυνομικός James Gordon (Ben McKenzie, «Southland»), ο οποίος μαζί με το συνάδελφό του Harvey Bullock (Donal Logue, «Vikings»), έχουν αναλάβει την εξιχνίαση του διπλού φόνου. Ο Gordon, νιώθοντας ένα ανεξήγητο δέσιμο με τον μικρό, ορκίζεται να συλλάβει το δολοφόνο, ξεκινώντας έτσι μια πορεία στον υπόκοσμο που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την αρχικακοποιό Fish Mooney (Jada Pinkett Smith, «Hawthorne») και τους εκκολαπτόμενους ξακουστούς κακούς του σύμπαντος της DC Comics, όπως η Catwoman (Camren Bicondova) και ο Πιγκουίνος (Robin Lord Taylor). Τι κάνει το «Gotham» να είναι μία από τις σειρές που περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία αυτήν τη σεζόν; Είναι μια καινούργια αφήγηση της εξέλιξης του James Gordon σε ακέραιο διώκτη του εγκλήματος, του μικρού Bruce Wayne σε Άνθρωπο Νυχτερίδα και άλλων χαρακτήρων σε εμβληματικές εικόνες του Κακού. Το FOX, το οποίο θα προβάλει τη σειρά στην Αμερική, έδωσε το πράσινο φως στον δημιουργό Bruno Heller («Rome», «The Mentalist») χωρίς να δει πιλότο, ποντάροντας προφανώς στη γοητεία της μπατμανικής μυθολογίας αλλά και πιστεύοντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από άλλες τηλεοπτικές περιπέτειες κόμικ ηρώων. Οι πρώτες κριτικές δικαιώνουν την απόφαση, μιλώντας για μία σειρά που «καταφέρνει να ισορροπήσει τα μοντέρνα, ενήλικα κόμικς με το τηλεοπτικό είδος του procedural» και επαινώντας το οπτικό σκέλος.

Το «Gotham» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24/9 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21.00 αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, 48 ώρες μετά από την αμερικανική προβολή. Η σειρά, που θα προβάλλεται σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου high definition, θα είναι διαθέσιμη και από laptop, smartphone και tablet μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO. Επίσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema έχουν τη δυνατότητα αυτόματης εγγραφής και αποθήκευσης όλων των επεισοδίων. Δείτε το trailer και τρία behind the scenes βίντεο:





Δείτε φωτογραφίες από τη σειρά:

Το «Gotham» απέχει... 48 ώρες από την Αμερική - εικόνα 1

Το «Gotham» απέχει... 48 ώρες από την Αμερική - εικόνα 2

Το «Gotham» απέχει... 48 ώρες από την Αμερική - εικόνα 3

Το «Gotham» απέχει... 48 ώρες από την Αμερική - εικόνα 4

Το «Gotham» απέχει... 48 ώρες από την Αμερική - εικόνα 5

Το «Gotham» απέχει... 48 ώρες από την Αμερική - εικόνα 6

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.