Η TV είναι καλοκαιρινή υπόθεση!

Όσοι παρακολουθούν αμερικανική τηλεόραση φανατικά ξέρουν ότι η σεζόν δεν τελειώνει τον Μάιο! Τα δύο καλύτερα κανάλια τηλεοπτικών σειρών και animation αλλά και ριάλιτι με πρωτότυπο concept είναι το www και το FOX Life, με πρεμιέρες που δεν σταματούν ούτε το καλοκαίρι.

Η TV είναι καλοκαιρινή υπόθεση!

Όσοι παρακολουθούν αμερικανική τηλεόραση φανατικά ξέρουν ότι η σεζόν δεν τελειώνει τον Μάιο! Τα δύο καλύτερα κανάλια τηλεοπτικών σειρών και animation αλλά και ριάλιτι με πρωτότυπο concept είναι το www και το FOX Life, με πρεμιέρες που δεν σταματούν ούτε το καλοκαίρι.

Η TV είναι καλοκαιρινή υπόθεση! - εικόνα 1

Σε λιγότερες από 24 ώρες από την πρώτη μετάδοση στην Αμερική έρχονται τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του «The Bridge» (πρεμιέρα την Πέμπτη 10/7 στις 21:30 στο FOX), με την αστυνομικό Σόνια Κρος (Diane Kruger) και τον Μεξικάνο ομόλογό της Μάρκο Ρουίθ (Demian Bichir) να εμπλέκονται ξανά σε ένα γαϊτανάκι ξεπλύματος χρήματος, διεφθαρμένων αστυνομικών και πόλεμου των μεξικάνικων καρτέλ ναρκωτικών. Το «The Bridge», συνδημιουργός του οποίου είναι η Meredith Stiehm του «Homeland», είναι από τα πιο επιτυχημένα δείγματα ριμέικ και συναγωνίζεται επάξια το δανέζικο πρωτότυπο. Από τα αμερικανο-μεξικανικά σύνορα μεταφερόμαστε στη Νέα Υόρκη, όπου τα «Girls» της Lena Dunham –για πολλούς η φωνή της γενιάς των millennials– συνεχίζουν να αναζητούν τον έρωτα και την επαγγελματική επιτυχία. Αν στον πρώτο κύκλο ταίριαξες μαζί τους, στο δεύτερο, που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 23:00 στο FOX Life, η Χάνα, η Μάρνι, η Τζέσα και η Σοσάνα θα γίνουν η καλύτερη παρέα σου. Για το αν θα συμπαθήσεις, τέλος, την Anna Wintour δεν είμαστε σίγουροι! Είναι όμως συναρπαστικό να παρακολουθείς το θρυλικότερο όνομα της μόδας να θέτει σε δοκιμασίες τους δέκα υποψηφίους για τον τίτλο του Σχεδιαστή της Χρονιάς στον κορυφαίο διαγωνισμό CFDA/Vogue Fashion Fund. Το «The Fashion Fund» είναι η πιο inside ματιά στα παρασκήνια της μόδας και δεν πρέπει να το χάσει κανένας λάτρης του στιλ από τη Δευτέρα 16/6 στο FOX Life. Το FOX είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές NOVA, OTE TV, HOL και CYTAVISION, ενώ το FOX Life στους συνδρομητές NOVA, ΟΤΕ TV και CYTAVISION.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.