Η «Nurse Jackie» στον ΣΚΑΪ

Ικανότατη στη δουλειά της, αλλά με πρόβλημα εθισμού, η νοσοκόμα που υποδύεται η Έντι Φάλκο στη μαύρη κωμωδία που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ είναι ένας πολύπλοκος, πραγματικός χαρακτήρας.

Η «Nurse Jackie» στον ΣΚΑΪ

Από τους ανθρώπους που κρατούν στα χέρια τους τη ζωή και την υγεία μας δεν θα περιμέναμε να καταπίνουν τα παυσίπονα σαν καραμέλες. Αλλά μη βιαστείτε να κοιτάξετε περίεργα τους νοσοκόμους και τους γιατρούς που θα σας αναλάβουν την επόμενη φορά στο νοσοκομείο. Η Τζάκι Πέιτον, η κεντρική ηρωίδα της μαύρης κωμωδίας «Nurse Jackie» που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11/4 στον ΣΚΑΪ είναι άλλος ένας αντιηρωικός χαρακτήρας στη μακριά λίστα των αμερικανικών σειρών. Νοσοκόμα στην εντατική ενός νεοϋορκέζικου νοσοκομείου με μειωμένο προσωπικό, η Τζάκι όχι μόνο είναι ικανότατη και αφοσιωμένη στο λειτούργημά της, αλλά συχνά υποκαθιστά την ανεπάρκεια των ιατρών. Υπάρχει, βέβαια, το θεματάκι του εθισμού: η Τζάκι είναι εθισμένη στα παυσίπονα κι αυτό της δημιουργεί προβλήματα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο – αλλά κάνει το προωθητικό υλικό της σειράς φανταστικό! Η Έντι Φάλκο (η Καρμέλα, σύζυγος του Τόνι Σοπράνο στο «The Sopranos») υποδύεται το ρόλο της Τζάκι Πέιτον με αξιοσημείωτη σε όλες τις πτυχές του άνεση, για την οποία έχει κερδίσει μέχρι τώρα ένα Primtime Emmy και τρεις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα. Το «Nurse Jackie» προβάλλεται στην Αμερική από το Showtime και εκεί κάνει πρεμιέρα με τον έκτο κύκλο σε λίγες μέρες.

Το «Nurse Jackie» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή 11/4 στη 01:15. Δείτε μια παρουσίαση της σειράς από τους συντελεστές της:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.