3 ελληνικές ταινίες για να δεις αυτό το 3ήμερο στην TV

Τρία βράδια αφιερωμένα στο ελληνικό σινεμά, Παρασκευή 15, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Μαρτίου.

Broadway Broadway

Broadway

Ακολουθώντας τον εραστή της, η Νέλλη γίνεται μέλος μιας ομάδας πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλειμμένο αθηναϊκό θέατρο. Όταν όμως εκείνος μπει φυλακή, αυτή θα έρθει κοντά στον φυγάδα Γιόνας και οι εσωτερικές ισορροπίες της παρέας θα ανατραπούν. O βραβευμένος μικρομηκάς Χρήστος Μασσαλάς ("Copa Loca") δανείζεται πολλά στοιχεία του αλμοδοβαρικού σύμπαντος στο "μεγάλο" ντεμπούτο του, προσαρμόζοντάς τα δημιουργικά στην αθηναϊκή πραγματικότητα. Με την Έλσα Λεκάκου και τους Φοίβο Παπαδόπουλο και Στάθη Αποστόλου.
Προβάλλεται την Παρασκευή 15/3 στη 01.00 στην ΕΡΤ3

Μια τόσο μακρινή απουσία
Μια τόσο μακρινή απουσία

Μια τόσο μακρινή απουσία

Διαμαρτυρόμενη για τον εγκλεισμό της μεγαλύτερης και ατίθασης αδερφής της στο ψυχιατρείο, η Αγγελική τη βγάζει από εκεί, αντιμετωπίζοντας τη σκληρή πίεση και την εχθρότητα της οικογένειάς της, καθώς και την αδιαφορία των φίλων της. Σπαρακτική ιστορία αφοσίωσης και θυσίας, που σε κερδίζει με τη δραματουργική δύναμη και τη λιτότητά της. Σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσιώλη, με τις Πέμυ Ζούνη, Δήμητρα Χατούπη και τον Κωνσταντίνο Τζούμα.
Προβάλλεται το Σάββατο 16/3 στις 22.40, στην ΕΡΤ3

Ώρες κοινής ησυχίας
Ώρες κοινής ησυχίας

Ώρες κοινής ησυχίας

Καλοκαίρι σε μια αθηναϊκή γειτονιά, ο συναγερμός ενός αυτοκινήτου δεν αφήνει τους γείτονες σε ησυχία. Ο καθένας όμως έχει τα δικά του προβλήματα. Απιστία, ληστεία, ζήλια, φλερτ, και οικογενειακή συμφιλίωση επί πτωμάτων, όλα βγαίνουν στη φόρα σε πέντε αλληλένδετες ιστορίες. Μια ταινία της Κατερίνας Ευαγγέλου, που πετυχαίνει τη διαχείριση των αλληλένδετων παράλληλων ιστοριών μιας ομάδας αστών, με πολύ καλές ερμηνείες από τους Υβόννη Μαλτέζου, Χρήστο Στέργιογλου και Ερρίκο Λίτση.
Προβάλλεται την Κυριακή 17/3 στη 01.45, στο STAR

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.