Το «Game of Thrones» ταυτόχρονα με την Αμερική στη Nova

Μαζί με τους Αμερικανούς θα παρακολουθούμε τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο της επικής σειράς φαντασίας, αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Το «Game of Thrones» ταυτόχρονα με την Αμερική στη Nova

Τι ακριβώς «έρχεται Κυριακή του Πάσχα στις 4 μετά τα μεσάνυχτα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα»; Από το φωτογραφικό teaser που λάβαμε πριν λίγη ώρα από το γραφείο Τύπου της Nova, από το artwork και με ένα πρόχειρο υπολογισμό της διαφοράς μεταξύ των χρονικών ζωνών υποθέσαμε ότι ο πέμπτος κύκλος του «Game of Thrones» θα προβληθεί στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την Αμερική.

Το «Game of Thrones» ταυτόχρονα με την Αμερική στη Nova - εικόνα 1

Πράγματι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «α», το πρώτο επεισόδιο και όλα τα επεισόδια του πολυαναμενόμενου κύκλου της επικής σειράς φαντασίας-φαινόμενο θα προβάλλονται στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD την ίδια ώρα με την Αμερική, και μάλιστα υποτιτλισμένα. Αυτή η εξέλιξη, που αλλάζει το μέχρι τώρα δεδομένο της 48ωρης χρονικής απόστασης της ελληνικής από την αμερικανική πρώτη προβολή, θεωρούμε ότι όχι μόνο είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία της Nova, αλλά και ότι επισφραγίζει την άριστη αποκλειστική συνεργασία της συνδρομητικής πλατφόρμας με την HBO. Για όσους πηγαίνουν για ύπνο νωρίς (αν και νομίζω ότι θα κάνουν μια εξαίρεση!), θα υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού και εγγραφής σε PVR, παρακολούθησης του επεισοδίου στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO (μέσω laptop, smartphone και tablet), ενώ την επόμενη ημέρα, Δευτέρα, τα επεισόδια θα προβάλλονται στις 22:00.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".