Το «The Following» και ο τρόμος επιστρέφουν

Η τρομακτική αστυνομική σειρά με τον Kevin Bacon επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο της αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της NOVA, 48 ώρες μετά την Αμερική.

Το «The Following» και ο τρόμος επιστρέφουν

Θα μπορέσει ο Ryan Hardy να ζήσει ευτυχισμένος με την Gwen; Μα φυσικά και όχι, γιατί, όπως λέει το νέο tagline, «ο Joe Carroll ήταν μόνο η αρχή». Στον τρίτο κύκλο του «The Following», που κάνει πρεμιέρα στα κινηματογραφικά κανάλια της NOVA 48 ώρες μετά την αμερικανική πρώτη προβολή, ο κατά συρροή δολοφόνος που έκανε τις τρίχες μας να σηκωθούν όρθιες από τον τρόμο στους δύο προηγούμενους κύκλους περιμένει την εκτέλεσή του, το δίκτυό του έχει διαλυθεί και ο μόνος ελεύθερος και επικίνδυνος είναι ο Mark, ο ένας από τους διαταραγμένους δίδυμους Gray. Ή μήπως δεν είναι μόνο αυτός; Εννοείται, λοιπόν, ότι μια νέα απειλή θα ταράξει την ηρεμία του Ryan και της ομάδας του, θα ξύσει τις πληγές του παρελθόντος (ας μην ξεχνάμε τις μεθόδους που χρησιμοποίησε ο Ryan) και θα δώσει αφορμές για νέα φρικιαστικά εγκλήματα, στα οποία ειδικεύεται η σειρά. Στη σειρά που δημιούργησε ο Kevin Williamson (των «Scream») πρωταγωνιστούν οι Kevin Bacon, Jessica Stroup, Shawn Ashmore, Sam Underwood, Zuleikha Robinson αλλά και ο James Purefoy, ο κατά συρροή δολοφόνος των προηγούμενων κύκλων – λέτε να σχεδιάζει απόδραση;

Ο 3ος κύκλος τού «The Following» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4/3 στις 22:00 αποκλειστικά στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, όπου θα προβάλλεται 48 ώρες μετά την αμερικανική πρώτη προβολή. Η σειρά θα είναι επίσης διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet μέσω της υπηρεσίας Nova GO. Δείτε τα trailers:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".