Μεσάνυχτα στο MEGA με αμερικανική TV

Με τρεις αμερικανικές σειρές, τη δραμεντί «The Big C», το ευρηματικό «Community» και το τολμηρό «The Client List», το καλοκαίρι δείχνει ενδιαφέρον εκεί γύρω στα μεσάνυχτα στο MEGA.

Μεσάνυχτα στο MEGA με αμερικανική TV

Βροχή ξένων σειρών στο MEGA… Αλλά δεν αναφέρομαι στο τουρκικό «Διαμάντια και έρωτας» (από τη Δευτέρα 7/7), το οποίο απευθύνεται σε όσους θα δουν τον πρωταγωνιστή και θα αναφωνήσουν «Καλέ, ο Κερίμ από τη Φατμαγκιούλ»! Το νέο τούρκικο του καναλιού υποτίθεται ότι είναι ένα καλογυρισμένο αστυνομικό, αλλά, μεταξύ μας, προτιμώ να ξαναδώ για χιλιοστή φορά «CSI» παρά ξανά μανά δραματικά αδιέξοδα πνιγμένα στη μουσική και σπιταρόνες στον Βόσπορο. Για τις αμερικανικές σειρές του καναλιού μιλάω, οι οποίες από την αρχή του μήνα φτιάχνουν ένα ωραίο μεσονύχτιο block. Προθέρμανση στους… ατμούς του «The Client List» (από Δευτέρα 7/7, στις 23:30), όπου η παρατημένη από το σύζυγό της και καταχρεωμένη Ράιλι (Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ) ανακαλύπτει ότι το μασάζ είναι μία επικερδής εργασία αρκεί να εμπλουτίζεται με σεξουαλικά παρελκόμενα! Εννοείται ότι η σειρά προκάλεσε στην Αμερική την οργισμένη αντίδραση των επαγγελματιών μασέρ… Μια γυναίκα με εντελώς διαφορετικά προβλήματα είναι η Κάθι του «The Big C» (από Τρίτη 1/7 στις 00:30), η οποία λαμβάνει τη διάγνωση καρκίνου σε προχωρημένο στάδιο και, χωρίς να ενημερώσει το περιβάλλον της, Δύο οι μεγάλες επιτυχίες αυτής της δραματικής κομεντί: η πρώτη ότι δεν εκβιάζει ούτε στιγμή το δάκρυ και η δεύτερη η απόλυτα ισορροπημένη ερμηνεία της Λόρα Λίνεϊ, η οποία δικαίως τιμήθηκε με Emmy και Χρυσή Σφαίρα. Τρίτη σειρά (και καλύτερη), το «Community» (από Τρίτη 1/7 στη 01:10), για το οποίο οι fans της αμερικανικής τηλεόρασης θα μπορούσαν να μιλούν για ώρες. Η πιο ευρηματική κωμική σειρά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια (τουλάχιστο στη διάρκεια των τριών πρώτων κύκλων) παρακολουθεί μια ομάδα φοιτητών σε ένα δημόσιο κολέγιο και βρίθει αναφορών στην pop κουλτούρα και αυτοαναφορικού χιούμορ – υπάρχουν αξιοθαύμαστα επεισόδια που ξεπερνούν τα όρια των τηλεοπτικών δεδομένων.

To «The Big C» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 1/7 στις 00:30, το «Community» την Τρίτη 1/7 στη 01:10 και το «The Client List» τη Δευτέρα 7/7 στις 23:30. Δείτε τα trailers των σειρών:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.