"Fragoseco": Cocooning στην αγκαλιά της Νισύρου

Στην καρδιά του νησιού, τον όμορφο Εμπορειό, η διώροφη πέτρινη κατοικία "Fragoseco" αναδύεται ως ένας χώρος διαμονής όπου η παραδοσιακή αρχιτεκτονική ισορροπεί με τη luxury ατμόσφαιρα της σύγχρονης φιλοξενίας.

Fragoseco

Προικισμένη με απόκοσμη ομορφιά και ανακουφιστική αίσθηση γαλήνης, η Νίσυρος, το κρυφό διαμάντι της Δωδεκανήσου, είναι ένας προορισμός χαλάρωσης κι αναζωογόνησης που διατηρεί ακόμη ατόφια την αγνή της γοητεία. Στην καρδιά του νησιού, τον όμορφο Εμπορειό, η διώροφη πέτρινη κατοικία "Fragoseco" αναδύεται ως ένας χώρος διαμονής όπου η παραδοσιακή αρχιτεκτονική ισορροπεί με τη luxury ατμόσφαιρα της σύγχρονης φιλοξενίας.

Με μίνιμαλ αισθητική και βιώσιμες πρακτικές στο πνεύμα του αειφόρου τουρισμού, η κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερις επισκέπτες και υπόσχεται μια αξέχαστη απόδραση από την καθημερινότητα. Διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα με ανεξάρτητη πρόσβαση από τα κατηφορικά σοκάκια, είναι το ιδανικό καταφύγιο για ρομαντικές αποδράσεις, διακοπές με φίλους ή ποιοτικό οικογενειακό χρόνο, αλλά και σημείο εκκίνησης ενός ταξιδιού εμπειριών.

Fragoseco

Παράθυρα που βλέπουν τη θάλασσα για να ταξιδέψουν τη ματιά, να αποκαλύψουν ορίζοντες και να υποσχεθούν το "παραπέρα", χαρίζουν στην κατοικία "Fragoseco" αύρα χαλάρωσης κι επανασύνδεσης με την ηρεμία του Αιγαίου, ενώ ο ενιαίος χώρος στον όροφο οδηγεί σε μια υπέροχη βεράντα με κομψό σκίαστρο, που χαρίζει τη δική της μοναδική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και στα κοντινά νησιά.

Fragoseco

Μια ολιστική εμπειρία αποφόρτισης κι επανασύνδεσης, που μόνο το ενεργειακό ηφαιστειακό τοπίο της Νισύρου μπορεί να προσφέρει. Επανασύνδεση με τη φύση, με τους αγαπημένους σου, αλλά και τον εαυτό σου. Μέσα σ’ αυτό το μαγικό σκηνικό, η κατοικία "Fragoseco" προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή στη Νίσυρο και χαρίζει στους λάτρεις της υψηλής αισθητικής και της εκλεκτικής διαμονής μια μοναδική αυθεντική εμπειρία στο πιο ιδιαίτερο νησί του Αιγαίου.

Εμπορειός, Νίσυρος, 6937200220 | fragoseco.comfragoseco@fragoseco 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμου και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
03/05/2024

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.