Check in Κύπρος

Ο Ιωάννης Ιωαννίδης προτείνει ντιζαϊνάτα boutique hotels, πρωτοπόρα spa αλλά και oικονομικά ξενοδοχεία-έκπληξη για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Check in Κύπρος

Ο Ιωάννης Ιωαννίδης προτείνει ντιζαϊνάτα boutique hotels, πρωτοπόρα spa αλλά και oικονομικά ξενοδοχεία-έκπληξη για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Thalassa

Check in Κύπρος - εικόνα 1

BOUTIQUE τοποθεσία: Sτον Κόλπο των Κοραλλίων στην Πάφο, δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο μυκηναϊκής εποχής Μάα-Παλαιόκαστρο. ατμόσφαιρα: Design και πολυτέλεια με εκπληκτική θέα. ποιοι πάνε: Όσοι εκτιμούν την άνεση κι αναζητούν χαλάρωση. δωμάτια: Πολυτελείς σουίτες με καλύτερη την εκπληκτική Gaia Suite. εστιατόρια: Το «Psari Seafood Grill» με ειδίκευση στο θαλασσινό μενού και το «Ambrosia» με διεθνή κουζίνα κι αρχοντικό άρωμα. highlights: Οι προσωπικοί butlers που συνοδεύουν κάθε δωμάτιο κι αναλαμβάνουν να μην λείψει το παραμικρό από τον επισκέπτη. info

+35726881500, www.thalassa.com.cy. Από € 260.

Le Meridien

Check in Κύπρος - εικόνα 2

SPA

τοποθεσία: Βρίσκεται σε μια έκταση 100.000 τ.μ. σε απόσταση 15 χλμ. από τη Λεμεσό. ατμόσφαιρα: Ιδανικό resort spa hotel με ατελείωτη πισίνα και ιδιωτική πλαζ. ποιοι πάνε: Οι λάτρεις του spa, περιλαμβανομένων βαθύπλουτων Ρώσων. δωμάτια: 329 ευρύχωρα δωμάτια με ειδικά σχεδιασμένα μπάνια. εστιατόρια: Γεύση από Άπω Ανατολή στο «Balthazar» και από Μεσόγειο στο «Le Nautile» και το «Enalia», που ειδικεύεται στα θαλασσινά. highlights: Η θαλασσοθεραπεία στο εντυπωσιακά αχανές Le Spa. Info

+35725862000, www.cyprus.lemeridien.com. Από € 290.

Columbia Beach Resort - Pissouri

Check in Κύπρος - εικόνα 3

RESORT

τοποθεσία: Ανάμεσα στη Λεμεσό και την Πάφο, στο χωριό Πισσούρι με δική του παραλία δύο χιλιομέτρων. ατμόσφαιρα: Εξωτική και ειδυλλιακή, ιδανική για όσους αναζητούν γαλήνη και ρομαντισμό. ποιοι πάνε: Η high society της Κύπρου και επιφανείς ξένοι επισκέπτες. δωμάτια: Junior και executive suites, με τα πιο μεγάλα κρεβάτια που έχετε δει ποτέ! εστιατόρια: «Dionysos restaurant» και «Apollo Taverna» με μεσογειακή κουζίνα και απαλή μουσική. highlights: Η μαγευτική τοποθεσία που ταξιδεύει το νου και ξεκουράζει το σώμα. info

+0035725833000, www.columbia-hotels.com/en/beach_resort_hotel_team. Από € 340.

Curium Palace

Check in Κύπρος - εικόνα 4

BUDGET

τοποθεσία: Στο κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Βύρωνος 11. ατμόσφαιρα: Αρχιτεκτονική του ’50 με αντίκες και έργα τέχνης της εποχής. ποιοι πάνε: Ψαγμένοι τύποι ανεξαρτήτου ηλικίας και λάτρεις της κουλτούρας. δωμάτια: 63 ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες με αύρα φινετσάτου ξενοδοχείου πόλης. εστιατόρια: Μεσογειακή κουζίνα με έντονο γαλλικό χρώμα.

highlights: Η κομβική τοποθεσία του, δίπλα στους Κήπους και το Αρχαιολογικό μουσείο, στο κέντρο της πόλης, μόλις μερικά λεπτά από την ακτή.

info

+35725891100, www.curiumpalace.com. Από € 115.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμου και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
03/05/2024

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.