spa με θέα τα φιόρδ

Η πρωτοκαθεδρία δεν ανήκει πλέον στην Aσία. Φέτος μάλιστα η έκπληξη ήρθε από τη Νορβηγία... Το spa του ξενοδοχείου Solstrand, το οποίο λειτούργησε μόλις πριν από μερικούς μήνες, έχει ίσως την πιο εντυπωσιακή θέα που θα μπορούσε να επιθυμήσει ένας επισκέπτης spa.

spa με θέα τα φιόρδ

spa με θέα τα φιόρδ - εικόνα 1

Τι είναι πιο ωραίο από το να κάθεσαι στην άκρη του γκρεμού και να ατενίζεις τα φιόρδ της Νορβηγίας; Μα, φυσικά, το να χαλαρώνεις μέσα σε ένα τζακούζι που βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού, κάποιος να σου κάνει μασάζ και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις τη θέα στα φιόρδ της Νορβηγίας… Το spa του ξενοδοχείου Solstrand,

το οποίο λειτούργησε μόλις πριν από μερικούς μήνες, έχει ίσως την πιο εντυπωσιακή θέα που θα μπορούσε να επιθυμήσει ένας επισκέπτης spa. Η φιλοσοφία του συνδυάζει την παραδοσιακή κουλτούρα της Νορβηγίας (βλέπε υπαίθρια μπάνια σε καυτές πηγές που αχνίζουν) και της σύγχρονης υπερπολυτελούς αντίληψης για τα spas. Κόστισε 3.000.000 ευρώ και έχει multicultural αναφορές: την κομψότητα των παλαιών ευρωπαϊκών spas, αλλά και τη γαλήνη ενός βουδιστικού ναού. Βασικό στοιχείο τού design, το νερό των πηγών που διοχετεύεται με διάφορους τρόπους στο εσωτερικό του κτιρίου και η αξιοποίηση του φυσικού φωτός.

Το Solstrand Hotel βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο Bjornefjord, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από το Μπέργκεν και ανήκει στην ίδια οικογένεια ξενοδόχων εδώ και εκατό χρόνια. Το νέο του spa μπήκε στη hot list του Traveller Conde Nast για το 2007. (Solstrand Hotel & Bad - Osoyro N-5200 OS, +47 56571100, www.solstrand.com)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.