Το resort μου & μια… ξαπλώστρα

Η αρμύρα της θάλασσας χαϊδεύει το κορμί μου. Ο ελαφρύς κυματισμός της πισίνας με χαλαρώνει. Το ψάθινο καπέλο έχει σχεδόν σκεπάσει το πρόσωπό μου και το ανοιχτό βιβλίο γλιστράει από τα χέρια μου. Απόλυτη καλοκαιρινή ραστώνη στο resort της επιλογής μου. Παρακαλώ μην ενοχλείτε…

Το resort μου & μια… ξαπλώστρα

Η αρμύρα της θάλασσας χαϊδεύει το κορμί μου. Ο ελαφρύς κυματισμός της πισίνας με χαλαρώνει. Το ψάθινο καπέλο έχει σχεδόν σκεπάσει το πρόσωπό μου και το ανοιχτό βιβλίο γλιστράει από τα χέρια μου. Απόλυτη καλοκαιρινή ραστώνη στο resort της επιλογής μου. Παρακαλώ μην ενοχλείτε…

Το resort μου & μια… ξαπλώστρα - εικόνα 1
Elounda Beach

Tις ιδανικές και ανέφελες διακοπές μου τις χρωστάω κατά το ήμισυ στο… ξενοδοχείο μου. Θα το ακούσετε συχνά καθώς τα ξενοδοχεία-προορισμοί πληθαίνουν στην Ελλάδα και οι ταξιδιώτες επιλέγουν διακοπές και γουικέντ όχι μόνο με βάση τον τόπο αλλά και το ξενοδοχείο. Ποια είναι τα στάνταρ που πρέπει να πληροί το ξενοδοχείο στο οποίο θα εμπιστευτούμε τις πολυτιμότερες ημέρες μας, τις ημέρες των διακοπών; Ιδανικό φυσικό περιβάλλον, λειτουργικότητα στο δωμάτιο και στους κοινόχρηστους χώρους, υψηλή αισθητική και άψογο σέρβις, γαστρονομικές απολαύσεις και πολλές plus παροχές (διαφορετικές κάθε φορά) ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του ξενοδοχείου (family, art, spa hotel κ.λπ.). Με χαρά λοιπόν βλέπουμε τα ελληνικά ξενοδοχεία να αλλάζουν στυλ ανταποκρινόμενα στις δικές μας απαιτήσεις αλλά και στον ανανεωτικό αέρα που σαρώνει την ξενοδοχειακή βιομηχανία παγκοσμίως, ανάγοντας το lifestyle σε κυρίαρχο στοιχείο κάθε νέας μονάδας.

Τα καλύτερα ελληνικά resorts έχουν δημιουργηθεί κυρίως σε τουριστικές παραθαλάσσιες περιοχές, αναπτύσσονται μέσα σε αχανείς κήπους, διαθέτουν μεγάλη γκάμα δωματίων (από απλά στάνταρ μέχρι βασιλικές σουίτες) και –τι το καλύτερο;– ακουμπούν κυριολεκτικά στην αμμουδιά. Επιλέγουμε τα καλύτερα για τις καλύτερες ημέρες του χρόνου.

DANAI BEACH RESORT

Το resort μου & μια… ξαπλώστρα - εικόνα 2
Creta Palace

Χαλκιδική

Το απόλυτο luxury. Τα μπανγκαλόους και οι βίλες του Danai απλώνονται σε είκοσι στρέμματα πευκόφυτης γης που κατηφορίζουν μέχρι τη θάλασσα. Μυρωδάτα γιασεμιά, μπουκαμβίλιες, πικροδάφνες, φοίνικες, σπάρτα και πολύχρωμα λουλούδια παραπέμπουν στη μοναδικότητα και την ποικιλία του τοπίου της Χαλκιδικής. Η ξανθή άμμος της παραλίας σε τραβά σαν μαγνήτης αλλά πώς να αντισταθείς στην πολυτέλεια του δωματίου σου και των κοινόχρηστων χώρων που έχουν σχεδιαστεί με περισσή φροντίδα;

Τα δωμάτια και οι σουίτες του Danai Beach Resort είναι σχεδόν όλα διαφορετικά μεταξύ τους σε μέγεθος, σε διακοσμητικό στυλ και φυσικά σε τιμές. Οι σουίτες, καθεμιά με το δικό της ύφος, διαθέτουν κομψά επιπλωμένο σαλόνι, μαρμάρινο δάπεδο και μπάνιο (τα περισσότερα με jacuzzi), hi-fi stereo, cd player και δορυφορική τηλεόραση. Στο Danai η γαστρονομία έχει την τιμητική της, με το σεφ Ερβέ Προνζάτο να έχει πια «κατασκηνώσει» στη Χαλκιδική. Το φετινό ατού του ξενοδοχείου είναι το ολοκαίνουργιο Danai Spa που συμπληρώνει την αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης.

Danai Beach Resort, Νικήτη Χαλκιδικής, 23750 22310, www.danai-beach.gr.

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE

Το resort μου & μια… ξαπλώστρα - εικόνα 3
Danai Beach Resort

Ολυμπία

Το Olympian Village άλλαξε για τα καλά το status των διακοπών σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας. Απλώνεται σε μια μεγάλη ιδιωτική έκταση με δέντρα και λουλούδια που καταλήγει σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του Ιονίου, με λεπτή ξανθή άμμο και αβαθή νερά που την κάνουν ιδανική για παιδιά. Αν και το συγκρότημα είναι προσανατολισμένο στον οικογενειακό τουρισμό, ένα ζευγάρι που αναζητά την ησυχία του θα περάσει εξίσου καλά. Κι αυτό γιατί η κατανομή των δωματίων στο χώρο είναι μελετημένη ώστε η μια «κατηγορία» να μην πέφτει πάνω στην άλλη. Η πιο οικονομική λύση είναι τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου (καλύτερα αυτά που βλέπουν στη θάλασσα). Την περσινή χρονιά το ξενοδοχείο απέκτησε μια luxury πτέρυγα, με βίλες, διαμερίσματα, μπανγκαλόους και απλά δωμάτια, που ανεβάζει κατά πολύ τα στάνταρ του. Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να λειτουργήσει και το ολοκαίνουργιο κέντρο θαλασσοθεραπείας.

Aldemar Olympian Village,

Σκαφιδιά Ηλείας, 26210 82000, www.aldemarhotels.com.

MINOS BEACH

Το resort μου & μια… ξαπλώστρα - εικόνα 4
Aldemar Olympian Village

Κρήτη

Είναι από τα πρώτα art hotels που άνοιξαν στην Ελλάδα και φιλοξενεί στους κήπους του έργα γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών. Η ανατολίτικη φιλοσοφία του feng shui που ακολουθήθηκε στη διακόσμηση ενισχύει την αίσθηση χαλαρότητας, ισορροπίας και ανεμελιάς που έχουμε ανάγκη στις διακοπές μας. Καλύτερα δωμάτια είναι τα VIP bungalows waterfront (80 τ.μ.) πάνω στη θάλασσα και τα VIP bungalows seafront σε απόσταση 20-30 μ. από την παραλία, και τα δύο με μεγάλες βεράντες Τα λιγοστά στάνταρ δωμάτια του κεντρικού κτιρίου είναι μονόχωρα ενώ τα μπανγκαλόους-σουίτες διαθέτουν και καθιστικό. Το βραβευμένο γκουρμέ ρεστοράν La Bouillabaisse προσθέτει πόντους στην ποιότητα του συγκροτήματος.

Minos Beach, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη, 28410 22345-8, www.mamhotel.gr.

CRETA PALACE

Κρήτη

Δώδεκα τύποι δωματίων μόνο σε μπανγκαλόους! Υπάρχει σίγουρα ένα που ταιριάζει στις δικές σας προδιαγραφές. Τα καλύτερα είναι τα μπανγκαλόους-σουίτες, χτισμένα σε ειδυλλιακούς κήπους, με το πράσινο να σκαρφαλώνει στις βεράντες τους, θέα στη θάλασσα αλλά και ιδιωτική πισίνα. Yπάρχει φυσικά και η υπέροχη ξανθή παραλία του Creta Palace που είναι πρόκληση όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου είναι κλασικά στάνταρ και βλέπουν τα περισσότερα θάλασσα. Παρότι ξενοδοχείο διακοπών, διαθέτει πολύ προσεγμένο χώρο υποδοχής και lobby διακοσμημένο με έργα Ελλήνων καλλιτεχνών. Το πρωινό του είναι ένα από τα καλύτερα της Κρήτης (γαστρονομικό, διαίτης, παραδοσιακό). Καλύτερο εστιατόριο το ιταλικό όπου θα φάτε πολύ καλή pasta fresca, ενώ το ρακάδικό του προσελκύει και πελάτες εκτός ξενοδοχείου μιας και είναι αυθεντική αναπαράσταση παραδοσιακού. Αν, τέλος, έχετε παιδιά να είστε σίγουροι ότι εδώ θα βρουν τον παράδεισό τους στο ειδικά διαμορφωμένο children’s camp.

Creta Palace, Μυσίρια Ρεθύμνου, Κρήτη, 28310 55181.

ALDEMAR HOTELS

Το resort μου & μια… ξαπλώστρα - εικόνα 5
Danai Beach Resort

Κρήτη

Τέσσερα ξενοδοχεία πάνω στην παραλία του Λιμένα Χερσονήσου. Τέσσερα resorts που με το ιδιαίτερο στυλ τους απευθύνονται το καθένα στο δικό του κοινό. Πρόκειται για το γνωστό Royal Mare Village που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του ένα εξαιρετικό Κέντρο Θαλασσοθεραπείας, το οικογενειακό Cretan Village, το ιδανικό ξενοδοχείo διακοπών Knossos Royal Village και την κορωνίδα του συγκροτήματος, το Knossos Royal Villas που αποτελείται από σαράντα πολυτελείς βίλες. Μπορεί τα ξενοδοχεία της αλυσίδας να φέρουν στοιχεία από τη μινωική παράδοση, αλλά ούτε στιγμή δεν ξεφεύγουν από την αισθητική ισορροπία. Αν μάλιστα έχετε την οικονομική άνεση να μείνετε σε μία από τις σαράντα βίλες του συγκροτήματος (Knossos Royal Villas) τότε θα περάσετε όντως βασιλικά. Για τους ενοίκους των Royal Villas υπάρχει ειδικός χώρος πρωινού αλλά και beach snack restaurant. Όλες οι εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων της Aldemar είναι στη διάθεση των πελατών. Είναι περιττό να σας πούμε ότι δεν πρέπει να φύγετε χωρίς να περάσετε από το κέντρο θαλασσοθεραπείας.

Aldemar Hotels, Λιμένας Χερσονήσου Κρήτη, 28970 23575, www.aldemarhotels.com.

GRECOTEL CORFU IMPERIAL

Κέρκυρα

Το Corfu Imperial είναι χτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο Κομμένο της Κέρκυρας. Αν επιλέξετε ένα από τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτιά του θα νιώσετε ότι κάνετε διακοπές σε ένα άρτιο ξενοδοχείο πόλης που όμως βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και μέσα στο πράσινο. Μοκέτες, χαλιά, μεγάλα κρεβάτια, και πολύτιμα υφάσματα κάνουν αντιπερισπασμό στο feeling των διακοπών που όμως είναι πανταχού παρόν. Η κλάση του ξενοδοχείου φαίνεται στους κοινόχρηστους χώρους με τα ζεστά χρώματα στη διακόσμηση, τα εντυπωσιακά μαρμάρινα πατώματα, τις βαρύτιμες κουρτίνες και τα καταστήματα στο lobby αλλά και στα μπανγκαλόους και στις βίλες, όπου, αν και σε ακολουθεί αυτή η αύρα εποχής, νιώθεις να χαλαρώνεις πλήρως και να αφήνεσαι στην καλοκαιρινή ραστώνη. Τα περισσότερα από τα μπανγκαλόους είναι family μεζονέτες, διακοσμημένες και εξοπλισμένες σε λιτό ύφος. Κορυφαία δωμάτια είναι οι dream villas με μικρή πριβέ πισίνα, εκπληκτικά ψάθινα έπιπλα στο μπαλκόνι, εξοπλισμό και διακόσμηση μιας ιδανικής μεσογειακής βίλας. Πέρυσι η Grecotel δημιούργησε στη μία άκρη του συγκροτήματος βίλες-αντίγραφα κερκυραϊκών σπιτιών που χαρίζουν ένα ονειρεμένο περιβάλλον διακοπών.

Grecotel Corfu Imperial, Κομμένο, Κέρκυρα, 26610 88400.

EAGLES PALACE

Το resort μου & μια… ξαπλώστρα - εικόνα 6
Creta Palace

Χαλκιδική

Το εξωτικό τιρκουάζ της παραλίας ενώνεται με τη χρυσή αμμουδιά που με τη σειρά της κάνει εκπληκτικό κοντράστ με τους καταπράσινους κήπους, τα λουλούδια και τους φοίνικες. Σ’ αυτό το φυσικό περιβάλλον τo Eagles Palace λειτουργεί εδώ και τριάντα περίπου χρόνια χωρίς ποτέ να χάσει κάτι από την κλάση που το έκανε δημοφιλές σε πολλούς VIPs. Αν και ριζικά ανακαινισμένο στο εσωτερικό του, διατηρεί ατόφια την αύρα εποχής που το κατατάσσει στα classy ξενοδοχεία. Καθώς βρίσκεται στα σύνορα της Ουρανούπολης με το Άγιον Όρος έχει ενσωματώσει στην αρχιτεκτονική του τόσο μακεδονίτικα όσο και μοναστηριακά στοιχεία. Τα δωμάτιά του είναι άνετα, με καλύτερα τα μπανγκαλόους-σουίτες που είναι οργανωμένα σε μικρά συγκροτήματα μέσα στους κήπους. Οι κοινόχρηστοι χώροι με τις αντίκες αντανακλούν την αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας που χαρακτηρίζει όλο το συγκρότημα.

Eagles Palace, Ουρανούπολη, Χαλκιδική, 23770 31047-8, www.eaglespalace.gr.

SANI BEACH HOLLIDAY RESORT

Χαλκιδική

Το Sani Beach Holiday Resort είναι στην ουσία μια ξενοδοχειακή πολιτεία με τέσσερις διαφορετικές μονάδες, σε μια από τις πιο προνομιούχες από άποψη φυσικής ομορφιάς περιοχές της Χαλκιδικής. 4.000 στρέμματα με πεύκα και λιβάδια που καταλήγουν σε μια ξανθιά παραλία 7 χιλιομέτρων. Οι φανατικοί του πελάτες βρίσκουν το συγκρότημα κάθε χρόνο και καλύτερο. Το άψογο Asterias Suites με τις πενήντα πολυτελείς σουίτες του ήρθε να προστεθεί πέρσι στην οικογένεια του Porto Sani Village (ένα luxury χωριό με πολυτελείς σουίτες σε διώροφα κτίρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής), του παραδοσιακού Sani Beach (το πιο οικονομικό του συγκροτήματος) και του Sani Beach Club (η μονάδα με τα μπανγκαλόους). Με δυο γνωστούς σεφ στο δυναμικό του, τη Γωγώ Νικολοπούλου και τον Χρύσανθο Καραμολέγκο με την Ντομάτα του, χτυπά δυνατά και στο γαστρονομικό πεδίο. Οι πελάτες κάθε ξενοδοχείου μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις και τις παροχές του resort (πολλά σπορ, animation, μουσικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ κ.λπ.)

Sani Beach Holiday Resort, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, 23740 31231, www.saniresort.gr.

ELOUNDA BEACH

Το resort μου & μια… ξαπλώστρα - εικόνα 7
Elounda Beach

Κρήτη

Φιγουράρει στις διεθνείς λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Εκείνο που το κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι τόσο το ύφος των δωματίων, η θέση του ή ο εξοπλισμός του όσο το αξεπέραστο σέρβις του. Όσο ψηλά κι αν βάλεις τον πήχυ των απαιτήσεών σου, στο Elounda Beach μπορούν να ανταποκριθούν. Καθημερινά καταφθάνουν ινκόγκνιτο μέλη του διεθνούς τζετ σετ για να καταλύσουν στις βασιλικές σουίτες με τις εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, τα πριβέ γυμναστήρια, τον προσωπικό πιανίστα και μπάτλερ. Το Elounda Beach όμως δεν είναι ένα ξενοδοχείο μόνο για εκατομμυριούχους. Τα 258 συνολικά δωμάτιά χωρίζονται σε 14 διαφορετικούς τύπους, κάποιος απ’ τους οποίους ανταποκρίνεται σίγουρα στα στάνταρ των επιλογών και των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Είναι χτισμένο σε μια έκταση 120 περίπου στρεμμάτων, δίπλα στη θάλασσα, στην Ελούντα της Κρήτης. Όλα τα δωμάτια είναι μεγάλα (ξεκινούν από 30 τ.μ.) με μεγάλα κρεβάτια και θέα στη θάλασσα και στους κήπους. Η υπόθεση φαγητό και κρασί δεν θα μπορούσε παρά να είναι πολύ σοβαρή σ’ αυτό το ξενοδοχείο (έθνικ, κρητική, διεθνής και ελληνική κουζίνα).

Elounda Beach, Ελούντα Κρήτης, 28410 41412-3, www.eloundabeach.gr.

SANTA MARINA RESORT & VILLAS

Μύκονος

Πλήρως ανανεωμένο και στην καλύτερη χρονιά του βρίσκουμε φέτος το μεγαλύτερο resort της Μυκόνου, μέλος των Starwood Hotels & Resorts - The Luxury Collection. Η διακριτική πολυτέλεια στους κοινόχρηστους χώρους, ο πανέμορφος περιβάλλων χώρος και η μεγάλη άνεση στις βίλες (με ιδιωτική πισίνα) και στις σουίτες είναι τα δυνατά σημεία του Santa Marina. Τα ανακαινισμένα στάνταρ δωμάτια του κεντρικού κτιρίου, τα μπανγκαλόους και οι βίλες απλώνονται σε μια ιδιωτική χερσόνησο με κήπους που κατεβαίνουν μέχρι τη θάλασσα, στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου. Στα πολύ καλά ρεστοράν οι πρώτες ύλες προέρχονται από τη βιολογική φάρμα του ξενοδοχείου, στο ποίο λειτουργεί και το ινστιτούτο ομορφιάς Clarins Beauty Center.

Santa Marina Resort & Villas, Ορνός, 22890 23220.

ASTIR OF PAROS

Το resort μου & μια… ξαπλώστρα - εικόνα 8
Sani Beach Holiday Resort

Πάρος

Χρόνια τώρα στην κορυφή της ξενοδοχειακής υποδομής της Πάρου, το Astir απλώνεται σε επτά κτίρια με γλυκές αιγαιοπελαγίτικες γραμμές, σε μια έκταση 40 κατάφυτων στρεμμάτων. Σύγχρονο αφαιρετικό ντιζάιν με παραδοσιακές πινελιές στα δωμάτια, με τα μαρμάρινα μπάνια. Πολύ μεγάλες βεράντες στις σουίτες. Όλα τα δωμάτια βλέπουν στη θάλασσα και στους κήπους. Το συγκρότημα διαθέτει πιάνο μπαρ, μικρό εκκλησάκι, γκαλερί, γήπεδο γκολφ και ελικοδρόμιο, ατμοσφαιρικά εστιατόρια αλλά και έναν ιδιαίτερο lounge χώρο.

Astir of Paros, στο δρόμο προς Κολυμπήθρες (2 χλμ. από Νάουσα), Μονόλιθος, 22840 51976-84.

CAPSIS BEACH & SOFITEL PALACE

Κρήτη

Τα δυο ξενοδοχεία Capsis είναι χτισμένα πάνω στη μικρή χερσόνησο της Αγίας Πελαγίας μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον 167.000 τ.μ. και είναι περιτριγυρισμένα από θάλασσα. Μεγάλα, φωτεινά και κομψά δωμάτια, με θέα στη θάλασσα ή στους εξαιρετικά περιποιημένους κήπους, σε κεντρικό κτίριο και μπανγκαλόους. Εντυπωσιάζουν οι καταρράκτες, τα ρυάκια, οι λίμνες και ο μεγάλος ζωολογικός κήπος. Χαλαρή αίσθηση στην ταβέρνα της παραλίας, επισημότητα στο γκουρμέ ρεστοράν όπου οι πρώτες ύλες είναι από τη φάρμα του συγκροτήματος.

Capsis Beach & Sofitel Palace, Αγία Πελαγία, Ηράκλειο Κρήτης, 2810 811112, 2810 811212.

BLUE PALACE

Κρήτη

Η περσινή έκπληξη στο ξενοδοχειακό τοπίο της Κρήτης. Συγκαταλέγεται στα ωραιότερα resorts της μεγαλονήσου, χάρη στην πρωτότυπη αρχιτεκτονική του και στην απαράμιλλη αισθητική του. Αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον, το συγκρότημα χτίστηκε με τοπική πέτρα και βάφτηκε στις αποχρώσεις της ώχρας. Τα μπανγκαλόους, οι σουίτες και οι βίλες με τις 107 πριβέ πισίνες απλώνονται μέχρι τη βοτσαλένια παραλία. Λιτές γραμμές, ζεστά μεσογειακά χρώματα και μοντέρνα διακόσμηση χαρακτηρίζουν τα πολυτελή δωμάτια και τους υπέροχους κοινόχρηστους χώρους. Ένα γυάλινο wagon διατρέχει το συγκρότημα και οδηγεί στο κέντρο θαλασσοθεραπείας (2.000 τ.μ.). Διαθέτει πέντε εστιατόρια.

Blue Palace, Πλάκα, 3 χλμ. βόρεια της Ελούντας, 28410 65500, www.bluepalace.gr.

MINOA PALACE RESORT

Κρήτη

Πολυτέλεια και άνεση σε μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα με εντυπωσιακή πισίνα στο κέντρο του συγκροτήματος. Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στους πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και μοντέρνα επίπλωση υψηλής αισθητικής στα άνετα δωμάτια (28 τ.μ. τα στάνταρ και 60 τ.μ. οι σουίτες). Κάποια μπανγκαλόους διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα. Μεσογειακή αλλά και δημιουργική κουζίνα στα τρία εστιατόρια.

Minoa Palace Resort, Πλατανιάς, Χανιά, 28210 36500.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.