Το ξενοδοχείο "Avant Mar" στην Πάρο εγκαινιάζει τη φετινή τουριστική σεζόν με νέα projects και διεθνείς αφίξεις

Το διάσημο εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει φέτος στις 7 Ιουνίου.

Avant Mar

Το πολυτελές ξενοδοχείο "Avant Mar" στην Πάρο, μέλος των Leading Hotels of the World, είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος, από τις 26 Απριλίου, τους επισκέπτες του σε μια περιοχή που συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία τη σύγχρονη φιλοξενία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Τοποθετημένο στην παραλία Πιπέρι της Νάουσας, το "Avant Mar" είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που ήδη αποτελεί διεθνή προορισμό, έχοντας μαζί του, μεταξύ άλλων, και το εστιατόριο "Matsuhisa Paros" του chef Nobu Matsuhisa. Το διάσημο εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει φέτος στις 7 Ιουνίου.

"Το Avant Mar δεν είναι απλώς ένα ακόμα φανταστικό ξενοδοχείο στις Κυκλάδες, στην Ελλάδα. Το 'Avant Mar' είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ασυνήθιστες εμπειρίες και αυθεντικές συνδέσεις με την κοσμοπολίτικη Νάουσα και την Πάρο. Δεν επιβάλλουμε στους επισκέπτες μας τι σημαίνει πολυτέλεια, αντιθέτως τους επιτρέπουμε να το ορίσουν μόνοι τους με τη ζεστή μας φιλοξενία και το εξαιρετικό service μας" δηλώνει η Γενική Διευθύντρια του "Avant Mar", Άννα Ασημακοπούλου

Avant Mar

Γαστρονομικός προορισμός

Πέρα από το "Matsuhisa Paros" που αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για το ξενοδοχείο αλλά και για το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, το ξενοδοχείο διαθέτει το εστιατόριο "Thymes", που λειτουργεί όλη μέρα, με πιάτα διαθέσιμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίπλα στην πισίνα. Το μενού περιλαμβάνει νόστιμα εδέσματα, σαλάτες και δροσερά cocktails. Από την άλλη, στο ζαχαροπλαστείο "Figs" του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα γευτούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, συνοδευόμενα από ελληνικό καφέ. 

Avant Mar

Wellness spa

Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον είναι και το wellness spa του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης μέσα από θεραπείες, yoga και pilates. 

Avant Mar

Νέα projects 

Στις νέες αφίξεις του ξενοδοχείου ανήκει το Gin and Tonic Bar "The Bridge" το οποίο θα ανοίξει στα τέλη Μαΐου. 

Avant Mar

Διεθνείς παρουσίες 

Οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και οι φαν του Nobu Matsuhisa θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν special dishes με τις διάσημες Nobu style τεχνικές στα τρία Matsuhisa restaurants στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Μύκονο και Πάρο. Πιο συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος σεφ Nobu Matsuhisa θα βρίσκεται στην Πάρο από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Nobu Food Festival 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο "Matsuhisa Paros". 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.