Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis

Η Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι η νέα ξενοδοχειακή μονάδα μετουσιώνει σε πράξη βασικούς στόχους της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού.

Όλγα_Κεφαλογιάννη_Όμιλος_Mitsis

Η νέα γενιά Ελλήνων ξενοδόχων, συμβάλλει με τις προσπάθειές της στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, στην ανάδειξη της ταυτότητας των προορισμών μας και βρίσκεται στην αιχμή της επενδυτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, τόνισε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στον χαιρετισμό της κατά την στην τελετή αγιασμού του νέου ξενοδοχείου "Mitsis N’U Piraeus Port" του ομίλου Mitsis στη θέση της παλιάς ποτοποιίας ''ΜΕΤΑΧΑ'' στο λιμάνι του Πειραιά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis

Όπως επεσήμανε η κα Όλγα Κεφαλογιάννη η νέα ξενοδοχειακή μονάδα μετουσιώνει σε πράξη βασικούς στόχους της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού καθώς:

  • Ενισχύει τη βιωσιμότητα με επανάχρηση κτηριακού αποθέματος, και  εφαρμόζοντας φιλικές πρακτικές προς το περιβάλλον, μεριμνώντας για την ενεργειακή απόδοση και τη εξοικονόμηση πόρων.
  • Δημιουργεί δεκάδες νέες θέσεις εργασίας, πέρα από την τόνωση στον κλάδο των κατασκευών και συναφών δραστηριοτήτων κατά το  στάδιο της κατασκευής του.
  • Συμβάλλει  στην χρονική και χωρική  επέκταση της τουριστικής δραστηριότητας, καθώς λειτουργεί όλο το χρόνο σε έναν αναπτυσσόμενο πόλο τουριστικής δραστηριότητας στην Αττική.
  • Δίνει έμφαση στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομικής δημιουργίας, της ελληνικής οινοποιίας και ζυθοποιίας, καθώς και στη αξιοποίηση ελληνικών τοπικών προϊόντων.
  • Συνδέει τον τουρισμό με τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, καθώς έργα Ελλήνων καλλιτεχνών αποτελούν ιδιαίτερο στοιχείο της αισθητικής του χώρου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis

Τέλος η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού συνεχάρη την οικογένεια Μήτση για τη δημιουργία του "Mitsis NU Piraeus Port" που, όπως είπε, αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής, ευχήθηκε το ξενοδοχείο να γίνει σημείο αναφοράς για τον τουρισμό του Πειραιά και της Αττικής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Αυτές είναι οι ωραιότερες διαδρομές με αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο για καλοκαιρινά drives

Η καλοκαιρινή Πελοπόννησος είναι όπως και κάθε χρόνο ψηλά στην ατζέντα μας.

15/05/2024

Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί της Κέας

Το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", τα οποία πλέον ανήκουν στην Everty και είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas είναι προς το παρόν τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί.

Περπατήσαμε στο Μπίλιοβο, το ομορφότερο λιθόκτιστο μονοπάτι της Πελοποννήσου

Λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην Έξω Μάνη, στα ριζά του Ταΰγετου, βρίσκεται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μονοπάτια της Πελοποννήσου με πανοραμική θέα, προσεγγίσιμο κι από τους σχετικά αρχάριους περιπατητές, ακόμη και σε μονοήμερη εκδρομή.

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.