"Minoa Palace Resort", Χανιά: Παράδοση, ευεξία και παραθαλάσσια πολυτέλεια με άρωμα Κρήτης

Με άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα γιορτάζει το Πάσχα το πεντάστερο ξενοδοχείο "Minoa Palace" στον παραθαλάσσιο Πλατανιά σε απόσταση αναπνοής από τα Χανιά.

Minoa Palace Resort Πάσχα Χανιά

Απλωμένο σε μια προνομιακή τοποθεσία 35.000 τ.μ. στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Πλατανιά, και έχοντας πίσω του πάνω από 20 χρόνια στην αιχμή της φιλοξενίας, το "Minoa Palace Resort" εξακολουθεί να συναρπάζει τους επισκέπτες με το περιβάλλον, τη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τα Λευκά Όρη, καθώς και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει.

Το Πάσχα στο "Minoa Palace Resort" γιορτάζεται μεγαλοπρεπώς με την Ανάσταση να λαμβάνει χώρα στις 22.30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο παρεκκλήσι του ξενοδοχείου, μέσα στους καταπράσινους κήπους. Αφού ανάψουμε τη λαμπάδα μας με το Άγιο Φως και ψάλουμε το Χριστός Ανέστη, το παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο στην Αίθουσα Συνεδριάσεων "Αθηνά", σηματοδοτεί  με τον πιο νόστιμο τρόπο το τέλος της νηστείας της Σαρακοστής. 

Minoa Palace Resort Πάσχα Χανιά

Την Κυριακή του Πάσχα, ξεκινάμε απολαμβάνοντας το πρωινό μας σε ενα απο τα εστιατόρια του resort και στη συνέχεια απολαμβάνουμε μια θεραπεία στο Spa & Wellness Center για να χαλαρώσουμε απόλυτα και να αφυπνίσουμε τις αισθήσεις μας. Στις 11.30 πριν το μεσημεριανό γεύμα μας καλωσορίζουν στο "Καφενείο" για ένα παραδοσιακό κρητικό κέρασμα, ενώ στο εστιατόριο "Ελιά" ο παραδοσιακός οβελίας σιγοψήνεται στην σούβλα και μας περιμένει να απολαύσουμε το γλέντι με συνοδεία Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής! Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης κάβα με 250 ετικέτες κρασιών.

Minoa Palace Resort Πάσχα Χανιά

Παραδοσιακά έθιμα όπως το Κάψιμο του Ιούδα και γραφικές διαδρομές στα γύρω χωριά, μοναδικές παραλίες για να υποδεχθούμε το καλοκαίρι φέτος που το Πάσχα πέφτει βολικά μες στον Μάιο και βέβαια η ατμοσφαιρική πόλη των Χανίων αλλά και πολλές ακόμη προτάσεις για διαδρομές και δραστηριότητες τόσο στη θάλασσα όσο και στην ενδοχώρα - από τον Μπάλο ως τα χωριά του Αποκόρωνα κι από τα φαράγγια ως το Οροπέδιο του Ομαλού και τους αρχαιολογικούς χώρους - κάνουν τον νομό Χανίων έναν αξέχαστο προορισμό από μόνο του για όσους αγαπούν τις περιηγήσεις. 

Minoa Palace Resort Πάσχα Χανιά

Εμπλουτίζοντας περαιτέρω την εμπειρία διαμονής για όλους τους επισκέπτες, το "Minoa Palace Resort" έχει δημιουργήσει μια εναέρια γέφυρα που συνδέει το συγκρότημα Main Building Bungalow με την Imperial Beach Wing, προσφέροντας έτσι άμεση πρόσβαση στην παραλία και από τα δύο κτίρια, ενώ τα δωμάτια και οι σουίτες διαφορετικών τύπων ξεχωρίζουν για τις ανέσεις, τον εξοπλισμό και την αισθητική τους. 

Minoa Palace Resort Πάσχα Χανιά

Τέσσερα εστιατόρια και ισάριθμα μπαρ, παραδοσιακά προϊόντα και γεύσεις της Κρήτης που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και διατροφική αξία, γευσιγνωσίες, δραστηριότητες ευεξίας, προσοχή στη λεπτομέρεια και τις προσεγμένες υπηρεσίες συνθέτουν μια ξεχωριστή "πολιτεία" χαλάρωσης και πολυτέλειας με τοπικό χρώμα και σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον ακολουθώντας ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών πρακτικών.  

Πλατανιάς, Χανιά, 28210 36500
minoapalace.gr, FB: minoapalace, IG: @minoapalace

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.