"Skiathos Palace Hotel", Σκιάθος: Συνεχίζει να γράφει ιστορία συνδυάζοντας πεντάστερη άνεση και μοναδική φύση για Πάσχα στις Σποράδες

Από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της καλοκαιρινής Ελλάδας, το "Skiathos Palace Hotel" στις μαγικές Κουκουναριές της Σκιάθου μας περιμένει ανακαινισμένο και πάντα στην αιχμή της υψηλής φιλοξενίας.

Skiathos Palace Hotel Πάσχα Σκιάθος

Έχοντας συμπληρώσει πάνω από μισό αιώνα στην ξενοδοχειακή ιστορία της Ελλάδας, το πολυτελές ξενοδοχείο με τους υπέροχους κήπους και θέα τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία μαγική παραλία των Κουκουναριών, μία από τις ομορφότερες της Ευρώπης, είναι από τις πρώτες σκέψεις που μας έρχεται για Πάσχα με φόντο πράσινο και γαλάζιο. Ειδικά φέτος που η Ανάσταση έχει μαγιάτικο χρώμα, η Σκιάθος παίζει ακόμη πιο δυνατά στην ατζέντα μας συνδυάζοντας το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τα κατανυκτικά έθιμα και την καλοκαιρινή φύση χωρίς τα πλήθη του Αυγούστου. 

Skiathos Palace Hotel Πάσχα Σκιάθος

Με το που φτάνεις στο "Skiathos Palace Hotel", στο ανακαινισμένο δωμάτιό σου και αντικρίζεις τη θέα στις Κουκουναριές, ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Ειδικά η πιο νέα πτέρυγα του Executive Plus Floor, με σύγχρονες εγκαταστάσεις που αγκαλιάζουν φιλόξενα και προσωποποιημένα τις ανάγκες του εκλεκτικού ταξιδιώτη, αναβαθμίζει το επίπεδο της φιλοξενίας. 

Skiathos Palace Hotel Πάσχα Σκιάθος

Η εμπειρία όμως εδώ κάθε άλλο παρά αρχίζει και τελειώνει στη θέα. Οι κοινόχρηστοι χώροι, οι υπέροχοι κήποι και τα ανθισμένα λουλούδια που ευωδιάζουν, η πισίνα με το pool bar και, βέβαια, οι προτάσεις για χαλάρωση για όσους τολμήσουν τις πρώτες βουτιές, τόσο στις Κουκουναριές όσο και στην επίσης βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία γειτονική παραλία "Μάραθα", φτιάχνουν το ιδανικό πακέτο καλοπέρασης.

Skiathos Palace Hotel Πάσχα Σκιάθος

Η Σκιάθος, με την κληρονομιά του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη να δίνει κατανυκτικό χρώμα στις ακολουθίες των ημερών, γραφικά τελετουργικά και βέβαια, ωραίες διαδρομές για εξερεύνηση αλλά και δυνατά spot για κοσμοπολίτικο feeling στην Πόλη που απέχει μόλις 10 χλμ. από το "Skiathos Palace Hotel" έχει αυτό το Πάσχα προτάσεις για κάθε διάθεση. Το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει πακέτο διακοπών για το Πάσχα αλλά και για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, ιδανικό για οικογένειες αλλά και παρέες. 

Skiathos Palace Hotel Πάσχα Σκιάθος

Οι ανανεωμένες παροχές αλλά και η προσοχή στη λεπτομέρεια δεν θα μπορούσε να μην διατρέχει και τη γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείο. Το κεντρικό εστιατόριο, με τον πλούσιο πρωινό και βραδινό μπουφέ με ελληνικές και διεθνείς γεύσεις στη σάλα ή δίπλα στην πισίνα είναι μια ακόμη πρόταση, ενώ για τις ημέρες του Πάσχα οι γιορτινές προτάσεις δίνουν τον τόνο, με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Skiathos Palace Hotel Πάσχα Σκιάθος

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των τοπικών προϊόντων και της προώθησης του γαστρονομικού τουρισμού, το "Skiathos Palace Hotel" έχει επίσης δημιουργήσει ιδιωτικές ετικέτες με τις οποίες συστήνει στους επισκέπτες του ένα εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο και επιλεγμένα κρασιά, σε συνεργασία με κορυφαίους παραγωγούς.

Το "Skiathos Palace Hotel" προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση, ο παραδοσιακός πολιτισμός διατηρείται ζωντανός και οι γεύσεις της ελληνικής κουζίνας σας ταξιδεύουν σε νέες εμπειρίες, κάνοντας τις διακοπές σας στη Σκιάθο αξέχαστες. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε παρέα το μαγιάτικο Πάσχα αλλά και να καλοσωρίσουμε το καλοκαίρι.

Παραλία Κουκουναριές, Σκιάθος, 2427049700 
www.skiathos-palace.gr, FB: SkiathosPalaceHotel, IG: skiathospalace

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.