Ζούμε το Κερκυραϊκό Πάσχα όπως του αξίζει στα ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection

Τα βραβευμένα ξενοδοχεία νέας γενιάς της Mar-Bella Collection, το οικογενειακό και ρομαντικό MarBella και το adults-only Nido φέρνουν στα μέτρα μας το συναρπαστικό Πάσχα στην Κέρκυρα και πολλές ακόμη αξέχαστες εμπειρίες.

Mar-Bella Collection Πάσχα 2024 Κέρκυρα

Όποιος έχει ζήσει το Κερκυραϊκό Πάσχα, έχει βουρκώσει με τις φιλαρμονικές να παίζουν τα πένθιμα εμβατήρια συνοδεύοντας τους Επιτάφιους στο Λιστόν ενώ όλη η πόλη έχει βαφτεί στο μοβ φως, έχει ακολουθήσει την τελετουργική λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα κι έχει ξαναγεννηθεί το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου μετά το σπάσιμο των μπότηδων στη Σπιανάδα ακούγοντας χαρούμενες μάρτσιες γνωρίζει ότι δεν έχει τυχαία τη φήμη του ωραιότερου και πιο τελετουργικού στην Ελλάδα.

Αν μας ρωτούσατε που θα θέλαμε να ξυπνήσουμε για να ζήσουμε τη μοναδική ατμόσφαιρα της Παλιάς Πόλης απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και την ιδιωτικότητά μας, χαζεύοντας το γαλάζιο του Ιονίου δοκιμάζοντας γαστρονομικά πιάτα, κάνοντας γιόγκα  με θέα και αφήνοντας το ανοιξιάτικο αεράκι να μας μυήσει στα αρώματα της μοναδικής Κερκυραϊκής φύσης θα σας λέγαμε χωρίς δεύτερη σκέψη σε ένα από τα δύο ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection στην ήρεμη νοτιοανατολική ακτή του νησιού και μόλις 30’ από το κέντρο της πόλης. Ποιο από τα δύο να διαλέξετε; Ακολουθήστε μας και βρείτε το δικό σας καλύτερο.

Πάσχα Κέρκυρα

MarBella: ένα ξεχωριστό πολυτελές ξενοδοχείο για όλη την οικογένεια

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το fun στο μεγάλο aqua park και τα water sports στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία ιδιωτική παραλία ή τη μύησή μας σε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με φόντο το Ιόνιο; Αν σχεδιάζετε οικογενειακές διακοπές στην Κέρκυρα, το MarBella της Mar-Bella Collection είναι το ξενοδοχείο σας. Νικητής των βραβείων Condé Nast Traveller Readers' Choice στην κατηγορία των κορυφαίων ξενοδοχείων στην Ελλάδα για 5η συνεχή χρονιά από το 2019 αλλά και το κορυφαίο οικογενειακό θέρετρο της Ελλάδας 2023 σύμφωνα με τα World Travel Awards 2023, όσοι το έχουμε επισκεφτεί με παιδιά το έχουμε απολαύσει στο φουλ.

Mar-Bella Collection Πάσχα Κέρκυρα

Το πλήρως εξοπλισμένο kids club σε συνεργασία με τη Worldwide Kids κρατάει καλή παρέα στα μικρότερα μέλη της οικογένειας με εμπνευσμένες δραστηριότητες, όπως δωρεάν μαθήματα ρομποτικής ή κεραμικής, ενώ εμείς εξερευνούμε το spa, δοκιμάζουμε την πρώτη μας βουτιά στην παραλία ή σε μια από τις τρεις πισίνες, ή απλά απολαμβάνουμε τη θέα στους καταπράσινους κήπους και τη θάλασσα σε απόλυτη ησυχία στη σουίτα μας.

Mar-Bella Collection Πάσχα Κέρκυρα

Γιατί και όταν μένεις στο MarBella χωρίς παιδιά, αντιλαμβάνεσαι πώς ο σχεδιασμός και οι παροχές του, του επιτρέπουν, κάτι διόλου αυτονόητο, να συνδυάζει αρμονικά τα θέλω μιας οικογένειας με μικρά παιδιά με την ανάγκη ενός ζευγαριού για χαλάρωση σε ένα premium all-inclusive resort. Εξού και προσφέρεται εξίσου για Πάσχα για δύο. Χαλαρωτικά χρώματα και πεντάστερη πολυτέλεια που δεν φωνάζει μας υποδέχεται στα μοντέρνα δωμάτια και τις σουίτες (ορισμένα με δύο υπνοδωμάτια και ιδιωτική πισίνα),  καλώντας μας να τα αφήσουμε όλα πίσω μας.

MarBella

Όσο για τα εστιατόρια, η γαστρονομία εδώ είναι σοβαρή υπόθεση, και η συνεργασία για 2ο πλέον χρόνο του σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου με τον Executive Chef του Ομίλου Αλέξανδρο Καψοκαβάδη για την αναβάθμιση της γαστρονομικής ταυτότητας τόσο στο MarBella όσο και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection, Nido και Εlix έχει αποδώσει καρπούς. Από το πλούσιο Αμερικάνικο πρωινό και τους νόστιμους μπουφέδες στο εστιατόριο La Terrazza, μέχρι το ολοκαίνουριο μεσογειακό all-day dining Kuzina, το πανασιατικό à la carte Kum Kuat και το γαλλικό gourmet εστιατόριο Celeste, αλλά και το διόλου τυχαία πολύ δημοφιλές Deck Bar & Grill στην παραλία που φέτος μετατρέπεται σε ένα seafood grill προορισμό, οι γευστικές επιλογές δεν μας αφήνουν να βαρεθούμε στιγμή.

MarBella

Ειδικά για τις μέρες του Πάσχα, το MarBella έχει δημιουργήσει ξεχωριστά πακέτα που φέρνουν την εμπειρία του Κερκυραϊκού Πάσχα στα μέτρα μας. Είτε διαλέξουμε την κρουαζιέρα που η ομάδα της Mar-Bella Collection παρέχει από την ιδιωτική προβλήτα της στην πόλη της Κέρκυρας με παραδοσιακό καΐκι (κατόπιν χρέωσης) για να παρακολουθήσουμε τη λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα και τους μπότηδες χωρίς να ταλαιπωρηθούμε με την αναζήτηση πάρκινγκ, είτε αποφασίσουμε να τιμήσουμε το έθιμο πιο χαλαρά δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, η επιθυμία μας έχει προβλεφθεί. Αναστάσιμο δείπνο με την απαραίτητη μαγειρίτσα πριν τη λειτουργία στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, και Πασχαλινό γεύμα με το παραδοσιακό σούβλισμα είναι μερικά μόνο από τα γεύματα που περιλαμβάνει το Πασχαλινό πακέτο.

Mar-Bella Collection Πάσχα 2024 Κέρκυρα

Πέρα από το Premium All Inclusive που προσφέρει το ξενοδοχείο, αν επιλέξουμε να μείνουμε σε κάποια από τις Junior Suite ή υψηλότερη κατηγορία δωματίου για τουλάχιστον 7 διανυκτερεύσεις μας περιμένει μια απολαυστική σειρά από έξτρα υπηρεσίες που περιλαμβάνουν καθημερινή δωρεάν ανανέωση mini bar, 1 x δωρεάν μασάζ 25 λεπτών, απεριόριστη χρήση μη μηχανοκίνητων θαλάσσιων σπορ, δωρεάν γευσιγνωσία κρασιού και πολλά άλλα.

Nido

Nido: μια πολυτελής φωλιά μόνο για ενήλικες

Αν στο MarBella ζήσαμε τον ορισμό του σύγχρονου resort στον υπερθετικό, στο γειτονικό Νido χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια καταπράσινη πλαγιά της νοτιοανατολικής Κέρκυρα που κατεβαίνει στη βοτσαλωτή βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία, μόλις 30 λεπτά από την Πόλη, νιώσαμε από την πρώτη στιγμή πώς βρήκαμε την απόλυτη πολυτελή "φωλιά" για δύο.

Δεν είναι τυχαίο που το όνομα Nido σημαίνει φωλιά. Με τις υπέροχες καταπράσινες εκτάσεις να περιβάλλουν τον πετρόχτιστο χώρο της πισίνας και το ξενοδοχείο να απλώνεται σαν μικρό Κερκυραϊκό χωριό στα χρώματα και τις γραμμές των παλιών αρχοντικών που ανακαλύπτεις στις εξοχές του νησιού, η εμπειρία είναι αυτή ενός πολυτελούς boutique ξενοδοχείο πέντε αστέρων και το γεγονός ότι είναι ήδη μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το επιβεβαιώνει.

Nido

Ανοίγοντας την πόρτα της σουίτας μας, μια από τις 70 σουίτες του ξενοδοχείου, η σοφιστικέ, χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε καθησυχαστικά ουδέτερες χρωματικές παλέτες και η υπέροχη θέα στη θάλασσα μας έβαλε αμέσως σε νησιώτικους ρυθμούς. Μια βουτιά στην ιδιωτική πισίνα μας (ορισμένες σουίτες διαθέτουν υδρομασάζ) αλλά και μια επίσκεψη στην κεντρική πισίνα αν δεν έχουμε επιλέξει σουίτα με πισίνα, μας προετοιμάζει για μια απόδραση που θα θυμόμαστε καιρό. Βραβευμένο για 2η φορά ως ένα από τα 10 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία στα πλέον έγκυρα Condé Nast Traveller Readers' Choice Awards, το Nido έχει το wellness στο DNA του.

Session yoga δύο φορές την εβδομάδα σε ένα ολοκαίνουριο yoga deck στο ψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου με αμφιθεατρική θέα στο Ιόνιο, αλλά και fitness weeks με διάσημους διεθνείς instructors από το εξωτερικό επεκτείνουν για 2 σεζόν τη συνεργασία της Mar-Bella Collection με την Oyogo sports agency, μια επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2023 στο Elix, το τρίτο ξενοδοχείο του ομίλου στην Πάργα.

Mar-Bella Collection Πάσχα Κέρκυρα

Φέτος το Πάσχα, και στο Νido μάς περιμένει ένα νόστιμο εορταστικό πρόγραμμα από τη Μεγάλη Παρασκευή ως και την Κυριακή του Πάσχα με επιλογές για παραδοσιακά γεύματα, σούβλισμα, δυνατότητα να σπάσουμε το μπότη μας ή να κάνουμε Ανάσταση εδώ ή να πεταχτούμε στην Πόλη της Κέρκυρας και να την απολαύσουμε σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια.

Και εδώ το φαγητό είναι σημαντική υπόθεση για το ξενοδοχείο, με ένα υπέροχο κεντρικό εστιατόριο, το San Giovanni που προσφέρει πλούσια γευστικά buffet, το Aquavit δίπλα στην πισίνα για πιο χαλαρά γεύματα και το εστιατόριο Apaggio με μαγευτική θέα στη θάλασσα του Ιονίου και μια μοντέρνα fine dining εκδοχή της κλασικής ελληνικής κουζίνας που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και έχει γίνει πολλές φορές η καρδιά του γαστρονομικού φεστιβάλ Greek Chefs Abroad της Mar-Bella Collection που θα επιστρέψει για τον τέταρτο κύκλο του από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Nido San Giovanni restaurant

Οι επισκέπτες με ημιδιατροφή μπορούν να εξερευνήσουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους οποιοδήποτε από τα a la carte εστιατόρια του ξενοδοχείου όσες φορές επιθυμούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, χρησιμοποιώντας ένα daily allowance. Από δωρεάν μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσία κρασιού αλλά και βραδιές με ζωντανή μουσική στο μπαρ μέχρι μια παραδοσιακή ελληνική εμπειρία στο Kafeneio με ελληνικό καφέ και γλυκά δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και pop-up ελληνικές βραδιές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το Nido υποδέχεται τη σεζόν με έμπνευση και ανοιχτόκαρδη διάθεση.

Όσοι επιλέξουν να διαμείνουν σε μια Deluxe Junior Suite για 7 διανυκτερεύσεις ή περισσότερο απολαμβάνουν μια σειρά από παροχές του Signature Life, όπως 1 x 25λεπτο μασάζ, μια Υou Drive εμπειρία με αυτοκίνητο που παρέχεται δωρεάν για μια ημέρα ώστε να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού, ένα δείπνο à la carte και πολλά άλλα. 

Επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές της Mar-Bella Collection και κερδίστε savings έως και 30%.

Επιπλέον πληροφορίες: Corfiot Easter Celebrations - > https://www.marbella.gr/easter-in-corfu/

Για κρατήσεις: bookdirect@marbella.gr, +302661071123

marbella.gr, FB: Mar-Bella Collection, IG: @marbellacollectiongreece

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.