Yoga retreat στην Νοόσφαιρα "Wellness & Retreat Center" στην ορεινή Κορινθία

Με τις δασκάλες της γιόγκα Νάντια Σανταμούρη και Μαρίνα Παππά.

Yoga retreat στην Ορεινή Αρκαδία Οι δασκάλες γιόγκα Νάντια Σανταμούρη και Μαρίνα Παππά

Αν αγαπάτε τη γιόγκα ή απλά θέλετε να τη δοκιμάσετε απολαμβάνοντας παράλληλα την εξοχή, η συμμετοχή σε ένα yoga retreat είναι ιδανική ευκαιρία και αυτό που διοργανώνουν από το Σάββατο 23 έως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στην Νοόσφαιρα "Wellness & Retreat Center" στην ορεινή Κορινθία οι δασκάλες της γιόγκα Νάντια Σανταμούρη και Μαρίνα Παππά μάς κέντρισε το ενδιαφέρον και σας το παρουσιάζουμε. 

Η θεραπεία του σώματος, η δημιουργία νέων ευκαιριών έχουν μία και μοναδική προϋπόθεση: Να είμαι παρών στην ζωή μου. Σε αυτό το retreat και "μέσα στο τώρα" σε αυτό το κενό ανάμεσα στην εισπνοή και την εκπνοή εκεί θα σταθούν οι δύο δασκάλες γιόγκα. Οι πρακτικές τους τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε διαλογιστικό θα πραγματοποιηθούν στον φιλόξενο και ξεχωριστό χώρο της Νοόσφαιρας αλλά και σε μία μοναδική "στούπα" κοντά στο κτήμα, που θυμίζει Θιβέτ.

Το retreat περιλαμβάνει welcome drink, δύο διανυκτερεύσεις με δύο πρωινά και δύο γεύματα, διαμονή και χώρος φιλοξενίας πρακτικής yoga, 4 πρακτικές Yoga, 1 πρακτική Qigong, διαλογισμό και διάδραση. Επίσης, πεζοπορία – περιπατητικός διαλογισμός και προαιρετική συνεδρία στα ιαματικά λουτρά "Loutraki Thermal Spa" και pet friendly φιλοξενία κατόπιν συνεννόησης. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα παραπάνω εκτός των ιαματικών λουτρών.

Κόστος συμμετοχής: 265€ με τρίκλινο δωμάτιο, 290€ με δίκλινο δωμάτιο και 335€ με μονόκλινο δωμάτιο. Το φπα είναι ενσωματωμένο στην τελική αναγραφόμενη τιμή.

Επικοινωνία και κρατήσεις: Νάντια Σανταμούρη 6947619726, anastasiasantamouris@gmail.com και Μαρίνα Παππά 6936982428, papa.marina@yahoo.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.