"Androck Villas": Ένα διαφορετικό κυκλαδίτικο καταφύγιο

Βιώστε μια πρωτόγνωρη ολιστική εμπειρία ευεξίας και απόλυτης φιλοξενίας σε μία καταπράσινη όαση με πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου.

Androck Villas

Ο συνδυασμός της μίνιμαλ αισθητικής με την παράδοση του νησιού αποτελεί κεντρική ιδέα του "Androck". Πρόκειται για ένα συγκρότημα από 4 ανεξάρτητες εξοχικές κατοικίες με ιδιωτική πισίνα η καθεμία, χτισμένο από τοπική πέτρα και ξύλο. Βασική επιδίωξη κατά τον σχεδιασμό των κτιρίων ήταν η επίτευξη ενός αρμονικού συνόλου, που με την ολοκλήρωσή του δεν θα διατάρασσε την αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης που αποπνέει η ανεμπόδιστη θέα του στο Αιγαίο. Αξιοποιώντας τα στοιχεία της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, το "Androck" είναι πλήρως ενταγμένο στο φυσικό του περιβάλλον. Τα άγρια μεσογειακά φυτά που περιτριγυρίζουν τις αρχαίες ελιές στον εξωτερικό κήπο είναι αραιά τοποθετημένα στο χώρο. Ελιές, λεβάντες, δεντρολίβανο και θυμάρια, φυτά ανθεκτικά στους δυνατούς βόρειους ανέμους, συμπληρώνουν την ένταξη της σύνθεσης στο περιβάλλον του και καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε έναν από τους μεγαλύτερους σε έκταση κήπους του νησιού.

Androck Villas

Οι κατοικίες αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες, αλλά και για παρέες φίλων που επιθυμούν έναν συνδυασμό ιδιωτικότητας και προσωποποιημένων υπηρεσιών από την ομάδα του "Androck". Χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα massage από εξειδικευμένο προσωπικό στην πισίνα, ή ζητήστε από τον σεφ μας να σας ετοιμάσει πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό με ντόπια βιολογικά υλικά, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από τον κήπο του "Androck". Το "Androck" διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και ανέσεις που το καθιστούν ιδανικό για επισκέπτες κάθε ηλικίας, σε κάθε εποχή του χρόνου: ΤV, Wi-Fi, σταθερή γραμμή τηλεφώνου, πολυτελή amenities. Τέλος, μια σειρά concierge υπηρεσιών εγγυώνται μια σπουδαία εμπειρία φιλοξενίας, ενώ ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικά events.

Info: Στιβάρι, Άνδρος, 6932020101, androck.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.