Τo διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Messinia Pro-Am επιστρέφει για 2η χρονιά στην Costa Navarino

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν έως 75 ομάδες, με κάθε μία να αποτελείται από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες, ενώ τo συνολικό χρηματικό έπαθλο ανέρχεται σε 70.000 ευρώ.

Aegean Messinia Pro-Am

Η "Costa Navarino" υποδέχεται για 2η χρονιά το διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Messinia Pro-Am, από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη Μεσσηνιακή φύση και τη θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο πέλαγος, παίζοντας σε τρία από τα τέσσερα γήπεδα γκολφ 18 οπών της "Costa Navarino": The Dunes Course, The Bay Course, καθώς και στο πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course, το οποίο ανακηρύχθηκε ως το "Καλύτερο νέο γήπεδο γκολφ στον κόσμο" στα World Golf Awards 2022.

Aegean Messinia Pro-Am

Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους ανάμεσα στο υπερπολυτελές "Mandarin Oriental", "Costa Navarino" το οποίο θα λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι, το γεμάτο ενέργεια "W Costa Navarino", καθώς και την αυθεντική πολυτέλεια του "The Romanos, a Luxury Collection Resort" και "The Westin Resort Costa Navarino", μέσα από προγράμματα τεσσάρων, πέντε και επτά ημερών.

Aegean Messinia Pro-Am
Mandarin Oriental, Costa Navarino

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Confederation of Professional Golf (CPG) και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της PGA Ελλάδος. Στο Aegean Messinia Pro-Am θα συμμετάσχουν έως 75 ομάδες, με κάθε μία να αποτελείται από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες. Τo συνολικό χρηματικό έπαθλο του τουρνουά ανέρχεται σε 70.000 ευρώ.

Aegean Messinia Pro-Am
W Costa Navarino
Aegean Messinia Pro-Am
The Romanos, a Luxury Collection Resort

Πέρα από την ευκαιρία που θα έχουν οι συμμετέχοντες να διαγωνιστούν για μια σειρά από κορυφαία ατομικά και ομαδικά έπαθλα, η διοργάνωση περιλαμβάνει κι ένα συναρπαστικό πρόγραμμα θεματικών κοινωνικών εκδηλώσεων. Για πρώτη φορά, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στη Navarino Agora, τη σύγχρονη υπαίθρια αγορά που θα λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι.

Aegean Messinia Pro-Am
The Westin Resort Costa Navarino

Οι εγγραφές των ομάδων για το Aegean Messinia Pro-Am 2023 έχουν ανοίξει, τηρώντας σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα και για κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα aegeanmessiniaproam.com. Η AEGEAN Airlines προσφέρει ειδικές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για τους συμμετέχοντες στο τουρνουά και δωρεάν εισιτήρια (εκτός φόρων) στους επαγγελματίες παίκτες.

Aegean Messinia Pro-Am
Navarino Agora

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
04/05/2024

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.