Ξενοδοχείο Louis Apollonia στην Κύπρο

Ένα νέο ξενοδοχειακό concept εισάγει η μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα Louis με τη μετατροπή του «Louis Apollonia Beach» στη Λεμεσό σε ξενοδοχείο «μόνο για δύο» ή για ενήλικoυς άνω των 16 ετών. Βρεθήκαμε για ένα διήμερο στην Κύπρο και σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας. Το πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχείο αποτελεί ένα μικρό παράδεισο για διακοπές χαλάρωσης και απόλυτης αποτοξίνωσης.

Ξενοδοχείο Louis Apollonia στην Κύπρο

Μόνο για δύο

Ένα νέο ξενοδοχειακό concept εισάγει η μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα Louis με τη μετατροπή του «Louis Apollonia Beach» στη Λεμεσό σε ξενοδοχείο «μόνο για δύο» ή για ενήλικoυς άνω των 16 ετών. Βρεθήκαμε για ένα διήμερο στην Κύπρο και σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας. Το πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχείο αποτελεί ένα μικρό παράδεισο για διακοπές χαλάρωσης και απόλυτης αποτοξίνωσης.

Ξενοδοχείο Louis Apollonia στην Κύπρο - εικόνα 1
Χαλαρωτικό μασάζ με θέα τη θάλασσα

Χτισμένο πάνω στη θάλασσα, σε μια μικρή ιδιωτική πλευρά της κοσμοπολίτικης παραλίας της Λεμεσού, με μια τεράστια πισίνα τριγυρισμένη από αναπαυτικές ξύλινες ξαπλώστρες και άπειρες ρομαντικές γωνιές με θέα στο γαλάζιο, το πλήρως ανακαινισμένο «Louis Apollonia» στήνει το ιδανικό σκηνικό για ονειρεμένες διακοπές για δύο.

Πήραμε μια μικρή γεύση (δύο μέρες μόνο!) από τη νέα αυτή adults only πρόταση της Louis και σας τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Φιλοξενηθήκαμε σε ένα περιβάλλον ζεστό και προσωπικό, με υψηλό σέρβις και έξτρα πινελιές χαλάρωσης, ευεξίας και απομόνωσης. Με λίγα λόγια, ένα ξενοδοχείο εξαιρετικά αφιερωμένο σε ζευγάρια.

Πρώτο και καλύτερο spot στις προτιμήσεις όλων το «Pavilion», ένας ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος χώρος μέσα στους καταπράσινους κήπους του συγκροτήματος και δίπλα στην πισίνα, όπου απολαύσαμε χαλαρωτικό μασάζ από τα έμπειρα χέρια του προσωπικού του «Apollonia Health Centre & Spa», με το θαλασσινό αεράκι να μας χαϊδεύει απαλά.

Φρέσκοι και αναζωογονημένοι, πιάσαμε τραπέζι στο «Ocean Blue Bar» για φρέσκο χυμό και ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα και επιστρέψαμε εδώ το βραδάκι για δροσιστικά κοκτέιλ με lounge μουσική υπόκρουση.

Ξενοδοχείο Louis Apollonia στην Κύπρο - εικόνα 2
Ιαπωνικές γεύσεις στο Akakiko

Στο ενδιάμεσο περάσαμε για λίγο από το άριστα εξοπλισμένο leisure club για την (απαραίτητη) τόνωση της φυσικής μας κατάστασης, βουτήξαμε (και ξαναβουτήξαμε) στην ιδιωτική οργανωμένη παραλία μπροστά από το συγκρότημα (τα τιρκουάζ νερά της πισίνας είναι εξίσου προκλητικά, εμείς δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε) και απολαύσαμε τα μαγευτικά χρώματα του δειλινού με ρομαντικούς περιπάτους χέρι χέρι πάνω στην άμμο (είπαμε, εδώ τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας από το έτερον ήμισυ).

Η ζεν καλοκαιρινή εμπειρία που προσφέρει το «Louis Apollonia» ολοκληρώνεται ιδανικά με τις ιαπωνικές γεύσεις υψηλού επιπέδου και αισθητικής που σερβίρει το εστιατόριο «ΑΚΑΚΙΚΟ». Αν πάλι προτιμάτε να κινηθείτε σε πιο οικεία γευστικά μονοπάτια, πάντα όμως με προσοχή στη λεπτομέρεια και τις ποιοτικές πρώτες ύλες, μπορείτε να επιλέξετε το εστιατόριο «Θαλασσάκι», το οποίο στήνει τα τραπέζια του πλάι στο κύμα και σερβίρει φρέσκο ψάρι - ευχάριστη έκπληξη ότι εδώ το προσωπικό καλησπέριζε τους πελάτες με τα ονόματά τους.

Η μέρα αρχίζει και τελειώνει φυσικά στα πολυτελή και φιλόξενα δωμάτια του συγκροτήματος, με πρωινό καφεδάκι ή ένα τελευταίο ποτάκι στη βεράντα με τη χαλαρωτική θέα στο πέλαγος. Λεπτομέρειες που μας άρεσαν πολύ και μας έβαλαν από την αρχή σε mood ρομαντικών διακοπών: τα φρούτα που μας περίμεναν στο δωμάτιο και τα αρωματάκια που βρήκαμε ανάμεσα στα αναλώσιμα του μπάνιου.

Κάπως έτσι είναι και οι διακοπές στο «Louis Apollonia»^ έχουν ένα άρωμα ομορφιάς, χαλάρωσης και πολυτέλειας που το παίρνεις μαζί σου...

Παρασκευή Ακριβάκη
pakrivaki@athinorama.gr
INFO

Λεμεσός, Κύπρος, Τηλ. +357 25323351, fax + 357 25321683, e-mail: apollonian@louishotels.com. Τιμές: από € 77 έως € 90.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.