La Noche Blanca: Το παγκοσμίου φήμης White Party του COYA έρχεται στη Μύκονο

Το λαμπερό νησί της Μυκόνου γίνεται ο πρώτος προορισμός που θα φιλοξενήσει για φέτος το La Noche Blanca party στις 21 Ιουλίου, με επόμενη στάση το COYA Mayfair.

La Noche Blanca: Το παγκοσμίου φήμης White Party του COYA έρχεται στη Μύκονο

Με διάθεση ανανεωμένη και άκρως καλοκαιρινή, το place to be στα Ματογιάννια μάς υποδέχεται για ακόμη μία χρονιά στο υπαίθριο εστιατόριο και στα δύο Pisco Bar & Lounges, όπου η fusion λατινοπερουβιανή κουζίνα και τα signature cocktails ανεβάζουν γευστικές στροφές, και το εκρηκτικό μουσικό line up δίνει ρυθμό σε αξέχαστες εμπειρίες.

Ειδικά για το φετινό καλοκαίρι, όμως, το COYA Mykonos τοποθετεί το κυκλαδονήσι στο επίκεντρο του κοσμοπολιτισμού, αφού η Μύκονος υποδέχεται για πρώτη φορά το δημοφιλές ανά τον κόσμο La Noche Blanca. Απόλυτο φαβορί στην party λίστα της διεθνούς σκηνής, το θεματικό ετήσιο πάρτι που διοργανώνει παγκοσμίως ο Όμιλος COYA σε όλα τα εστιατόρια του brand, το White Party, βάζει για πρώτο του σταθμό τη Μύκονο στις 21 Ιουλίου, αλλάζοντας τα δεδομένα του νησιού. Πρώτο La Noche Blanca της χρονιάς, το εμβληματικό θεματικό πάρτι μεταμορφώνει το χώρο του COYA Mykonos, με live performances και DJ sets να ηλεκτρίζουν το vibe του πανέμορφου venue, και τους διάσημους DJs του COYA, Alex Twins, αλλά και τον Music Director του Ομίλου, Stephane Petit, να προσθέτουν τα εθιστικά beats στην πιο glamorous εκδοχή του COYA Mykonos, σε μια βραδιά που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

La Noche Blanca: Το παγκοσμίου φήμης White Party του COYA έρχεται στη Μύκονο - εικόνα 1

Αποκλειστικά για το La Noche Blanca, οι επισκέπτες του COYA Mykonos επιλέγουν για την εμφάνισή τους total white καλοκαιρινά looks, ενώ τα signature cocktails του COYA Mykonos θα δίνουν τη μεθυστική τους γεύση στη βραδιά από νωρίς, αφού για το La Noche Blanca το υπαίθριο εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του από το απόγευμα και τα δύο Pisco Bar & Lounges θα παραμείνουν ανοιχτά όλο το βράδυ.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για το παγκοσμίου φήμης White Party του COYA Mykonos και σημειώστε την 21η Ιουλίου ως τη μυκονιάτικη βραδιά που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Κρατήσεις στο reservations.mk@coyarestaurant.com

Είσοδος 7:30 μ.μ.

Ματογιάννια, Μύκονος, 2289022515, coyarestaurant.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.