Angsana Corfu: Το πρώτο Banyan Tree Resort της Ευρώπης ανοίγει στην Κέρκυρα

Το Angsana Corfu αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες στα μέσα του καλοκαιριού – και επιφυλάσσει μια δυνατή γαστρονομική άφιξη.

Angsana Corfu: Το πρώτο Banyan Tree Resort της Ευρώπης ανοίγει στην Κέρκυρα

«Από τη θάλασσα, λες και τα είχε τακτοποιήσει για μένα ο ίδιος ο Όμηρος, ξεπηδούσαν τα νησιά, μοναχικά, εγκαταλειμμένα, μυστηριακά στο φως που έσβηνε. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτε περισσότερο, ούτε ήθελα τίποτε περισσότερο». Έτσι περιγράφει ο Χένρι Μίλερ την πρώτη του επαφή με τη θάλασσα του Ιονίου, καθώς βρίσκεται καθ’ οδόν για την Κέρκυρα, όπου τον αναμένει ο φίλος του, ο Λόρενς Ντάρελ. Καταπράσινη, αρχοντική, γεμάτη ιστορία, μοναδικό πολιτισμό, μαγευτική στην κάθε της στροφή, η Κέρκυρα σου δημιουργεί μέχρι και σήμερα το αίσθημα της απόλυτης πληρότητας.

Αυτή την ομορφιά εντόπισαν και τα στελέχη του διεθνούς βεληνεκούς ξενοδοχειακού ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts και προχώρησαν στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών στο νησί. Το Angsana Corfu αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες στα μέσα του καλοκαιριού, θέλοντας να ενώσει δύο διαφορετικούς κόσμους, επαναπροσδιορίζοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία με ασιατικές επιρροές.

Βρίσκεται στις Μπενίτσες, 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, συνθέτοντας ένα μεσογειακό «καταφύγιο». Έπειτα από ένα εκτεταμένο και απαιτητικό πρόγραμμα εργασιών, το κτηριακό συγκρότημα που στέγαζε παλαιότερα το San Stefano ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα πολυτελές resort υψηλών προδιαγραφών, ανάλογο της ιστορίας του ασιατικού ξενοδοχειακού κολοσσού.

Angsana Corfu: Το πρώτο Banyan Tree Resort της Ευρώπης ανοίγει στην Κέρκυρα - εικόνα 1
Credits Giannis Michalas
Angsana Corfu: Το πρώτο Banyan Tree Resort της Ευρώπης ανοίγει στην Κέρκυρα - εικόνα 2
Credits Vaggelis Paterakis

Η εμπειρία Banyan Tree

Το Angsana Corfu βρίσκεται μέσα σε μία έκταση 210 στρεμμάτων, και αποτελείται από 159 δωμάτια και σουίτες καθώς και 37 pool villas με θέα στη θάλασσα, χτισμένες αμφιθεατρικά στο λόφο. Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται 10 εστιατόρια και lounge bars, εσωτερική πισίνα και εξωτερική infinity pool, τo Rangers’ Club, παιδότοπος με πισίνα και σπιτάκι με δραστηριότητες, ιδιωτική παραλία, τo Angsana Spa με 11 δωμάτια θεραπείας και θέα τη θάλασσα, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο Angsana Gym, την Angsana Gallery με αντικείμενα τέχνης, καθώς και το Amalia Hall, τον ειδικό συνεδριακό χώρο, για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του αντικατοπτρίζουν μια κομψή και πολυτελή αισθητική σε κάθε λεπτομέρεια, με κύριο υλικό το ξύλο, ενώ η έμπειρη και νεανική ομάδα του Angsana Corfu εγγυάται μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών.

Angsana Corfu: Το πρώτο Banyan Tree Resort της Ευρώπης ανοίγει στην Κέρκυρα - εικόνα 3
Credits Vaggelis Paterakis

Angsana Corfu: Το πρώτο Banyan Tree Resort της Ευρώπης ανοίγει στην Κέρκυρα - εικόνα 4
Credits Vaggelis Paterakis

Γαστρονομικός περίπλους

Σε 10 εστιατόρια αλλά και lounge bars εξελίσσεται η γαστρονομική εμπειρία του Αngsana Corfu εστιάζοντας στις κουζίνες του κόσμου. To ταξίδι στη γεύση περιλαμβάνει μια σειρά από γαστρονομικές προτάσεις της κερκυραϊκής κουζίνας, διεθνή δημοφιλή πιάτα στο all day εστιατόριο Ruen Rοmsai, ιδιαίτερες ιαπωνικές επιλογές στο trendy Koh, αλλά και χαλάρωση στις μαξιλάρες του εξωτερικού Starboard Lounge με απογευματινά απεριτίφ.

Τα βράδια ανήκουν στο rooftop bar Vertigo για ένα ποτό κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό. Αποκορύφωμα της γευσιγνωστικής περιήγησης στο Angsana Corfu αποτελεί η άφιξη του εστιατορίου Botrini’s, όπου οι επισκέπτες θα ζήσουν μια εξαιρετική εμπειρία μεσογειακών γεύσεων, με την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

Angsana Corfu: Το πρώτο Banyan Tree Resort της Ευρώπης ανοίγει στην Κέρκυρα - εικόνα 5
Credits Vaggelis Paterakis

Angsana Corfu: Το πρώτο Banyan Tree Resort της Ευρώπης ανοίγει στην Κέρκυρα - εικόνα 6
Credits Vaggelis Paterakis

Angsana Spa culture

Η άφιξη του Angsana Spa της εγκαταστάσεις του Angsana Corfu ανεβάζει ψηλά τον πήχη και στον τομέα της ευεξίας. Με κύριο στοιχείο τη θέα της θάλασσας του Ιονίου, η παρουσία του διεθνώς αναγνωρισμένου και βραβευμένου Αngsana Spa με 11 αίθουσες θεραπείας σε συνδυασμό με την εσωτερική πισίνα 25 μέτρων και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο προσφέρουν τον χώρο και το άγγιγμα της απόλυτης χαλάρωσης.

Ασιατικές και μεσογειακές αποκλειστικές θεραπείες προσώπου και σώματος, ενσωματωμένες σε μια μορφή ιεροτελεστίας, αναζωογονούν ψυχή και σώμα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.