Τo «France.fr» αλλάζει όνομα και μας συστήνει μεγάλες πόλεις της Γαλλίας

Mε ζωντανά γραφικά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το εντελώς ανανεωμένο περιοδικό αποτελεί τον τέλειο ταξιδιωτικό οδηγό για πρωτότυπες αποδράσεις με προορισμό το joie de vivre.

Τo «France.fr» αλλάζει όνομα και μας συστήνει μεγάλες πόλεις της Γαλλίας

Με το νέο όνομα να παραπέμπει στην πλούσια ύλη της ιστοσελίδας του γαλλικού Οργανισμού Τουρισμού, η Atout France παρουσιάζει τη νέα έκδοση του περιοδικού «France.fr» για το 2019. Mε ζωντανά γραφικά και πολλές φωτογραφίες, το εντελώς ανανεωμένο περιοδικό αποτελεί τον τέλειο οδηγό για τη Γαλλία, προσφέροντας το know-how των «απόδρασεών» μας αλά φρανσέ.

Μέσα σε 68 σελίδες και με cover story την ιδιοφυΐα της Τοσκάνης, Λεονάρντο Ντα Βίντσι, παρουσιάζονται ρομαντικές αποδράσεις, πολιτιστικά break και πρωτότυπες προτάσεις με προορισμό τη joie de vivre. Παράλληλα, το αφιέρωμα στην Κοιλάδα του Λίγηρα μάς οδηγεί σε ξεχωριστά μονοπάτια, με προορισμούς μοναδικά κάστρα και εντυπωσιακές εορταστικές εκδηλώσεις για τα 500 χρόνια από τον θάνατο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Έπειτα, με σαφείς αναφορές στην καινοτομία, το savoir-faire, και τη δημιουργικότητα που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα των γαλλικών προτάσεων για τον τουρισμό, γνωρίζουμε τους αρχιτέκτονες που μεταμόρφωσαν τη χώρα και ανακαλύπτουμε πώς θα κάνουμε δραστήριες διακοπές στη φύση. Φυσικά, η οινογαστρονομία διατηρεί και φέτος τη θέση της στο περιοδικό με ασυνήθιστα εστιατόρια, τοπικά προϊόντα, εκλεκτές ετικέτες σαμπάνιας και όλες τις νέες τάσεις διαμονής, ενώ το γαλλικό τουρ ολοκληρώνεται με συνεντεύξεις του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin σεφ Pierre Gagnaire, αλλά και του «βασιλιά των μακαρόν» Pierre Hermé.

Το περιοδικό France.fr είναι διαθέσιμο εδώ και στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα, ενώ περιορισμένα αντίτυπα διατίθενται στο Γαλλικό Ινστιτούτο και στο Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
04/05/2024

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.