Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας

Ένα ολοκαίνουργιο κρυφό διαμαντάκι στο κέντρο της Λευκάδας.

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας

Ένα ολοκαίνουργιο κρυφό διαμαντάκι στο κέντρο της Λευκάδας

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας - εικόνα 1

Στα μέσα του περασμένου Ιουνίου εγκαινιάστηκε στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα από μία ομάδα που διαθέτει περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρία στον τουρισμό και τον ξενοδοχειακό κλάδο. Σκοπός τους ήταν η δημιουργία ενός boutique ξενοδοχείου που είναι σε θέση να προσφέρει μία νέα εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας με βάση τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας - εικόνα 2

Στο Secret Boutique Hotel έχει δοθεί έμφαση στον ποιοτικό ύπνο, την χαλάρωση και στο πως θα μπορούσε αυτή η επένδυση να ενισχυθεί μέσω της αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής διακόσμησης. Τα 4 δωμάτια είναι όλα δίκλινα ενώ 2 από αυτά έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και ως τετράκλινα χωρίς όμως να εκπτώσεις στις ανέσεις των επισκεπτών.

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας - εικόνα 3

Τοποθετημένο σε ένα σοκάκι στον παραδοσιακό οικισμό της Λευκάδας, το Secret Boutique Hotel διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό parking πάρα πολύ κοντά στο ξενοδοχείο ενώ προσφέρει και δωρεάν ποδήλατα σε όλους τους επισκέπτες του για να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν όλες τις γωνιές της πόλης εύκολα, γρήγορα και γραφικά.

Ποιά είναι τα αγαπημένα τους μέρη στο νησί τους; Οι Εγκρεμνοί μπορεί να μην είναι ακόμη προσβάσιμοι, όμως τονίζουν ότι υπάρχουν κάποιες ερημικές παραλίες που θα αποζημιώσουν και με το παραπάνω τον επισκέπτη. Όπως το Αβάλι, η Μεγάλη Πέτρα και τα Καβαλικευτά που βρίσκονται κάτω από το Καλαμίτσι. Εναλλακτικά – για όσους έχουν αρκετές ημέρες στην διάθεσή τους – προτείνουν μία εκδρομή στο Μεγανήσι που παραμένει ένας ανέγγιχτος παράδεισος ή στον εξαιρετικά ενδιαφέρον αρχαιολογικό χώρο της Νίκοπολης στην Πρέβεζα.

INFO

The Secret Boutique Hotel

Βεντουρα 9, Λευκάδα

2645021474

http://secretboutiquehotel.gr/

info@secretboutiquehotel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.