TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017

O κορυφαίος τουριστικός όμιλος, TUI, επέλεξε ανάμεσα σε 250 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης ένα ελληνικό ως αυτό με την καλύτερη προοπτική ποιότητας για το 2017.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017

O κορυφαίος τουριστικός όμιλος, TUI, επέλεξε ανάμεσα σε 250 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης ένα ελληνικό ως αυτό με την καλύτερη προοπτική ποιότητας για το 2017.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017 - εικόνα 1

O κορυφαίος τουριστικός όμιλος, TUI, επέλεξε ανάμεσα σε 250 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης ένα ελληνικό ως αυτό με την καλύτερη προοπτική ποιότητας για το 2017. Ο λόγος για το βραβείο «TUI Top Quality Award 2017» που απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο Astir Odysseus Kos Resort & Spa.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017 - εικόνα 2

To Astir Odysseus ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009 στην Κω ενώ το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε ξενοδοχεία με την υψηλότερη βαθμολογία από τον επισκέπτη-αξιολογητή της TUI. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε 250 ξενοδοχεία που είχαν σκορ τουλάχιστον 8,7 σε μια κλίμακα από το 0 έως το 10.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017 - εικόνα 3

Το Astir Odysseus Kos Resort & Spa είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα 5* το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009. Βρίσκεται στην περιοχή Τιγκάκι, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης της Κω και 22 χλμ. από το αεροδρόμιο του νησιού. Διαθέτει 337 δωμάτια, σουίτες και μεζονέτες αρκετά από τα οποία με την δική τους πισίνα. Παράλληλα, διαθέτει 5 εξωτερικές πισίνες, μία εσωτερική, μπαρ και εστιατόρια καθώς και χώρους άθλησης ενηλίκων και απασχόλησης παιδιών. Επίσης, είναι φιλικό προς ΑΜΕΑ καθώς διαθέτει 10 ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια ενώ και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαμορφωμένοι ειδικά ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση.

TUI: Στην Κω το καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017 - εικόνα 4

Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τις πλούσιες υπηρεσίες του. Η διακριτική πολυτέλεια και η υψηλή κομψότητα σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις, συνθέτουν το εξαιρετικό κράμα φιλοξενίας και άνεσης που οδήγησε το ξενοδοχείο στην κορυφή της κατάταξης. Μοντέρνα διακόσμηση, λειτουργικότητα, casual πολυτέλεια και αισθητική κομψότητα συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για τις ιδανικές διακοπές κάθε επισκέπτη στο νησί της Κω.

Astir Odysseus Kos Resort & Spa

Τιγκάκι, Κως, 2242049900

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.