Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου

Τρία ξενοδοχεία, το καθένα με δικό του χαρακτήρα, άνοιξαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο νησί, το οποίο κρατά διαχρονικά χαμηλούς τόνους. Πάμε να τα γνωρίσουμε!

Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου

Τρία ξενοδοχεία, το καθένα με δικό του χαρακτήρα, άνοιξαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο νησί, το οποίο κρατά διαχρονικά χαμηλούς τόνους. Ξεκινάμε από το «A for Art Design Hotel» στον Λιμένα, συνεχίζουμε με το «Sentido Hotel» στην παραλία Παχύς και καταλήγουμε στο «Thassos Grand Resort» στον Άγιο Ιωάννη Λουκά.

Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου - εικόνα 1

A for Art Design Hotel

Μόλις στις αρχές Ιουνίου εγκαινιάστηκε το «A for Art Design Hotel», στην καρδία του Λιμένα στη Θάσο. Το ξενοδοχείο φιλοξενείται σε ένα ιστορικό διατηρητέο κτίριο των αρχών του 20ου αιώνα, το οποίο αρχικά λειτουργούσε ωs καπναποθήκη. Aπλώνεται σε 3 ορόφους με 39 δωμάτια, εκ των οποίων 6 σουίτες, εξωτερική πισίνα και μία πραγματικά υπέροχη αυλή. Σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η κατεύθυνση είναι ο αρμονικός συνδυασμός του κλασικού με το μοντέρνο. Ξεχωρίζει η σάλα «Maypole» του εστιατορίου όπου σερβίρεται και το πρωινό, ενώ τo a la carte εστιατόριο «Lost Sheep» βρίσκεται σχεδόν κρυμμένο στον κήπο ανάμεσα σε μαρμάρινους στύλους με ένα επιβλητικό πεύκο ηλικίας 170 ετών να δεσπόζει στη μέση. Η ξύλινη old-fashioned μπάρα του «Red Dino Bar» είναι αρκούντως ατμοσφαιρική, ενώ η πισίνα μπορεί να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον παχύ ίσκιο των δέντρων.

INFO: Θεαγένους & 18ης Οκτωβρίου, Λιμένας, 25930/58405

Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου - εικόνα 2

Sentido Thassos Imperial

To «Sentido Thassos Imperial» - το οποίο ανήκει στην γερμανική εταιρεία resorts που διαχειρίζεται η Thomas Cook που αριθμεί 15 ξενοδοχεία και έχει εσχάτως δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά - βρίσκεται σε απόσταση μόλις 9 χλμ από τον Λιμένα στη δημοφιλή παραλία Παχύς και ξεκίνησε την λειτουργία του στα τέλη του περασμένου Μαϊου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 50 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, δύο πισίνες, spa center και γυμναστήριο. Μεγάλο ατού του είναι οι όμορφοι και λειτουργικοί εξωτερικοί χώροι του που βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις πισίνες και την παραλία. Ιδανική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες που ψάχνουν κάτι πιο intimate με έμφαση στην εμπειρία.

INFO: Παραλία Παχύς, 25930/81411

Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου - εικόνα 3

Thassos Grand Resort

Με άνετους χώρους και σοφιστικέ πινελιές το «Thassos Grand Resort» είναι ικανό να σας μεταφέρει νοερά στο προσωπικό σας καταφύγιο. Κάθε ένα από τα 176 στιλάτα δωμάτια (μεταξύ αυτών και αρκετές σουίτες) διαθέτουν ξεκάθαρο μεσογειακό στυλ με τις απαραίτητες ανέσεις, σύγχρονο εξοπλισμό, λιτές γραμμές και διακριτική πολυτέλεια. Η φύση, δε, που περιβάλλει το ξενοδοχείο είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της καθώς βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Ιωάννη Λουκά με το ξωκλήσι να ξεχωρίζει στην κορυφή του λόφου.

INFO: Παραλία Αγιόυ Ιωάννη Λουκά, 25934/40950

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.