Γλυκό φθινόπωρο στο Skiathos Palace

Εκμεταλλευτείτε τις φθινοπωρινές προσφορές του εμβληματικού ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα στις Κουκουναριές.

Γλυκό φθινόπωρο στο Skiathos Palace

Τα έχει όλα και – ειδικά αυτή την περίοδο – συμφέρει! Ιστορία, ανέσεις και θεϊκή θέα στις θρυλικές Κουκουναριές. Πραγματικά, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Το Skiathos Palace είναι ένα από τα εμβληματικότερα ξενοδοχεία των Σποράδων όπου τα αθώα ‘70s συνομιλούν με το σήμερα με την βοήθεια των αλλεπάλληλων ανακαινίσεων που κάθε χρόνο έρχονται να δώσουν κάτι διαφορετικό. Αν μη τι άλλο, στο Skiathos Palace ξέρουν τι θα πει ανανέωση.

Περπατάς σε μαρμάρινα πατώματα, στη ρεσεψιόν θαυμάζοντας το μεγάλο τετράπτυχο με τις γοργόνες του Μυταρά ενώ στα δεξιά σου γνέφει ο κόκκινος καθιστός άνθρωπος του Λάππα μέσα στην ειρωνική φωτεινή του φορεσιά. Και σαν να μην έφτανε αυτό το καλωσόρισμα, υπάρχουν και οι κήποι: υπέροχοι, καταπράσινοι, και πλούσιοι. Τεράστια δέντρα φοίνικες και οπωροφόρα - από τα μπαλκόνια κάποιων δωματίων απλώνεις το χέρι σου και κόβεις αχλάδια, θάμνοι και κισσοί, φτέρες και ιβίσκοι, κατρακυλάνε από το ύψωμα που βρίσκεται χτισμένο το ξενοδοχείο μέχρι το δρόμο.

Η πισίνα είναι ευρύχωρη, το ανακαινισμένο pool bar έχει πέργκολες με μπουκαμβίλιες δημιουργώντας ένα υπέροχο spot με θέα στην θάλασσα και στο βάθος στην Εύβοια. Ένα επίπεδο παραπάνω, στο roof garden, το εστιατόριο «White View» σωστά στημένο σε ολόλευκο σκηνικό προσφέρει κλασικές επιλογές – ψητό κρέας, σαλάτες, αλοιφές - συν αεράκι, δροσιά και βραδινή ρομαντζάδα.

Γλυκό φθινόπωρο στο Skiathos Palace - εικόνα 1

Κυριολεκτικά κάτω από το ξενοδοχείο οι αγαπημένες Κουκουναριές με τις παλιομοδίτικες καντίνες, δίπλα η μικρή παραλία Μάραθα (σ.σ: οι δύο μοναδικές παραλίες στο νησί με γαλάζια σημαία) με πεύκα που σχεδόν αγγίζουν την θάλασσα, ένα μικρό beach bar, ντους δεμένο στο κλαδί ενός δέντρου, μυρτιές, πικροδάφνες και κουμαριές τριγύρω σε συνδυασμό με το άριστο ξενοδοχειακό σέρβις και την καλή μουσική που προσαρμόζεται ανάλογα με τις διαθέσεις που φέρνει η ώρα και… κύκνους που κολυμπάνε χαλαρά δίπλα σου γιατί εκεί είναι το σπίτι τους! Τόσο απλά. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι και στις δύο παραλίες πηγαίνει πουλμανάκι του ξενοδοχείου για να είστε εντελώς ξέγνοιαστοι για τις μετακινήσεις σας.

Τέλος, στο δυτικό άκρο της Σκιάθου, απέναντι από το Πήλιο, στο γλυκύτατο ορμίσκο της Αγίας Ελένης με ψιλή άμμο και άπειρο πράσινο, το «Agia Eleni Summer Beach», σας περιμένει με chill-out μουσικές, cocktails, ξαπλώστρες, αναπαυτικούς καναπέδες και μεγάλη γκάμα επιλογών σε θαλάσσια σπορ, συν το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στη Σκιάθο.

Γλυκό φθινόπωρο στο Skiathos Palace - εικόνα 2

Eπωφεληθείτε από τις ειδικές φθινοπωρινές προσφορές του Skiathos Palace. Mέχρι και 17/9 η τιμή ατόμου σε δίκλινο classic δωμάτιο με θέα στην θάλασσα είναι στα 60 ευρώ ανά ημέρα. Ενώ από 18/9 έως και 6/10 η αντίστοιχη τιμή είναι στα 50 ευρώ ανά ημέρα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωϊνός μπουφές american style. Επίσης, το 1ο παιδί 0-12 ετών έχει δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο ενώ υπάρχει και δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου.

INFO

Skiathos Palace Hotel

Κουκουναριές, Σκιάθος

24270-49700, 210-3242152 / www.skiathos-palace.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.