Κελάρι Pro: wine bistrot στην Αλεξανδρούπολη

Σε ένα όμορφο σημείο στο κεντρικό πεζόδρομο, της Κ. Κανάρη, στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται το Κελάρι Pro, ένα στοχευόμενο wine bistrot που ανανεώθηκε ριζικά πριν λίγο καιρό.

Κελάρι Pro: wine bistrot στην Αλεξανδρούπολη

Σε ένα όμορφο σημείο στο κεντρικό πεζόδρομο, της Κ. Κανάρη, στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται το Κελάρι Pro, ένα στοχευόμενο wine bistrot που ανανεώθηκε ριζικά πριν λίγο καιρό.

Κελάρι Pro: wine bistrot στην Αλεξανδρούπολη - εικόνα 1

Αμέσως από τις πολυάριθμές φιάλες στους τοίχους, στα κάδρα, στις ταπετσαρίες και στο μπαρ καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα μαγαζί στημένο πάνω στο κρασί. Σε ένα όμορφο σημείο στο κεντρικό πεζόδρομο, της Κ. Κανάρη, στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται το Κελάρι Pro, ένα στοχευόμενο wine bistrot που ανανεώθηκε ριζικά πριν λίγο καιρό. O χώρος ζεστός, κινείται με χάρη ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο, με το ξύλο και το δέρμα να παίρνουν τη τελική ρεβάνς. Στο κάτω χώρο, η οινική φλέβα χτυπάει ακόμα πιο δυνατά, με ένα εντυπωσιακό επισκέψιμο κελάρι. Στο κέντρο φιγουράρει ένα βαρύ ξύλινο τραπέζι και γύρω γύρω ξεκουράζονται περίπου 300 διαφορετικές ετικέτες, από την Ελλάδα και από 14 επιπλέον αμπελουργικές χώρες. Το highlight στο Κελάρι, εκτός από την δυνατότητα prive γευσιγνωσιών, είναι το μηχάνημα σερβιρίσματος, που επιτρέπει το άνοιγμα και το test drive 8 διαφορετικών ετικετών. Η επιτόπου δοκιμή έχει τα καλά της: γιατί μπορείς να αγοράσεις το κρασί που προτιμάς για το σπίτι, επίσης να κάτσεις στον επάνω χώρο να το απολαύσεις ντουέτο με το κατάλληλο δημιουργικό μεσογειακό πιάτο ή να τολμήσεις ένα wine cocktail. Στο κελάρι το μενού ακολουθεί το κρασί, αλλάζει κάθε 4 μήνες και επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις σε υλικά και σερβιρίσματα. Κ.Κανάρη και Δικαστηρίων Αλεξανδρούπολη τηλ 2551032086

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμου και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
03/05/2024

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.