Αντίπαρος update. Νέες αφίξεις και must στέκια στο μοδάτο κυκλαδονήσι

Ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια, με φήμη που ξεπερνάει κατά πολύ το μέγεθός της, η Αντίπαρος έχει μετατραπεί σε must visit και όχι άδικα.

Αντίπαρος update. Νέες αφίξεις και must στέκια στο μοδάτο κυκλαδονήσι

Ένα από τα μικρότερα κυκλαδονήσια, με φήμη που ξεπερνάει κατά πολύ το μέγεθός της, η Αντίπαρος έχει μετατραπεί σε must visit και όχι άδικα.

Το νησί

Αντίπαρος update. Νέες αφίξεις και must στέκια στο μοδάτο κυκλαδονήσι - εικόνα 1

Από το μικρό της λιμανάκι νοικιάστε ποδήλατα και κάντε το γύρο ή πάρτε κάποιο καϊκάκι από αυτά που αναχωρούν από τον Αϊ-Γιώργη κι επισκεφθείτε την παραλία Λιβάδι στο Δεσποτικό. Ανακαλύψτε τις μοναδικές θαλάσσιες σπηλιές και τους λευκούς βραχώδεις σχηματισμούς στην παραλία Επιτάφιος.
tip
Πάρτε το σκάφος του «Captain Ben», που διαθέτει σεζλόνγκ στο ντεκ και κάντε το γύρο του νησιού και του Δεσποτικού (το φαγητό και το τσίπουρο περιλαμβάνονται στην τιμή).


Διαμονή

Αντίπαρος update. Νέες αφίξεις και must στέκια στο μοδάτο κυκλαδονήσι - εικόνα 2

Μένουμε στο ανακαινισμένο «Oliaros Seaside Lodge» (www.oliaros.gr), με τα όμορφα ευρύχωρα δωμάτια και τις μεζονέτες σε κυκλαδίτικο στιλ, μόλις λίγα μέτρα από την παράλια του Αϊ-Γιώργη. Στα συν τα στρώματα της CocoMat καθώς και η μοναδική θεά στη θάλασσα. Φέτος δημιουργήθηκε ειδικός χώρος για γιόγκα Στον περιποιημένο ξενώνα «Δελφίνι» (www.dolphinantiparos.gr) στην απάνεμη αμμουδιά του Αϊ-Γιώργη όλα τα δωμάτια και τα στούντιο έχουν θέα στη θάλασσα και κουζίνα.
tip
Απολαύστε τον καφέ και το πρωινό σας στο φροντισμένο κήπο του «Oliaros», σε ένα απόλυτα relaxing περιβάλλον με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Μπορούν να σας οργανώσουν βόλτα με sea kayak στο νησάκι Δεσποτικό. Καλό σπιτικό φαγητό σερβίρει τα μεσημέρια το «Δελφίνι».

φαγητό

Αντίπαρος update. Νέες αφίξεις και must στέκια στο μοδάτο κυκλαδονήσι - εικόνα 3

Πάνω στην παραλία του Αϊ-Γιώργη καθίστε στην ταβέρνα «Καπετάν Πιπίνος», όπου τα εγγόνια του ονομαστού Πιπίνου συνεχίζουν την παράδοση στο φρέσκο ψάρι και το καλό του ψήσιμο. Στην ταβέρνα «Περαματάκι», εκτός από τη θέα στην παραλία του Σορού, θα απολαύσετε ωραίες πίτες (δοκιμάστε πλούσια και χορταστική κοτόπιτα), ενώ θα βρείτε και καλοκαιρινά μαγειρευτά. Το ιταλικό «Lollo’s» βρήκε νέο πόστο στο λιμάνι και η Σαμπρίνα Τσιαρπελόνι και ο άντρας της ετοιμάζουν εξαιρετική πίτσα.
tip
Στον «Καπετάν Πιπίνο» ζητήστε να σας ετοιμάσουν την εξαιρετική τους κακκαβιά. Στα οπωσδήποτε η ντόπια μυζήθρα και οι τραγανές ναξιώτικες πατάτες. Στο «Περαματάκι» δοκιμάστε χοιρινό ντόπιο στο φούρνο και στο «Lollo’s» πολύ καλές μπρουσκέτες.

καφές-ποτό

Αντίπαρος update. Νέες αφίξεις και must στέκια στο μοδάτο κυκλαδονήσι - εικόνα 4

Κατηφορίζοντας στο κεντρικό σοκάκι της χώρας, κάντε στάση στο «Ναυάγιο Καφέ» για εξαιρετικά χειροποίητα γλυκά ή στο «Vicky’s» για υπέροχο παγωτό. Τώρα, αν δεν προλάβατε το πρωινό στο ξενοδοχείο, καθίστε στη «Μαργαρίτα» για πλούσιο πρωινό, καλό καφέ και φρέσκους χυμούς. Το βραδάκι πιείτε το ποτό σας στο «Smile» ή στο «Lucky Luke» και στο «Remember» για πιο rock καταστάσεις.
tip
Απολαύστε τα κοκτέιλ σας πίσω από την κεντρική πλατεία της Χώρας, στο μπαρ «Tzitzikas», το οποίο ανακαινίστηκε κι έχει ωραία εσωτερική αυλή, και στο «Τabula Ρasa» με τις ωραίες mainstream μουσικές.

Οι φιλότεχνοι σημειώστε τη νέα γκαλερί "αντι" που ανοίγει στις 23 Ιουνίου στο Κάστρο με την έκθεση ζωγραφικής της Λούλας Σπανούδη και θα φιλοξενεί εκθέσεις καλλιτεχνών από την Αντίπαρο, την Πάρο, την Αθήνα και το εξωτερικό (6944898924).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.