Love-break στην Αθήνα

Ο ψαγμένος ταξιδιώτης που αναζητά αφορμές και ευκαιρίες για να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία, για εμάς βρίσκεται ακόμα και στο πιο απίθανο μέρος της Ελλάδας! 

Love-break στην Αθήνα

Ο ψαγμένος ταξιδιώτης που αναζητά αφορμές και ευκαιρίες για να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία, για εμάς βρίσκεται ακόμα και στο πιο απίθανο μέρος της Ελλάδας!

Love-break στην Αθήνα - εικόνα 1

Είναι εκείνος που με την πρώτη ευκαιρία θα φτάσει στην Αθήνα, θα αγοράσει το Αθηνόραμα και θα απολαύσει όλα εκείνα που συμβαίνουν στην πόλη. Έτσι για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου, δεν θα μπορούσαμε παρά να καλέσουμε όλους εσάς, όπου και αν βρίσκεστε για να περάσετε έστω μια αξέχαστη νύχτα στην Αθήνα. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι ένας καλός λόγος όχι μόνο να αποδράσετε και να χαρείτε τον έρωτα σας, κάνοντας ατέλειωτες βόλτες, ψώνια και διασκεδάζοντας στην πρωτεύουσα, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να ζήσετε στιγμές πολυτέλειας και να απολαύσετε περιποιήσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων στα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης. Για το λόγο αυτό τα ξενοδοχεία δημιούργησαν ειδικά πακέτα, σε πραγματικά εξαιρετικές τιμές και σας καλούν να ζήσετε την δική σας ρομαντική εμπειρία.

Hilton Athens

Love-break στην Αθήνα - εικόνα 2

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο έρωτας έχει την τιμητική του στο Hilton Αθηνών. Ατμόσφαιρα γιορτής θα επικρατεί στο Βυζαντινό με σαμπάνια Mumm Cordon Rouge, ευφάνταστες μουσικές επιλογές, πλούσιο μπουφέ με την υπογραφή του Executive Chef Γιάννη Μανίκη και μοναδικά δώρα για όλους: αρώματα και προϊόντα ομορφιάς από τους οίκους Hermes και Thierry Mugler σε ειδικές συσκευασίες δώρου! Η τιμή του δείπνου για δύο άτομα ανέρχεται στα € 99 και περιλαμβάνει δωρεάν πάρκινγκ. Για όσους θέλουν ν’ απολαύσουν μια ρομαντική βραδιά με θέα τη φωτισμένη Αθήνα, το Galaxy Bar προσφέρει σαμπάνια για δύο και finger food με μόνο € 25. Ακόμη, για όσους επιζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, το Hilton ετοίμασε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα πολύ οικονομικό πακέτο διανυκτέρευσης που περιλαμβάνει δείπνο για δύο στο Βυζαντινό, διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και πρόσβαση στο Hiltonia Spa στην τιμή των €169 συνολικά. Τέλος, το Hiltonia Spa έχει ετοιμάσει δύο υπέροχα πακέτα για να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε: το “One & Only”, πακέτο χαλάρωσης διάρκειας 1,5 ώρας στην τιμή των €85, και το “Romance & Beauty”, διάρκειας 2 ωρών, για λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας στην τιμή των € 150. Πληροφορίες: 2107281100, www.hiltonathens.gr

Saint George Lycabettus

Love-break στην Αθήνα - εικόνα 3

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να χαρίσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στον εαυτό σας και στον αγαπημένο σας. Οι προτάσεις του ξενοδοχείου πολλές και ιδιαίτερες. Το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι tete a tete με τον/την αγαπημένο/η σας στο πολυβραβευμένο εστιατόριο «Le Grand Balcon» στον τελευταίο όροφο του ξενδοχείου με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, όπου ο Executive chef Βασίλης Μήλιος έχει δημιουργήσει ένα ερώτικο μενού. Το Strawberry & Champagne menu περιλαμβάνει Welcome drink: Ποτήρι σαμπάνιας Cordon Rouge Mumm, σούπα από βιολογικά καρότα και αχιβάδες, γαρίδες με κρούστα λεμονιού , φράουλες και φινόκιο, καρδιές από φρέσκα σαλατικά με φράουλες , τουίλ παρμεζάνας , βινεγκρέτ φράουλας και μπαλσάμικο, σορμπέ φράουλας, φιλετάκι γάλακτος , καρδιά με μικρές πατάτες και pepper sauce, καρδιές σοκολάτας & φράουλας με ζελεδάκια βατόμουρου, καφέ και σοκολατένιες φράουλες. Απολαύσετε το signature cocktail ‘Red Passion’ με κατακκόκινες φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα Valrhona στο «La Suite Lounge» με το υπαίθριο τζάκι ,πολλά κεριά , ερωτική μουσική και την φαντασμαγορική θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη πόλη! Πληροφορίες: 2107416000, www.sglycabettus.gr

Astir Palace Resort

Μια μοναδική ρομαντική διαμονή στο ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa, στο πιο μαγευτικό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρα, θα είναι σίγουρα ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο. Το πακέτο κοστίζει € 180 και συνδυάζει διαμονή σε ένα grand deluxe δωμάτιο με ένα ρομαντικό δείπνο για δύο άτομα στο εστιατόριο Grill Room. Η προσφορά περιλαμβάνει: Πρωινό στο δωμάτιο χωρίς χρέωση, σοκολατένιες απολαύσεις στο δωμάτιο, αναχώρηση από το δωμάτιο έως στις 16:00, δωρεάν χρήση της πισίνας του Arion spa. Επίσης η προσφορά για τη γιορτή του έρωτα ξεκινά από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου μέχρι και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με την ειδική τιμή διαμονής από το από 140€ (χωρίς τους φόρους) με πρωινό σε δωμάτιο grand deluxe. Εάν επιθυμείται ένα ξεχωριστό δείπνο και γαστριμαργικές αναζητήσεις, μπορείτε να επιλέξετε το εστιατόριο Grill Room, όπου ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό μενού στην τιμή των €45 ανά άτομο. Το μενού περιλαμβάνει κοκτέιλ υποδοχής, amuse bouche, πραλίνα φουά γκρα με καπνιστό στήθος πάπιας, λαζάνια με σολομό, χτένι και μια ελαφριά σάλτσα από Ταυλανδέζικο κάρρυ, σορμπέ tequila sunrise, μοσχαράκι γάλακτος σχάρας με κρούστα από μανιτάρια πορτσίνι, σάλτσα με κρεμμ?υδάκια και πουρέ πατάτας με λεμόνι και μπράουνις με μους πραλίνα σε σχήμα καρδιάς με παγωτό βατόμουρο και φράουλα. Πληροφορίες: 2108902000, www.astir-palace.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.