Σπιτάκια στο δάσος

Ονειρεύεστε μικρά ξύλινα σπιτάκια, κρυμμένα καλά μες στο δάσος, με τζάκια που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και την καρδιά και θέα σε χιονισμένες βουνοκορφές; Τα βρήκαμε και σας τα προτείνουμε.

Σπιτάκια στο δάσος

Ονειρεύεστε μικρά ξύλινα σπιτάκια, κρυμμένα καλά μες στο δάσος, με τζάκια που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και την καρδιά και θέα σε χιονισμένες βουνοκορφές; Τα βρήκαμε και σας τα προτείνουμε.

Timber Land Cabins

Σπιτάκια στο δάσος - εικόνα 1

Νανούρισμα από το διπλανό ρέμα και χουχούλιασμα στους οντάδες δίπλα στο τζάκι είναι οι κύριες... δραστηριότητες στις κατοικίες «Timber Land Cabins» στην πανέμορφη Ζαρούχλα. Οι υπέροχες πέτρινες κατοικίες είναι κομψά επιπλωμένες και διακοσμημένες σε Engish country style. Οι κουζίνες διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την προετοιμασία φαγητού (6981403012, www.timberlandcabins.gr).

Δασικό Χωριό Κέδρος

Σπιτάκια στο δάσος - εικόνα 2

Αν αναζητάτε την τέλεια αποτοξίνωση στην επαφή με την ανέγγιχτη φύση, ετοιμαστείτε για απόδραση στα Τζουμέρκα και στο αυθεντικό «Δασικό Χωριό Κέδρος» κοντά στο χωριό Καταρράκτης. Τα είκοσι ξύλινα σπίτια (τύπου ελβετικού σαλέ) είναι διαφορετικά μεταξύ τους σε μέγεθος, αλλά όλα διαθέτουν τζάκι.

Είναι ιδανικά για παρέες και οικογένειες­ (2685031791, www.guesthousekedros.gr).

Petalo Resort

Σπιτάκια στο δάσος - εικόνα 3

Κρυμμένα σε ένα όμορφο κτήμα στην άκρη του δάσους, τα πέντε ξύλινα σπιτάκια-σαλέ στο χωριό Βώλακας, 35 χλμ. έξω από τη Δράμα, μοιάζουν να έχουν βγει από παραμύθι. Ατμοσφαιρικό και καλόγουστο το ντεκόρ, παντρεύει το ρουστίκ με το colonial chic. Cosy πολυτέλεια στο σαλόνι με το τζάκι και θέα στις πλαγιές του Φαλακρού. Η μονάδα διαθέτει άλογα για ιππασία (6948248104, www.petalo.com.gr).

Dionysus Village Resort

Σπιτάκια στο δάσος - εικόνα 4

Ξύλινος οικισμός-έκπληξη στους πρόποδες του Παγγαίου. Χτισμένος στο όμορφο χωριό Μουσθένη, περίπου 30 χλμ. έξω από την Καβάλα, διαθέτει άριστα εξοπλισμένα σαλέ που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι κι έξι άτομα, διακοσμημένα σε μίνιμαλ country style με ρομαντικές πινελιές. Άνετοι χώροι για καφέ και φαγητό, playroom και ατμοσφαιρικό spa σαν φινλανδικό χωριό (6932318689, www.dionysusvillage.gr).

Κέδρος Village

Σπιτάκια στο δάσος - εικόνα 5

Αγκαλιασμένα από έλατα, με τις ολόλευκες πλαγιές του Βελουχίου να χαρίζουν απίστευτες εικόνες, τα ξύλινα σαλέ του Κέδρος Village, στη Μυρίκη λίγα χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, αποτελούν πολύτιμο καταφύγιο χαλάρωσης. Τα πέντε σαλέ είναι σχεδιασμένα με την αυθεντική φινλανδική αρχιτεκτονική και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι επτά άτομα. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, τζάκι, ενώ υπάρχουν και μεζονέτες με σοφίτα. 22370 21221, www.kedrosvillage.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.