Check in Βαρκελώνη

Ο Δημήτρης Βγενής-Φαλλιέρος ξεκαλοκαιριάζει στην Barcelonetta, κάνει τον... hotel inspector σε διαφορετικού στιλ ξενοδοχεία και διαλέγει τα αγαπημένα του.

Check in Βαρκελώνη

Ο Δημήτρης Βγενής-Φαλλιέρος ξεκαλοκαιριάζει στην Barcelonetta, κάνει τον... hotel inspector σε διαφορετικού στιλ ξενοδοχεία και διαλέγει τα αγαπημένα του.

W Barcelona/ NEW AGE

Check in Βαρκελώνη - εικόνα 1

τοποθεσία Αποκλείεται να σας ξεφύγει­ αυτό το τεράστιο ξενοδοχείο-κατάρτι στην άκρη της Barceloneta. ατμόσφαιρα Ένας avant-garde γυάλινος­ όμορφος γίγαντας, που ­μοιάζει να επιβλέπει όλη τη ­Μεσόγειο. ποιοι πάνε Θα σας πω ποιοι ΔΕΝ πάνε, καθώς είναι πιο εύκολο: οι αμετανόητα κλασικοί και, βέβαια, οι backpackers. δωμάτια Πελώρια παράθυρα με ασύλληπτη θέα στη θάλασσα ή τη Βαρκελώνη, σεζλόνγκ και προσεγμένος μοντερνισμός. εστιατόρια Τα θαλασσινά και το κρέας είναι η ειδικότητα­ του σεφ του «Bravo» Carlos Abellan. highlights Η θέα, τα άνετα­ κρεβάτια και το Bliss Spa – ας με βγάλει κάποιος από το jacuzzi! info Placa de la Rosa del Vents 1, +34932952800, www.w-barcelona.com. Από € 286.

Hotel 1898/ (OLD SCHOOL) LUXURY

Check in Βαρκελώνη - εικόνα 2

τοποθεσία Στον αγαπημένο πεζόδρομο­ Las Ramblas, σε μια παλιά εταιρεία καπνού του

19ου αιώνα.

ατμόσφαιρα Συνδυάζει τα ασυνδύαστα­: την παλιά καλή σχολή

πολυ­τέλειας με το

αποικιακό ­ντιζάιν.

ποιοι πάνε Θα δείτε τη γραβάτα και το ατσαλάκωτο συνολάκι, όπως και πιο χαλαρούς θαμώνες. δωμάτια Με ζεστά χρώματα, ρίγες κι εξωτική αύρα. Οι σουίτες έχουν δική τους πισίνα και κήπο. εστιατόρια Ψωνίζουν φρέσκα υλικά από την Boqueria και σας φτιάχνουν καταλανικές σπεσιαλιτέ. highlights Η ατμόσφαιρα,

οι πισίνες, το spa – να πω κι άλλα;

info La Rambla 109, +34935529552, www.hotel1898.com. Από € 205.

Casa Camper/ CONCEPT

Check in Βαρκελώνη - εικόνα 3

τοποθεσία Το ξενοδοχείο των διά­σημων παπουτσοποιών Camper, στη hip γειτονιά Raval. ατμόσφαιρα Απόλυτα φιλική, παει ένα "βήμα" παραπέρα όπως τα άνετα Camper σας... ποιοι πάνε Ταξιδιώτες που τους αρέσουν οι ξενοδοχειακές «τσαχπινιές» και θέλουν φροντίδα και θαλπωρή.

δωμάτια Μόνο 25 δωμάτια. Τα στάνταρντ έχουν και mini lounge με αιώρα. Από θέα μην περιμένετε και πολλά.

εστιατόρια Ένας από τους πρώην σεφ του γνωστού «El Bulli» φτιάχνει ασιατικά τάπας. highlights Ένας ανοιχτός μπουφές υγιεινής διατροφής, εντελώς δωρεάν όλη την ημέρα. info Carrer d’Elisabets 11, +34933426280, www.casacamper.com/barcelona. Από € 173.

Hotel Condado/ BUDGET

Check in Βαρκελώνη - εικόνα 4

τοποθεσία Είναι κρυμμένο στην περιοχή Gracia. Με λίγο περπατηματάκι φτάνετε και στο μετρό. ατμόσφαιρα Δηλώνει τριάστερο, αλλά η καθαριότητα και οι χώροι τού δίνουν πόντους. ποιοι πάνε Με αυτήν τη σχέση ποιότητας-τιμής; Δεν δυσκολεύεται να βρει τους φανατικούς του... δωμάτια Πολύ περιποιημένα και καλαίσθητα, με λευκά υφάσματα και απαλές γραμμές. εστιατόρια Η μόνη του έλλειψη. Θα ανακαλύψετε, όμως, πολλά στη βόλτα σας γύρω γύρω. highlights Το lounge και οι λεπτομέρειες που το κάνουν να μοιάζει με φινετσάτο βαρκελωνέζικο σπίτι. info Aribau 201, Sarria-St. Gervasi, +34932002311, www.condadohotel.com. Από € 81.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.