Check in παρέα με τα ελάφια

Για όσους αναζητούν ξενώνες-ησυχαστήρια ακολουθούν τρεις προτάσεις που εγγυημένα θα κρατήσουν μακριά το άγχος της πόλης, αφού χάνονται στο απόλυτο πράσινο, με τους ήχους των ζώων να σας κάνουν συντροφιά.

Check in παρέα με τα ελάφια

Για όσους αναζητούν ξενώνες-ησυχαστήρια ακολουθούν τρεις προτάσεις που εγγυημένα θα κρατήσουν μακριά το άγχος της πόλης, αφού χάνονται στο απόλυτο πράσινο, με τους ήχους των ζώων να σας κάνουν συντροφιά.

Georgio’s V Chalet

Check in παρέα με τα ελάφια - εικόνα 1

Ο ξενώνας
Θυμίζοντας γραφικό χωριό, το «Georgio’s V Chalet» βρίσκεται κρυμμένο μέσα στα έλατα, σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων και σε υψόμετρο 1.000 μ. Η πέτρα και το ξύλο πρωταγωνιστούν στα ζεστά σπιτάκια-σαλέ, το απόλυτο καταφύγιό σας μακριά από την πόλη. (2692024600)
Η εκδρομή
Αν δεν έχετε έρθει για σκι και σνόουμπορντ στο πάντα δραστήριο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων, ευχηθείτε να είναι ανοιχτός ο δρόμος προς Ζαρούχλα και κάντε –με σύνεση γιατί πιάνει πάγο– την υπέροχη διαδρομή προς Σπήλαια Λιμνών και Πλανητέρο.
Tip
Στο κτήμα υπάρχει φάρμα με άλογα, πόνι, ελάφια και ζαρκάδια, ενώ η θέα από το καφέ-μπαρ με το μεγάλο τζάκι είναι εξαιρετική.

Περισσότερα για τον ξενώνα εδώ

Αγρόκτημα Φωκαέων

Check in παρέα με τα ελάφια - εικόνα 2

Ο ξενώνας
Φανταστείτε 35 στρ. σε μια κατάφυτη πλαγιά, όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα τρεχούμενα νερά, μια λιμνούλα αλλά και ζώα (π.χ. χήνες και γαϊδουράκια) που κυκλοφορούν ελεύθερα. Διαθέτει 4 γοητευτικά και διαφορετικά μεταξύ τους σπιτάκια που φιλοξενούν 2-8 άτομα. (2691097300)
Η εκδρομή
Η Κερνίτσα βρίσκεται μόλις στο 12ο χλμ. του δρόμου που ανηφορίζει προς τα Καλάβρυτα, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο στα χαμηλά υψόμετρα πάνω από τα αχαϊκά παράλια. Όπως λ.χ. στην Τράπεζα, ένα όμορφο χωριό με πανοραμική θέα, ή στο Άνω Διακοφτό, όπου λειτουργεί το μικρό επισκέψιμο οινοποιείο Τετράμυθος (2691097500).
Tip
Το μονοπάτι του Λαδοπόταμου περνάει δίπλα από το κτήμα, ενώ διοργανώνονται βόλτες με άλογα συνοδεία έμπειρων οδηγών.

Λείριον

Check in παρέα με τα ελάφια - εικόνα 3

Ο ξενώνας
Σε μια δασώδη περιοχή γεμάτη έλατα, πάνω από το Παλαιοχώρι Καλαμπάκας, ο ξενώνας «Λείριον» ενδείκνυται για χαλάρωση και απομόνωση σε πολύ προσεγμένο περιβάλλον. Ευρύχωρα δωμάτια με μαρμάρινα μπάνια, έπιπλα και φωτιστικά φτιαγμένα κατά παραγγελία και ζεστή φιλοξενία από την οικογένεια Μπαλατσού. (2432041502)
Η εκδρομή
Το Παλαιοχώρι βρίσκεται σχεδόν στο μέσον της διαδρομής Καλαμπάκας-Περτουλίου, οπότε μπορείτε το ίδιο εύκολα να αφεθείτε στην επιβλητικότητα των Μετεώρων ή να χαρείτε το μικρό χιονοδρομικό του Περτουλίου και τα υπέροχα αλπικά τοπία στα Περτουλιώτικα Λιβάδια, όπου προσφέρεται και πλήθος οργανωμένων δραστηριοτήτων.
Τip
Ο ξενώνας διαθέτει μια μικρή φάρμα με ελάφια αλλά κι εστιατόριο όπου σερβίρονται τοπικές γεύσεις, όπως κυνήγι, πλαστοί και μπατζίνες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.