Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015»

Γ.Αποστολάκης, Β. Δρίσκας, Ντ. Νικολάου, Εβ. Παπαχαραλάμπους: 4 αγαπημένοι σεφ που εκφράζουν την γευστική άνοιξη των καναλιών, έρχονται στο πιο καταξιωμένο γευστικό χάπενινγκ της Αθήνας. Κλείστε θέσεις στα μαθήματά τους τώρα!

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015»

Γιάννης Αποστολάκης, Βαγγέλης Δρίσκας, Ντίνα Νικολάου, Εβίτα Παπαχαραλάμπους: 4 αγαπημένοι και δημοφιλείς σεφ, 4 τηλεοπτικές περσόνες που εκφράζουν την γευστική άνοιξη των καναλιών, έρχονται στο πιο καταξιωμένο γευστικό χάπενινγκ της Αθήνας. Κλείστε θέσεις στα μαθήματά τους τώρα!

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 1

Ξεκινάμε αλφαβητικά από τον Γιάννη Αποστολάκη που τον βλέπουμε να μαγειρεύει με το άνετο cool ύφος του στο «Join Us»/ ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής σεφ που τον πρωτογνωρίσαμε στο Masterchef επιστρέφει μαζί μας στην πατρίδα του την Κρήτη(κατάγεται από το Ρέθυμνο) και διαλέγει μας δείξει(Κυριακή 10/05, ώρα 19:30), μια απ τις πιο ξεχωριστές και νόστιμες πλευρές της κουζίνας της. «Σπέσιαλ Κρητική Κουζίνα με Θαλασσινά» λοιπόν , και ο Γιάννης θα μας δείξει σουπιές με τα μάραθα και το μελάνι τους μαζί με σταμναγκάθι , σπανάκι, και σέσκουλα, και το εμβληματικό ψάρι με μπάμιες που το ανανεώνει με θυμάρι και σάλτσα ψητής τομάτας.

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 2

Ο χαμογελαστός Βαγγέλης Δρίσκας που την ωραία μαγειρική του την χαιρόμαστε στον ΣΚΑΪ για 4η συνεχόμενη χρονιά στις «Γεύσεις στη Φύση», γνωστός και από την ταξιδιωτική του εκπομπή γαστρονομίας «1000 Μίλια Γεύσεις», είναι συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής με διεθνή βραβεία. Ο Βαγγέλης Δρίσκας παίρνει ωραίους μεζέδες που συνοδεύουν το ούζο και το τσίπουρο και τους δίνει προκλητική εκσυγχρονισμένη μορφή. Τυροκροκέτες παναρισμένες με ψίχουλα Panko & ζελέ τσίπουρου, «Χοιρινό ποπκόρν» με πράσινο μπούκοβο και υγρό καπνό (μια παραλλαγή της χοιρινής τηγανιάς), ψάρι μαριναρισμένο, καπνιστό σε 5 λεπτά με πουρέ φασολιών και σκόνη από φύκια.
Ο μεζές διαπρέπει στον 21ο αιώνα! (Παρασκευή 08/05, ώρα 17:00)

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 3

Πως γίνεται η σωστή σάλτσα καρμπονάρας; Πως πετυχαίνεις ομελέτα αφράτη σαν σουφλέ η λεπτή σαν δαντέλα; Πως γίνεται εύκολα τραγανή η πέτσα του κοτόπουλου; Ποιο είναι το κόλπο για τέλειες τηγανητές πατάτες; Με ποιο τρόπο δίνεις άρωμα καπνιστού στο φαγητό χωρίς να το καπνίσεις; Η σικάτη Ντίνα Νικολάου («Ένα τραπέζι Ελλάδα»/ ΣΚΑΙ), θα μας μάθει «Τα πιο έξυπνα κόλπα για Πρωτάρηδες της μαγειρικής» (Παρασκευή 08/05, ώρα 17:00),βγαλμένα από το πρόσφατο εξαιρετικό βιβλίο της «Μόνος στην Κουζίνα».

Αγαπημένοι TV σεφ στο «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις - Άνοιξη 2015» - εικόνα 4

Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους φτιάχνει γλυκά, τρελαίνεται για αλμυρά και την απολαμβάνουμε στα μαγειρικά επεισόδια του «Joy, its inside you»/Mega. Έχει βαλθεί να μας μάθει να φτιάχνουμε τάρτες με απίστευτες, απίθανες γεύσεις ανάμεσα στο αλμυρό γλυκό και το γλυκό (Σάββατο 09/05, ώρα 17:00).Τάρτες με ντομάτα και φράουλα, με σύκο και μετσοβόνε, με αγκινάρες και ανθότυρο που θα ενθουσιάσουν και θα σας γοητεύσουν.

Κλείστε θέσεις στο http://www.elladagiortigefseis.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.