Ο Dimello και η απόλυτη εμπειρία καφέ (και) στο σπίτι

Ένα ελληνικό brand καφέ με 21 έτη επιτυχημένης πορείας εξυψώνει την αγαπημένη συνήθεια.

Dimello

O Dimello, αποτελεί ένα 100% Ελληνικό brand και την παραγωγική αιχμή της KAFEA TERRA AEBE. Έπειτα από σχεδόν 2 δεκαετίες επιτυχημένης πορείας, κατατάσσεται στις κορυφαίες μάρκες της εγχώριας αγοράς καφέ.

Το success story του Dimello ξεκινά το 2002, όταν μία άριστα εκπαιδευμένη ομάδα ανθρώπων με αγάπη και πάθος για τον καλό καφέ – έθεσε ως στόχο τη δημιουργία εκλεπτυσμένων και καλά ισορροπημένων χαρμανιών που δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης. Μετά από χρόνια επισταμένης έρευνας και σημαντικές επενδύσεις για την απόκτηση τεχνογνωσίας και υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, το 2006, ολοκληρώνεται η εργοστασιακή μονάδα επεξεργασίας καφέ στο Βιομηχανικό Πάρκο Παιανίας (ΒΙ.ΠΕ.), πρότυπο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, όπου παράγεται ο καφές Dimello.

Το 2017, το brand κάνει αισθητή την παρουσία του και στην οργανωμένη αγορά λιανικής, ενώ το 2019, διευρύνεται το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις συμβατές κάψουλες αλουμίνιου Dimello για μηχανές Νespresso.

Dimello 1

Το 2018, ιδρύεται η KAFEA TERRA UK LTD, με την οποία ο Dimello συνεχίζει το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε 20 ακόμα εξαγωγικούς προορισμούς. Σήμερα, ο Dimello διατίθεται σε όλες τις μορφές και τύπους συσκευασίας, για όλους τους τομείς αγοράς (Ηo.Re.Ca, Retail, Office) με διανομή στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. 

Οι κάψουλες αλουμινίου Dimello στις νέες συσκευασίες αποκαλύπτουν μια συμφωνία κομψότητας και γευστικής απόλαυσης

O Dimello, το αγαπημένο και premium ελληνικό coffee brand κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του espresso με τον επανασχεδιασμό της εξωτερικής συσκευασίας στις κάψουλες αλουμίνιου του. Πάντα με προσήλωση σε υψηλής ποιότητας χαρμάνια, την τελική συσκευασία, αλλά και την εξειδίκευση που συνδέεται με την επεξεργασία καφέ αναβαθμίζει την απόλαυση του καταναλωτή. 

Οι νέες υψηλών προδιαγραφών συσκευασίες ενισχύουν ακόμα περισσότερο την αισθητική στο brand Dimello. Σε αυτές πρωταγωνιστεί το μαύρο χρώμα, ενώ η μεταλιζέ σχεδίαση στη βάση τις κάθε συσκευασίας υποδηλώνει τον διαφορετικό τύπο χαρμανιού και τη γευστική ένταση. Οι βελούδινες νότες και τα σαγηνευτικά αρώματα των χαρμανιών του espresso Dimello, έρχονται να αγκαλιάσουν με τον πιο καλαίσθητο τρόπο την προϊοντική παλέτα της KAFEA TERRA. Ο επανασχεδιασμός αυτός, στις κάψουλες του αγαπημένου καφέ espresso Dimello, δίνει μία αίσθηση υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας, ενώ κάνει το προϊόν ελκυστικό για όλες τις ώρες της ημέρας. 

Από τον Νοέμβριο του 2023, οι νέες κάψουλες espresso Dimello είναι διαθέσιμες στα καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς και στο eshop της εταιρείας.

Νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου Dimello: Κάθε φλιτζάνι και μια διαφορετική γευστική εμπειρία

Ο Dimello, ένα brand συνώνυμο των εκλεκτών χαρμανιών καφέ, παρουσιάζει μια νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου, χαρίζοντας μια πινελιά πολυτέλειας στις καθημερινές μας στιγμές. Με πλούσια κληρονομιά στην παρασκευή καφέ υψηλής ποιότητας συνεχίζει να μαγεύει τους λάτρεις του καφέ με τρεις εξαιρετικές γεύσεις καφέ φίλτρου: Φουντούκι, Βανίλια και Καραμέλα.

Dimello 2

Η νέα σειρά έρχεται να συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα συλλογή καφέ φίλτρου Dimello: Bold, Mild, Brazil, Guatemala, Ethiopia, Colombia, που βρίσκεται στα ράφια των Super Markets. Οι κλασικές αλλά ταυτόχρονα δελεαστικές αυτές προτάσεις έχουν ως στόχο να επαναπροσδιορίσουν την αγαπημένη συνήθεια του καφέ, υποσχόμενες μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους.

Με αφοσίωση και πολυετής έρευνα εστιασμένη στον καφέ, ο Dimello έχει επιτύχει να αναγνωρίζεται πλέον για την κορυφαία ποιότητά του. Η νέα σειρά καφέ φίλτρου διαθέτει τρία ξεχωριστά αρώματα, το καθένα από τα οποία αποτελεί ένα αρμονικό μείγμα προσεκτικά επιλεγμένου και αριστοτεχνικά καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ φίλτρου, που προέρχεται από τις πλούσιες περιοχές καφέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Ένα γευστικό ταξίδι ξεκινά με τα λεπτά αρώματα του φουντουκιού, τις αρωματικές νότες της βανίλιας και την υπέροχη γλυκύτητα της καραμέλας.

Dimello 3

Η μαγεία του Dimello ξεκινά από την υπερσύγχρονη Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας στην Παιανία, όπου η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών, με πολυετή εμπειρία, αγάπη και ατέρμονο πάθος για τον καφέ, επιβλέπουν κάθε στάδιο του ταξιδιού του. Από τη σχολαστική επιλογή και επεξεργασία των κόκκων, μέχρι το καβούρδισμα και την τελική συσκευασία, διασφαλίζεται ότι κάθε φλιτζάνι της νέας σειράς αρωματικών φίλτρου Dimello υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όσα θα δούμε στην Τεχνόπολη τον Μάιο

Athens Music Week, συναυλίες, εκθέσεις, δράσεις για παιδιά και το 23o Athens Jazz είναι μερικά απ' όσα περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Η ομάδα CoHab μάς καλεί στον συνεργατικό διαγωνισμό νέων για την συνεταιριστική κατοικία στην Ελλάδα

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επεξεργασία εναλλακτικών σεναρίων για τη μετατροπή κενών κτιρίων σε διαφορετικούς τύπους σεναρίων συνεταιριστικής στέγασης σύμφωνα με τις τοπικές και κοινοτικές ανάγκες.

Οι δωρεάν δράσεις που έρχονται τον Μάιο στο Athens Book Space

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που περιμένουν τους επισκέπτες του Πάρκου Ελευθερίας.

Προθεσμία μέχρι τις 10 Μαΐου για τον διαγωνισμό "Πρασινίζουμε το Γκρίζο"

Οι κάτοικοι καλούνται να μεταμορφώσουν τα μπαλκόνια, τις ταράτσες, τις αυλές και άλλους ανοιχτούς χώρους σε πράσινες γωνιές, να τις φωτογραφίσουν και να τις μοιραστούν στην ιστοσελίδα organizationearth.org.

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία για παιδιά με μεσογειακή αναιμία

Παράλληλα, ξεκινάει ομάδα συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων με θέμα το άγχος και τα ψυχοκοινωνικά προβλήματα που συναντούν οι άνθρωποι στη διαχείριση της καθημερινότητας τους.

Πολ Όστερ: Ο καπνός εξαφανίζεται

Ο συγγραφέας Πολ Όστερ έφυγε από τη ζωή την τελευταία μέρα του Απρίλη. Ήταν εβδομήντα επτά χρονών.

London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις

Ετικέτες της χώρας μας θα δώσουν το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα οινικά event του πλανήτη.