London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις

Ετικέτες της χώρας μας θα δώσουν το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα οινικά event του πλανήτη.

London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις

Η London Wine Fair, από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις παγκοσμίως, με περισσότερους από 13.000 Βρετανούς επισκέπτες επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Μαΐου, στον εκθεσιακό χώρο 'Olympia' στο Λονδίνο. Η 42η διοργάνωση αναμένεται άκρως εντυπωσιακή,  με την παρουσία χωρών όπως τη Νότιο Αφρική που επιστρέφει ως εκθέτης και την Ασία, που συμμετέχει για πρώτη φορά, αναγνωρίζοντας την τεράστια επίδραση που φέρει η LWF στο αγοραστικό κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάπου εκεί, θα βρει χώρο και το ελληνικό κρασί.

Όλες οι νέες προκλήσεις της οινικής βιομηχανίας θα παρουσιαστούν, σε πλήθος ομιλιών, masterclasses, πραγματοποίηση γευσιγνωσιών και ποικίλων δράσεων για την προβολή των καινοτόμων τάσεων και των νέων προϊόντων.

London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις 3

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα αποδοθούν τα Wine Buyers Awards, των οποίων επίσημος χορηγός είναι η Enterprise Greece, θεσμός που εγκαινιάστηκε το 2020, με σκοπό την αναγνώριση των καλύτερων επαγγελματιών αγοραστών κρασιού του Ηνωμένου Βασιλείου.

London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις 2

Έχοντας πλήρη γνώση της βρετανικής αγοράς και στόχο το ελληνικό κρασί να κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της, καθώς το έδαφος είναι ιδιαίτερα πρόσφορο και οι επαγγελματίες του κλάδου αναζητούν συνεχώς νέες και ιδιαίτερες ποικιλίες, η RECO Exports υποστηρίζει τους εκθέτες στο μέγιστο προβάλλοντας το brand τους, υποδεικνύοντας τον καταλληλότερο τρόπο διείσδυσης στη βρετανική αγορά μετά από έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού και δημιουργώντας δίκτυο επαφών με αγοραστές, διανομείς και χονδρεμπόρους.

London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις 1

  • Η RECO Exports ως Food & Drink Export-Marketing Agency με έδρα στο Λονδίνο, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη των εξαγωγών Τροφίμων & Ποτών και συμβάλει στη σωστή προβολή ελληνικών brands στο εξωτερικό. Παράλληλα, αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο, πολύ σημαντικών Εκθέσεων του αγροδιατροφικού τομέα σε όλο τον κόσμο, μία εκ των οποίων είναι η  LWF την οποία εκπροσωπεί την τελευταία δεκαετία.

Στο Εθνικό Περίπτερο φέτος, συμμετέχουν 37 οινοποιεία, υποστηριζόμενα από τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Στερεάς Ελλάδας, καθώς και ανεξάρτητες συμμετοχές.

Και φέτος η RECO Exports έχει προγραμματίσει ένα μοναδικό masterclass από τον Demetri Walters MW με τίτλο "Greece - an authentic modern classic”, που σκοπό έχει να μεταφέρει στο αγοραστικό κοινό του ΗΒ, την εξέλιξη και την υπεροχή του ελληνικού κρασιού, αποδεικνύοντας ότι σήμερα είναι καλύτερο από ποτέ.

Διαβάστε Επίσης

Επίσης, θα λειτουργεί Free Tasting Area και Wine Bar κατά τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης, με πάνω από 60 ετικέτες, που θα συντονιστεί από επιτελείο Wine Experts με έντονη δραστηριότητα στην on-trade και off-trade αγορά του ΗΒ.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Με 59 πρωτότυπες εκδηλώσεις συνεχίζεται το This is Athens City Festival 2024

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που ετοιμάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης τις επόμενες μέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Έργα αναβάθμισης του αρχαιολογικού χώρου του Λόγγου στην Έδεσσα

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να αναβαθμιστεί το πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ της Έδεσσας, ως προορισμού που συνδυάζει πλούσιο μνημειακό απόθεμα όλων των περιόδων, αλλά και απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον

Καλό το θέαμα, αλλά τι μένει μετά τα κομφετί;

Μερικές σκέψεις από το Μάλμε στα Εξάρχεια και από τη Νέα Φιλαδέλφεια στη Γάζα.

H Πλατεία Εξαρχείων σχεδόν εξαφανισμένη από τις εργασίες για το μετρό

Η νέα επέκταση του εργοταξίου του μετρό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι παραπονιούνται για τον πλέον ασφυκτικά περιορισμένο χώρο στην Πλατεία Εξαρχείων.

Οι "Ανοιχτές Πόρτες" φέτος στο Κτήμα Αβαντίς θα είναι μία μεγάλη και διπλή γιορτή

Οι φετινές "Ανοιχτές Πόρτες" συμπίπτουν με τα 30 χρόνια του Οινοποιείου για αυτό και το πρόγραμμα στις 18-19 Μαίου τα έχει όλα!

Ολοκλήρωση εργασιών προστασίας στον ναό του Αγίου Αθανασίου Αφιδνών

Οι εργασίες υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις εγκεκριμένες από το ΥΠΠΟ μελέτες για την στερέωση και αποκατάσταση του ναού και την συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου του.

Τι θα φέρει αυτό το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ;

Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο και υπαίθριες εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο δίνουν την αφορμή να κατηφορίσουμε στο πιο δροσερό σημείο της πόλης.