Τα δωρεάν της εβδομάδας: Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ΚΠΙΣΝ

Ρεβεγιόν με Jerome Kaluta και Beppe Loda, πεζοπορία στου Φιλοπάππου και ό,τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 31/12 έως 6/1.

KΠΙΣΝ Παραμονή Πρωτοχρονιάς © Νίκος Καρανικόλας

Πολλοί θα προτιμήσουν να περάσουν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι με την οικογένειά τους ενώ άλλοι θα σπεύσουν να κρατήσουν θέση στα μεγαλύτερα κλαμπ της πόλης για να υποδεχτούν το ’23 όσο πιο ηχηρά γίνεται. Για τους πιο party animals τύπους, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υπόσχεται ένα ξεσηκωτικό καλωσόρισμα του νέου έτους: από τις 10.30 το βράδυ ο Jerome Kaluta και η Big Band του θα βρίσκονται στην Αγορά για μία συναυλία με τις μεγαλύτερες soul και funk επιτυχίες. Μετά την αντίστροφη μέτρηση, το πάρτι θα συνεχιστεί με τον Ιταλό DJ Beppe Loda. Παράλληλα, 4 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ξεκινάει το SNF RUN: FIRST RUN καλύπτοντας μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων.

Όσοι μένετε κοντά στο κέντρο μπορείτε να περάσετε την Πρωτοχρονιά στον Λόφο του Φιλοπάππου, όπου διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μια πεζοπορία 40 περίπου λεπτών, ξεκινώντας από το Θησείο και καταλήγοντας στην κορυφή του λόφου. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να χαζέψετε το υπερθέαμα με τα πυροτεχνήματα που θα γεμίσουν τον αθηναϊκό ουρανό. 

The Marilyn Project John Stoddart

Από το νέο έτος θα είναι και πάλι δραστήρια η εικαστική σκηνή της πόλης: ο φωτογράφος John Stoddart παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ αφιερωμένο στη Μέριλιν Μονρό και εξερευνά τον κόσμο της δημοσιότητας και τη ματαιοδοξία του ανθρώπινου είδους. Η έκθεση θα φιλοξενείται από 5/1 στο Retro Gastro – Funky Taverna.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Retro Gastro Funky Taverna

Ηρακλειδών 19, Θησείο
  • Εικαστικά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η ομάδα CoHab μάς καλεί στον συνεργατικό διαγωνισμό νέων για την συνεταιριστική κατοικία στην Ελλάδα

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επεξεργασία εναλλακτικών σεναρίων για τη μετατροπή κενών κτιρίων σε διαφορετικούς τύπους σεναρίων συνεταιριστικής στέγασης σύμφωνα με τις τοπικές και κοινοτικές ανάγκες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2024

Οι δωρεάν δράσεις που έρχονται τον Μάιο στο Athens Book Space

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που περιμένουν τους επισκέπτες του Πάρκου Ελευθερίας.

Προθεσμία μέχρι τις 10 Μαΐου για τον διαγωνισμό "Πρασινίζουμε το Γκρίζο"

Οι κάτοικοι καλούνται να μεταμορφώσουν τα μπαλκόνια, τις ταράτσες, τις αυλές και άλλους ανοιχτούς χώρους σε πράσινες γωνιές, να τις φωτογραφίσουν και να τις μοιραστούν στην ιστοσελίδα organizationearth.org.

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία για παιδιά με μεσογειακή αναιμία

Παράλληλα, ξεκινάει ομάδα συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων με θέμα το άγχος και τα ψυχοκοινωνικά προβλήματα που συναντούν οι άνθρωποι στη διαχείριση της καθημερινότητας τους.

Πολ Όστερ: Ο καπνός εξαφανίζεται

Ο συγγραφέας Πολ Όστερ έφυγε από τη ζωή την τελευταία μέρα του Απρίλη. Ήταν εβδομήντα επτά χρονών.

London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις

Ετικέτες της χώρας μας θα δώσουν το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα οινικά event του πλανήτη.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για τον σχεδιασμό αξιοποίησης της ΟΧΕ από τον Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων θα αξιοποιήσει το ποσό των 101 εκατ. ευρώ προκειμένου να υλοποιηθούν περισσότερα από 40 σημαντικά έργα και δράσεις τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.