Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

lia hide

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει στο Six D.O.G.S. στις 10 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει τον τελευταίο της δίσκο "The Missing Fourth Guest" που κυκλοφόρησε από την αμερικάνικη Indie δισκογραφική Conch Town Records, νωρίτερα φέτος την άνοιξη.

"Τhe Missing Fourth Guest" είναι το τέταρτο κατά σειρά Lia Hide αλμπουμ, ο τίτλος του οποίου είναι δανεισμένος απο την εναρκτήρια πρόταση του διαλόγου του Πλάτωνα "Τίμαιος". Περιλαμβάνει μεταξύ των 8 κομματιών και την τρίπτυχη Σονάτα του Τίμαιου και έχει ήδη αποσπάσει διεθνή βραβεία και διακρίσεις για τα ευφάνταστα και εντυπωσιακά βίντεο-κλιπ που το συνοδεύουν.

Η trip-hop αισθητική της Lia, συνδυασμένη με την κλασσική και jazz παιδεία της, αλλά και την αγάπη της για την progressive rock, δένει με την alternative διαφορετικότητα του George Rados και την dark δημιουργικότητα του Aki’Base δημιουργώντας ένα νέο είδος pop, μοναδικό, διαυγές και πολυεπίπεδο. On stage μαζί τους οι Dennis Morfis και Stelios Chatzikaleas. 

Σε αυτή την βραδιά, ως opening act, θα βρεθούν και οι dark wave Incirrina. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από την χρήση ηλεκτρονικών ήχων από αναλογικά κυρίως synthesizers και σκοτεινές μελωδίες σε συνδυασμό με έντονα ρυθμικά στοιχεία. Έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στο Athens Digital Arts Festival (ADAF) και στο "Pliisken Festival". 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sold out ο Slimane στο Παλλάς: Ανοίγει προπώληση για δεύτερη παράσταση

Εννέα μήνες προτού εμφανιστεί στην Αθήνα, όλα τα εισιτήρια για την πολυναμαενόμενη συναυλία εξαντλήθηκαν σε 8 ώρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/05/2024

"Πηνελόπη" του Φωρέ και "Μετζέ" του Σαμάρα στα "Ολύμπια": Σημαίνουσες συναυλιακές πρεμιέρες γαλλικών λυρικών έργων με ελληνικό ενδιαφέρον

Δύο ιστορικής σημασίας παραγωγές γαλλικής όπερας με ελληνικό ενδιαφέρον απολαύσαμε το τελευταίο τρίμηνο στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας.

"Come Out And Play": Οι Offspring γιορτάζουν τα 40 ερχόμενοι στην Ελλάδα

Τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους και τρεις από τότε που άναψαν παγκόσμιες φωτιές με το "Smash", οι Καλιφορνέζοι καταφτάνουν στην Αθήνα με διάθεση για πάρτι (Κυριακή 9/6, Πλατεία Νερού), υποσχόμενοι εκρηκτικό ξεκίνημα στο φετινό Release Athens Festival.

"Τόσκα": Η επιστροφή ενός πολυαγαπημένου μουσικού θρίλερ

Η "Τόσκα" του Πουτσίνι σε σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα, μια μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει, με εν μέρει νέα διανομή, για 4 παραστάσεις (1-2, 6 & 11 Ιουνίου) στο Ηρώδειο, εγκαινιάζοντας το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών.

Δέκα μέρες έμειναν για την έναρξη του Release Athens 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το αγαπημένο φεστιβάλ έχει ξεκινήσει.

Προετοιμαστείτε για το desert noir ταξίδι των Still Corners στο "Gagarin 205"

Επιλέξαμε πέντε κομμάτια που ανυπομονούμε να ακούσουμε στο live της dream pop μπάντας.

Maustetytöt: Γνωρίζουμε καλύτερα τη φινλανδική indie band από τα "Πεσμένα Φύλλα"

Οι αδελφές Karjalainen, που εμφανίζονται στην τελευταία ταινία του Άκι Καουρισμάκι έρχονται για μια συναυλία για σινεφίλ στο "Gazarte".