Market News

ΠΛΑΙΣΙΟ FUTURE ZONE

ΠΛΑΙΣΙΟ FUTURE ZONE Future Zone: μια συναρπαστική εμπειρία με ΠΛΑΙΣΙΟ το αύριο
FutureZone είναι η κωδική ονομασία της προηγμένης τεχνολογικής εμπειρίας που δημιούργησε το Πλαίσιο ως μέγας χορηγός στο Athens Science Festival 2017.
Από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, η Τεχνόπολις στο Γκάζι μετατρέπεται σε ένα techhubμε ειδικά εργαστήρια, απίθανα VR games, STEMtoys και τεχνολογικά apps, τα οποία αναδεικνύουντη φαντασία και τη δημιουργικότητα, αποδεικνύοντας ότι στον ανθρώπινο νου δεν υπάρχουν όρια. Έτσι, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία σεένα VIP sneak peek στο Πλαίσιο του αύριο, όπου η εικονική πραγματικότητα και το gamification κυριαρχούν και συναρπάζουν. Σε έναν χώρο από το μέλλον, μέσα από ειδικά labs και interactions, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια έντονη γεύσηαπό το αύριο στα games, το virtualreality, τις τεχνολογικές εφαρμογές και όπου αλλού εργάζεται ήδη η επιστημονική φαντασία του ανθρώπινου μυαλού.
Πιο συγκεκριμένα, στο ειδικά διαμορφωμένο VR ZONE, το κοινό – ανάλογα με την ηλικία του – έχει την ευκαιρία να απολαύσει παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως:
• VR Bicycle
• 9D Cocoon
• 360 Video
• VR Racing
Παράλληλα, στο STEM LAB ZONE παρουσιάζεται το καινοτόμο εκπαιδευτικό κίνημα STEM (Science Technology Engineering Mathematics), μέσα από πειράματα, κατασκευές και διαδραστικά παιχνίδια μάθησης, μέσα από τα οποία τα παιδιά μαθαίνουν στην πράξη τις βασικές αρχές των επιστημών με διασκεδαστικό τρόπο.
Ανάμεσα στις πιο χαρακτηριστικές δραστηριότητες των εργαστηρίων του FutureZone είναι οι παρακάτω:
• LittleBits για να φτιάξουν τα παιδιά τις δικές τους εφευρέσεις και ηλεκτρονικά κυκλώματα
• Συναρμολόγηση ενός μοντέλου κινητήρα V8, ο οποίος λειτουργεί με προ-ηχογραφημένους ήχους από πραγματικό κινητήρα V8 και μπουζί με φωτάκια, και βοηθάει κάθε παιδί να γίνει ο μηχανικός αυτοκινήτων των ονείρων του
• Μαθηματική Μαγεία μέσα από πάνω από 15 μαθηματικά κόλπα, παιχνίδια και παζλ, για ιδιαίτερα γρήγορους μαθηματικούς υπολογισμούς
• Δραστηριότητες ρομποτικής, από τον χειρισμό του Alpha 1S μέχρι τη δημιουργία ενός ρομπότ που κινείται με ηλιακή ενέργεια
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς οι επισκέπτες τουFutureZone, συμμετέχοντας σε σχετική κλήρωση, διεκδικούν δώρα τεχνολογίας που θα τους ενθουσιάσουν και φυσικά φωτογραφίζονται σε ένα πρωτότυπο VR 360 PhotoBooth. Όσοι βρεθούν σε αυτό το μοναδικό Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, εκθέσεις και πολλά άλλα.
O Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers κ. Κώστας Γεράρδος, δήλωσε σχετικά με το FutureZone: «Το Athens ScienceFestival είναι ο φυσικός μας χώρος και συμμετέχουμε με πολύ μεγάλη χαρά σ’ αυτό, ως oμεγάλος χορηγός. Είναι μια διοργάνωση που εκφράζει απόλυτα και το δικό μας όραμα σχετικά με τις απέραντες προοπτικές της τεχνολογίας και τα θαύματα που θα φέρει στο μέλλον. Από την πλευρά μας είμαστε δεσμευμένοι να τα παρακολουθούμε συνέχεια από κοντά και να βελτιώνουμε διαρκώς την τεχνογνωσία μας, σε όφελος του μεγάλου κοινού που μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια». Οι επισκέπτες του FutureZoneαπολαμβάνουν μοναδικές τεχνολογικές εμπειρίες από το μέλλον της επιστήμης και της καινοτομίας, καθώς και πολύ παιχνίδι, υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων της εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ.
Γιατί όταν κάποιος σκέφτεται το μέλλον της τεχνολογίας, το μυαλό πάει στο Πλαίσιο.
Ώρες λειτουργίας Πλαίσιο FutureZone: Τετάρτη-Παρασκευή 29-31/3, από τις 9:00 π.μ. έως τις 07:00 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή 1 & 2/4, από τις 11:00 π.μ. έως τις 07:00 μ.μ.
https://www.facebook.com/plaisio.gr/?fref=ts
https://www.instagram.com/plaisioofficial/
#PlaisioFutureZone