Το φετινό θέμα του MONIN Cup 2024 είναι το "Low is More."

Αν είσαι φιλόδοξος επαγγελματίας bartender κάτω των 27 ετών αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσένα!

MONIN Cup 2024

Το MONIN Cup 2024, είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια, σε επιλεγμένες χώρες και γιορτάζει το ταλέντο και τη δημιουργικότητά. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και θα είναι ανοιχτές μέχρι και τις 30 Απριλίου! 

Η τάση του no/low alcohol, μια τάση που τα τελευταία χρόνια ακολουθείται από πολύ κόσμο, προωθείται και από την MONIN, ως ο κορυφαίος παγκόσμιος παραγωγός στο κομμάτι του flavoring & των αρωμάτων. Η ΜΟΝΙΝ λοιπόν, σας προκαλεί να δημιουργήσετε εκλεπτυσμένα, ισορροπημένα σε γεύση cocktail που έχουν δυνατότητα να εντυπωσιάσουν χωρίς να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

MONIN Cup 2024

Ετοιμαστείτε λοιπόν να επιδείξετε την πρωτοτυπία και τις τεχνικές σας δεξιότητες στην παραγωγή cocktail και αν περάσετε στο επόμενο στάδιο, ταξιδέψτε στο Παρίσι για να διεκδικήσετε το πολυπόθητο τρόπαιο της MONIN και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Πολλά περισσότερα από έναν απλό διαγωνισμό!

  • Μάθετε από διάσημους bartender και συνεργάτες της MONIN, οι οποίοι θα αξιολογήσουν την παρουσίασή σας, την τεχνική σας και, φυσικά, τη γεύση των δημιουργιών σας.
  • Εμβαθύνετε σε έναν κόσμο εκλεπτυσμένων γεύσεων που επιλέχθηκαν και αξιοποιήθηκαν από τη MONIN, ανακαλύπτοντας ατελείωτες δυνατότητες για τον κόσμο του no/low alcohol.
  • Συνδεθείτε με άλλους φιλόδοξους bartender, μοιραστείτε το πάθος σας και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις γεμάτες διασκέδαση, ενθουσιασμό στο πλαίσιο ενός υγιούς ανταγωνισμού.

MONIN Cup 2024

Μην χάσεις την ευκαιρία! 
Δήλωσε τώρα συμμετοχή στέλνοντας email στο  monincup@theskyspirits.gr με:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Ηλικία
  • Την συνταγή σου & φωτογραφία του cocktail

MONIN Cup 2024

Καλή επιτυχία!

#monincup24 #bartendercontest #bartender #lowismore #skyspiritscompany

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.