Η OTW by Vans και ο Imran Potato παρουσιάζουν τo νέο Knu Skool MTE

OTW by Vans

Η OTW by Vans, η πλατφόρμα που φιλοξενεί τις συνεργασίες της Vans με πρωτοπόρους δημιουργούς που προάγουν τον πολιτισμό, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Νεοϋρκέζο σχεδιαστή Imran Potato.

Έχοντας γερά θεμέλια στο σημείο που συναντιούνται ο άψογος σχεδιασμός και η ανατρεπτικότητα, η μοναδική οπτική του Imran επιβεβαιώνει πως ταιριάζει απόλυτα στο όραμα της OTW by Vans. Ο Imran έχει χτίσει τη δική του δημιουργική ταυτότητα, καταφέρνοντας να συνδυάζει ανατρεπτικά τη μόδα με το χιούμορ και την αμεσότητα σε κάθε του κίνηση. Με σεβασμό προς το Knu Skool, ο σχεδιαστής επιστρέφει για να δώσει μια ανανεωμένη ερμηνεία στην εμβληματική αυτή σιλουέτα.

OTW by Vans

Η OTW by Vans και ο Imran Potato ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του Knu Skool MTE,  αποτίοντας φόρο τιμής στην αίγλη του skate από τα ‘90s. Αυτό το άκρως ανανεωμένο σχέδιο διαθέτει oversized γλώσσες, premium αδιάβροχα σουέντ υλικά και αντιολισθητικές σόλες. Εμπνευσμένο από τις ασχολίες του Imran κατά τους χειμερινούς μήνες στη Νέα Υόρκη και το πάθος του για το snowboard, το Knu Skool MTE συνδυάζει ανθεκτικότητα και ξεχωριστό style ξεπερνώντας τα όρια στο σχεδιασμό.

OTW by Vans

Η συλλογή OTW by Vans x Imran Potato Knu Skool MTE σε navy χρώμα θα είναι διαθέσιμη για αγορά στο imranpotato.com και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής από τις 3 Απριλίου 2024. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο στο Fuel και στο Deviceone.

OTW by Vans

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.