HAYMAN’S THE ORIGINAL GIN COMPETITION 2024!

Hayman’s Gin

Το Hayman’s Gin προκαλεί όλους τους φιλόδοξους επαγγελματίες bartenders σε όλο τον κόσμο να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό και να δημιουργήσουν μοναδικά Original Gin Cocktails, διεκδικώντας έτσι απίθανα έπαθλα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις το cocktail σου και να το ανεβάσεις στην πλατφόρμα του Difford’s Guide! Τόσο απλό!

Hayman’s Gin

Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η δημιουργία μοναδικών cocktailτα οποία μπορούν να φτιάξουν τόσο οι επαγγελματίες bartenders όσο και οι "cocktail enthusiasts” από το σπίτι! Γι’ αυτό τον λόγο τα συστατικά του cocktail πρέπει να είναι εύκολα διαθέσιμα, χωρίς να πρέπει να γίνει ιδιαίτερη προετοιμασία των υλικών.

Ο νικητής, εκτός του χρηματικού επάθλου των 1000£ θα κερδίσει ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για το Hayman’s Distillery στο Λονδίνο, όπου και θα διανυκτερεύσει για 3 ημέρες!

Επιπλέον, για την 2η και 3η θέση θα δοθούν μοναδικά χρηματικά έπαθλα των 500£.

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή:

  • Πήγαινε στο www.OriginalGinCocktail.com
  • Κάνε εγγραφή με τα στοιχεία σου στην πλατφόρμα.
  • Ανέβασε την συνταγή σου.

Hayman’s Gin

Μάζεψε λοιπόν την έμπνευσή σου, δημιούργησε το cocktailσου και ετοιμάσου να ζήσεις αυτή την μοναδική εμπειρία!

Hayman’s Gin

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς του διαγωνισμού μπορείς να βρεις στο: https://www.diffordsguide.com/el-gr/competition/1212/original-gin-competition/2024

#HaymansGin #TheOriginalGin #CocktailCompetition #DiffordsGuide #SkySpiritsCompany

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.