Η ταινία "ΕΥΧΗ" των Walt Disney Animation Studios είναι τώρα διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+

Η ταινία «ΕΥΧΗ» σας προσκαλεί στο μαγικό βασίλειο του Ρόσας, μαζί με την Άσα, το Αστέρι, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο και πολλούς ακόμα.

Ευχή

Η ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωτότυπη μουσική, των Walt Disney Animation Studios, "ΕΥΧΗ", είναι τώρα διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+, καλωσορίζοντας τους συνδρομητές στο μαγικό βασίλειο του Ρόσας, όπου η Άσα, μια έξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια ευχή τόσο δυνατή που την ακούει μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα απεριόριστης ενέργειας, που ονομάζεται Αστέρι. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Στην υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ταινία, "ΕΥΧΗ", η Άσα και το Αστέρι, αντιμετωπίζουν έναν τρομερό εχθρό, τον αρχηγό του Ρόσας, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, για να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν ότι όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδεθεί με τη μαγεία των αστεριών, μπορεί να συμβούν θαυμαστά πράγματα. Με τις φωνές της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Ariana DeBose ως Άσα, του Chris Pine ως Βασιλιά Μαγκνίφικο και του Alan Tudyk, του αγαπημένου κατσικιού της Άσα, Βαλεντίνο, η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Chris Buck και της Fawn Veerasunthorn, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Peter Del Vecho και Juan Pablo Reyes Lancaster Jones. Η ταινία "ΕΥΧΗ" είναι σε σενάριο των Jennifer Lee και Allison Moore, πρωτότυπα τραγούδια από την Julia Michaels και τον Benjamin Rice και πρωτότυπη μουσική από τον συνθέτη Dave Metzger. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.