Η Hansaplast στηρίζει το 13ο Taygetos Challenge

Στο φετινό Taygetos Challenge η Hansaplast ενθαρρύνει τους αθλητές να ζήσουν έντονα και να απολαύσουν την διαδρομή, ανενόχλητοι.

Hansaplast

Η Hansaplast ανακοινώνει με περηφάνια την υποστήριξη του 13ου Taygetos Challenge 2024 ως χορηγός του Μαραθωνίου 40χλμ με τη νέα σειρά επιδέσμων στήριξης. Με το ισχυρό μότο "Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε." υποστηρίζει όλους τους αθλητές για να ζουν έντονα και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, αφού όποια αναποδιά κι αν τύχει τους καλύπτει για να συνεχίσουν ανενόχλητοι προς τον τερματισμό.

Η Hansaplast, με τη νέα σειρά επιδέσμων στήριξης, προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, Περικάρπιο, Περιαγκωνίδα  Επικονδυλίτιδας, Επιγονατίδα, Ζώνη Στήριξης Μέσης και Επιστραγαλίδα για μυϊκούς τραυματισμούς, προστασία και ανακούφιση σε κάθε δραστηριότητα και βρίσκεται δίπλα στους αθλητές για να τους "καλύπτει" σε κάθε στιγμή του αγώνα. 

Η σειρά επιδέσμων στήριξης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σταθερότητα, και ανακούφιση, καλύπτοντας τις ανάγκες όσων αναζητούν αξιόπιστες λύσεις για τη φροντίδα των τραυματισμών τους.

Στις 23 & 24 Μαρτίου, οι  δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν όλες τις κρυφές γωνιές του Ταΰγετου -  μέχρι και την πιο γνωστή και μυστική γωνιά που έχει χαρακτηριστεί και ως "Καταφύγιο Άγριας Ζωής”. Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 23/03 με το Vertical Speed και συνεχίζονται την Κυριακή 24/3 με τους Hansaplast Marathon40, Experience23, Basic10 & Independent Fun5.

Το Taygetos Challenge, γνωστό ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, με το εκπληκτικό τοπίο της Καρδαμύλης στη Μάνη να αποτελεί την αφετηρία αλλά και το σημείο τερματισμού, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Στη φετινή, 13η διοργάνωση του Taygetos Challenge, η διαδρομή έχει εμπλουτιστεί με μια μαγευτική κατάβαση από τα χωριά Κάλυβες προς το φαράγγι του Βυρού, όπου η θέα για τους συμμετέχοντες πρόκειται να είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Στην κατάβαση τους περιμένει ένα χιλιόμετρο ανάβασης μέσα στο φαράγγι του Βυρού, περνώντας από το πιο όμορφο σημείο, το Στένεμα.

Συνέχισε να τρέχεις. Συνέχισε να ζεις. Σε καλύπτουμε.
#ΣεΚαλύπτουμε #LifeUninterrupted #HansaplastGreece #Hansaplast

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.