Σχολή Γαστρονομίας CHEF D' OEUVRE: "COCINA MEXICANA"

CHEF D’OEUVRE

Η Σχολή Γαστρονομίας CHEF D’OEUVRE www.chefdoeuvre.gr ως πρωτοπόρος της εξειδικευμένης γαστρονομικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με πολύ επιτυχία ένα σεμινάριο Μεξικάνικης Κουζίνας υπό την καθοδήγηση του γνωστού σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου.

Ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων αρωμάτων και χρωμάτων στη μακρινή λατινική Αμερική με πιάτα επιμελημένα από τον chef με άψογη γνώση και έντονη δημιουργικότητα.

CHEF D’OEUVRE

Από τις εκθαμβωτικές enchiladas, μέχρι το γευστικό guacamole, τα αλμυρά χοιρινά tacos και τα πικάντικα cedar quesadillas, κάθε μπουκιά ήταν μια γιορτή της μεξικάνικης γαστρονομικής κληρονομιάς.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Ηλία Μαμαλάκη, του ανθρώπου που άφησε το σημαντικό αποτύπωμά του στο χώρο της ελληνικής κουζίνας, όπου μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, με αρμονία και συντροφικότητα μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες, ιστορίες και μαγειρικές συμβουλές αποδεικνύοντας ότι η τέχνη της μαγειρικής μπορεί να λειτουργήσει ως αγωγός σύνδεσης και επικοινωνίας.

CHEF D’OEUVRE

Η CHEF D’OEUVRE μέσα από τη διοργάνωση των καινοτόμων θεματικών σεμιναρίων μαγειρικής που διοργανώνει αποτελεί φάρο έμπνευσης, εξερεύνησης και καλλιέργειας προς όλους τους εκπαιδευόμενους που επιδιώκουν να γνωρίσουν τον κόσμο μέσα από το πρίσμα της γαστρονομίας και της μεταμορφωτικής δύναμης που διαθέτει, φέρνοντας κοντά τους ανθρώπους πέρα από σύνορα, φυλές και γλώσσες. 

Τα αυθεντικά μεξικάνικα προϊόντα της OLD EL PASO με τη συνοδεία της γνωστής μεξικάνικης μπύρας SOL της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, υπογράμμισαν στη γευσιγνωσία που ακολούθησε, τη σημασία της χρήσης ποιοτικών προϊόντων στην ανάδειξη των παραδοσιακών γεύσεων κάθε εθνικής κουζίνας του κόσμου.

Το επόμενο γαστρονομικό μας ραντεβού είναι στις 10 Απριλίου με νέο σεμινάριο με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και θέμα finger food σε μικρά ποτήρια (verrines).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.