Γάτες στο Μουσείο

1,5

Φιλότεχνο animation με έντονα ψηφιακό σκίτσο και λιγοστές χαριτωμενιές, χαμένες μέσα σε μια ελάχιστα αστεία ή αγωνιώδη πλοκή.

Gates sto mousio

Ο Ρώσος συνσκηνοθέτης του "Μεγάλου Ταξιδιού του Μικρού Γκρίζλι", Βασίλι Ροβένσκι, επιστρέφει με ένα ακόμα animation όπου δύο ομιλούντα αλλά αταίριαστα μεταξύ τους ζώα δυναμώνουν τη φιλία τους μέσα από μια θεαματική περιπέτεια. Πριν ήταν ένας αρκούδος κι ένας λαγός, εδώ είναι ο γάτος Βίνσεντ και ο ποντικός φίλος του Μορίς, οι οποίοι, έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι στον ωκεανό, βρίσκουν καταφύγιο στο μουσείο Ερμιτάζ. Ο πρώτος γίνεται μέλος της εκλεκτής γατο-ομάδας η οποία προστατεύει τα έργα τέχνης, αλλά ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει πόσο… νόστιμη είναι η κλασική ζωγραφική. Τίποτα περισσότερο δηλαδή από ένα φιλότεχνο animation με έντονα ψηφιακό σκίτσο και λιγοστές χαριτωμενιές, χαμένες μέσα σε μια ελάχιστα αστεία ή αγωνιώδη πλοκή.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Ρωσία. 2023. Διάρκεια: 83΄. Διανομή: ROSEBUD.21

Περισσότερες πληροφορίες

Γάτες στο Μουσείο

Koty Ermitazha / Cats in the Museum
1,5
  • Animation
  • 2023
  • Διάρκεια: 83 '
  • Βασίλι Ροβένσκι

Ο γάτος Βίνσεντ και ο ποντικός φίλος του Μορίς βρίσκουν καταφύγιο στο μουσείο Ερμιτάζ. Ο πρώτος γίνεται μέλος της εκλεκτής γατο-ομάδας που προστατεύει τα έργα τέχνης, αλλά ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει πόσο… νόστιμη είναι η κλασική ζωγραφική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Ανήλικη σε όλα της περιπέτεια φαντασίας, στην οποία κανείς θεατής άνω των οκτώ χρονών δεν γελά, δεν αγωνιά και δεν εντυπωσιάζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
09/05/2024

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Γνωριμία με ένα εξαιρετικά πετυχημένο στην Ιαπωνία franchise anime, το οποίο έχει αισίως φτάσει στην 27η ταινία του και έχει πλέον βάλει μπροστά τον αυτόματο πιλότο.

Sobibor

Μια συναρπαστική αληθινή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στην οθόνη με σκηνοθετική αρτιότητα, αλλά και παλιομοδίτικη μελοδραματική υπερβολή.

The Big Father

Απίστευτα αδέξια και σκανδαλωδώς αφελής κοινωνική σάτιρα, στην οποία είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσεις τα ηθελημένα από τα ακούσια αστεία.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 9/5

Η επιστροφή ενός επικού franchise και ένα διχαστικό arthouse φιλμ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι αξέχαστοι ρόλοι της Άννας Παναγιωτοπούλου στο σινεμά

Αποχαιρετούμε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.