Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ πρωταγωνιστεί στο πρώτο trailer για την τελετή απονομής των αμερικανικών βραβείων

Ο παρουσιαστής θα είναι οικοδεσπότης των Όσκαρ για τρίτη φορά.

COSMOTE TV: λαμπερός μήνας βραβείων Oscar

Ο Τζίμι Κίμελ θα παρουσιάσει για τρίτη φορά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και πρόσφατα παρουσίασε και το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη βραδιά.

Ο παρουσιαστής πρωταγωνιστεί στο trailer που είναι μια παρωδία της ταινίας "Top Gun: Maverick” που είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας, μαζί με τους πρωταγωνιστές Τζον Χαμ και Τσαρλς Παρνέλ που υποδύονται τους χαρακτήρες τους στην ταινία. "Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν περίμενα να μου ζητήσουν να γίνω ξανά οικοδεσπότης” λέει ο Kimmel στους δύο ηθοποιούς με τον Χαμ να απαντάει "ζητήσαμε σε πολλούς ανθρώπους πριν από εσένα” εξηγώντας ότι είχαν ρωτήσει και τους Μπίλι Κρίσταλ, Κρις Ροκ, Γούπι Γκόλντμπεργκ: "Τους Στιβ Μάρτιν, Στιβ Καρνέλ, Στιβ Μπουδσέμι, Στιβ όστιν, Στιβ Σιγκάλ, Στιβ Ουρκέλ και αυτοί είναι μόνο οι Στιβ”, είπε χιουμοριστικά.

Διαβάστε Επίσης

Στο trailer σχολιάστηκε και το χαστούκι που είχε ρίξει κατά τη διάρκεια της περσινής τελετής ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ: "Το ABC μας έδωσε αποστολή να βρούμε ένα οικοδεσπότη που είναι ατάραχος και δεν τρώει σφαλιάρες” λέει ο Παρνέλ με τον Κίμελ να απαντάει "αυτό είναι καλό γιατί δεν μπορώ να με χαστουκίσουν, κλαίω πολύ”. Στη συνέχεια ο Kimmel δίνει μια γεύση από το τι πρέπει να περιμένουμε τη βραδιά των Όσκαρ: "Μάλλον θα ξεκινήσω με κάτι ενοχλητικό για να σπάσει ο πάγος, να κάνω ένα αστείο για το γεγονός ότι φοράω κορσέ, ίσως κάτι για την μαγεία της αφήγησης, τους αρέσει αυτό. Και μετά θα μιλήσω για κάποιον παλιό για να σηκωθούν να χειροκροτήσουν και αν τα καταφέρω θα έχω ακόμα 4 ή 5 ώρες μέχρι να δώσω το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, ελπίζω, στη σωστή ταινία”.

Διαβάστε Επίσης

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".